با سلام آرمین جان.....
واقعا نمیدونم چرا از بازی بدت اومده چون اونقدر پیشرفت کرده و خوب شده که حتی دشمنان درجه 1 PES هم تو فروم EA دیدم دارن تعریف میکنن فکر کنم حدود 5 درصد از بازی امسال بدشون اومده و 95 درصد بازی را خوب و عالی میدونن!
حالا نمیدونم شما بیشتر به فوتبال و سبک بازی آرکید علاقه داری یا نه ولی بازی کاملا شبیه ساز شد دیگه نمیدونم چطور باید سبک بازی را SIM میکردن!
سرعت بازی خوب شده حرکات کند شده کنترل توپ سخت شده هم اون چیزی بود که انتظارش را داشتیم دیگه یا شما انتظارات اینه که بیان همه طرفدارا را بگذارن تو استدیو بازی سازی و بگن گیم پلی چطور شده خوشت میاد از همون اول 95 درصد افراد گفته بودن که میخوان بازی را از آرکید سبکشو دور کنید و همینطور هم شده دیگه نمیدونم مد نظرتون چیه!البته نظرتون محترم هست!
بعضی واقعا اشکالات مسخره ای از بازی گرفتند شاید خواستن بگن ما هم بلدیم اشکال بگیریم اومدن ریپلی ها را میگردن مثلا یک دست بره تو سر یکی دیگ و عکس بگیرن بگذارن اینجا بگن آره ما اشکال پیدا کردیم بابا دیگه اینا ایراد نیستن که تو همه بازیها هست مشکلات داوری هم من نمیدونم چرا من از داوری سوتی آنچنانی ندیدم دیگه بابا اینقدر حساس هستید خوب مثلا یک دونه توپ میره اوت به نفع دیگه میگره اینقدر واقعا اعصابتون را خراب میکنه که نتونین بازی را ادامه بدین یا زمان پاسخگویی که به نظر من یک حسن هست و اصل اینه روی این مورد بتونین بازی کنین و موفق بشین امیدوارم زمان پاسخگویی همینطوری که هست بمونه!
مخصوصا که درجه Superstar هم فکر کنم اضافه شده!
من اصلا نمیخوام حرفهاتون رو انکار کنم فقط خواستم بگم اگه 4 تا دلیل مثلا برای بد بودن Pro Evolution Soccer 2010 پیدا بشه مطمئنا 15 دلیل یا بیشتر برای خوب و زیبا بودن بازی پیدا میشه!
من با بازی کردن PES 2010 همون خاطره خوب PES 5 برام تداعی شد و تو اون فوتبال هم مشکلات حفظ توپ بود حالا PES 2010 هم اونقدر خوبی داره که باعث بشه به بازی جذب شد!
رفتار بازیکنها در بازی به نظر من مهمترین دلیل برای لذت بردن از بازی هست...............این چیزیه که فیفا اصلا نداره!هیچ جور هم نمیشه انکارش کرد