میشه یه تفقدی هم به این سوال ما بکنید ممنوننقل قول:
Pejman3لطف می کنید
Printable View
میشه یه تفقدی هم به این سوال ما بکنید ممنوننقل قول:
Pejman3لطف می کنید
امکانش هست بیشتر راجع به این موضوع توضیح بدیدنقل قول:
نحوه ساختش چگونه هست
سلامنقل قول:
البته اعتقاد به تفاوت کم رو اون دوستمون داشت نه من ( چون صدای سیستمش رو نشینده بودم )
امروز ساب 250 هم به دستم رسید من هنوز نتونستم ازش صدایی بگیرم !! می تونید در این زمینه کمک کنید
من کابل rca از جک پشت 608 ( اونی که هاشور نداره ) به جک left /lfe ساب وصل کردم
پاور رو به برق زدم
گزینه ساب ووفر رو تو تنظیمات امپ on کردم
سه درجه پشت ساب رو هم تا حد وسط بالا اوردم
کلید on/auto/off هم رو on گذاشتم
اما فقط ساب یه مقدار تکون می خوره و صدایی ازش شنیده نمیشه
( ایا انتظار داشتن صدای ساب ماشین در پخش صدای mp3 / mpeg از این ساب انتظار درستیه ؟)
در مورد سایر تنظیمات شما به تنظیم خاصی نرسیدید ؟ ( البته می دونم که تنظیمات برای هر فرد و هر مکان ممکنه متفاوت باشه )
اما خوب بعضی از تیظیمات هم ممکنه نزدیک به استاندارد باشه ( مثل کالیبراسیون هایی که برای تلویزیون ها می زارند )
من تنها تغییری که در ستاپ دادم این بود که صدای اسیکر مرکزی رو کاهش دادم (0) و صدای بلندگوهای کناری/عقب رو افزایش (+2 )
دنون نمایندگی هاش کجا هستن تو تهران من دنبال 1312 هستم کسی جایی رو سراغ داره شماره تلفن و آدرسش رو اعلام کنه با تشکر
شما بايد خروجي ساب آمپ به ورودي LFE ساب وصل كني و نه به ورودي استريو!!!!!!!!!نقل قول:
صداي ساب با بالا رفتم صداي امپلي فاير زياد ميشه!!!!!!!!!
من الان زنگ زدم فروشگاه اکوستیک گفت پکیج دنون 1312 هنوز نیامده تو سایت دنون هست قیمت پکیج 1311 گفت 820 تومان بنظرتون گرون گفته؟ من پلیرم c6900 سامی هست با این پکیج خوب در میاد؟
مدل کمبو مارشال چجوره ؟از دوستان کسی داره این دستگاه ؟
مدل 7023 مارشال را هم دیدم و هم فروختمنقل قول:
دستگاه بدی نبود
چندتا مشکل داشت که اینهاست
DVD پلیرش ضمانت تعمیر 6 ماهه داشت
فرمت ضبطش DVR بود و باید تبدیلش می کردی به TS و بعد توی تلویزیون می دیدی
مدیا پلیر ضعیفی داشت (در حد فرمتهای معمولی)
در حد جزیی گیرندگی اش ضعیف بود ولی خیلی نبود که به چشم بیاد
HDMI نداشت
این مدل کمبو هم توی بازار هست بدون اون مشکلات
با HDMI و کابلکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496435
گارانتی یکساله تعویض
فرمت ضبط TS
مدیا پلیر قوی
و ...
در مورد اینکه خوب گفته یا بد که نمیشه نظر داد چون بعید می دونم پایین تر از این اینجا گیرت بیاد.نقل قول:
پلیر خوبی دارید.دنون 1311 هم پکیج خوبی هست.
نقل قول:
خوب 1311 خیلی گرون شده البته تقریباً همه چیز گرون شده این هم از این قاعده مستثنی نیست. پکیج 1312 هم اگه گیر بیارین با توجه به قیمت جهانیش باید حدود 200 تومن گرونتر باشه من هنوز ندیدمش ولی آمپ جدیدتر و با امکانات بالاتری داره در ضمن مثل اینکه ست اسپیکرش ساخت بوستون آکوستیک هست که می شه انتظار داشت کیفیت خوبی هم داشته باشه.
بله پلیر خوبی دارین دنون هم خیلی خوبه کلا باید چیز خوبی در بیاد