نقل قول:
نمیتونید خططتون نهایت تا ۸ مگ میکشه
Printable View
نقل قول:
نمیتونید خططتون نهایت تا ۸ مگ میکشه
نه، متاسفانه تا 8مگ میتونی بگیری که اونم ممکنه قطعی پیدا کنی و ثبات نداشته باشه؛نقل قول:
بهترین حالت از نظر نویز همین rate هستش که واست بستن(یعنی 6مگ) ولی بازم میتونی به پشتیبانی بگی که واست رو 8مگ ببندن و اگه قطعی و پرش لینک پیدا کردی بهشون بگو که بذارن رو همین 6مگ...
من چند روزی هست که سرویس ۵۱۲ پرمصرف رو از تهران خریدم که توی سایتتشون زده تا ۸ مگ میشه دانلود کرد .
الان خطم رو روی ۴ مگ بستن . زنگ زدم پشتیبانی میگه نه ۵۱۲ یعنی تا ۴ مگ ! میگم خانم ساییتون جلوم بازه نوشته ۸ مگ!
بعد باز میگه خط شما نمی کشه ! درصورتی که من با همین مودم و میزان سیگنال پایین تر توی مشهد با مخابرات تا ۹ مگ بدون مشکل کار میکردم!
اینم پارامترهای مودمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش هم اصلا رضایت بخش نیست!
دوست عزیز درست میگه خطتتون نمیکشه .سرعت ربطی به مودم نداره به کیفیت خط مربوطه شما نهایتا خطتتون تا 6 مگ بکشه اونم اگه براتون بذاره احتمالا زیاد قطع میشه .نقل قول:
قبول دارم که پشتیبانی داتک واقعا احمقن و دو زار حالیشون نیست...نقل قول:
مودمت چه مارکی و کدوم مدلشه؟اگه چیپستش برودکام باشه،با snr 6 هم احتمالا لینکت رو نمی پرونه؛ یه عکس کامل از این صفحه نویز و rate اینجا بذار ولی به احتمال زیاد بیشتر از این خطت نمیکشه.
در ضمن ممکنه در شهر شما تجهیزات داتک در مقایسه با اینترنت مخابراتتون خوب نباشه و واسه همین خطتون تو داتک بیشتر از این نمیکشه.
پینگشم متاسفانه واسه من 1هفتس ترکیده و همش میوفته رو مسیر هند و عمان ولی با این وجود واسه من اصلا تایم اوت نداره و خیلی استیبل ( stable )
فردا باید زنگ بزنم یه دعوای حسابی بکنم پینگ 2000 کجای دلم بذارم:n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از پینگ افتضاحش، حالا سرعت تک کانکشنشم ترکیده( 60 کیلوبایت سرویس 10مگ!!!!!)نقل قول:
مودم من wag320n از شرکت linksys هستش . کل اطلاعاتی که راجع به خط میده همینه.نقل قول:
من توی مشهد از مخابرات می گرفتم که اونجا اوضاع مخابرات از همه جا داغون تره ، بعد اونجا با dsl Attenuation حدود ۳۰ بهم ۹ مگ بدون قطعی می دادن با همین مودم
حالا یک هفته است توی تهران با همین مودم از داتک گرفتم با dsl Attenuation حدود ۴۰ بیشتر از ۴ نمی دن!
جالبه هفته پیش که میخواستم سرویس بگیرم یکی از دوستام روی پینگ خوب داتک تبلیغ کرد و من رو متقاعد کرد که از داتک سرویس بگیرم وگرنه تمام مراحل ثبت نام از آسیاتک رو انجام داده بودم و فقط واریز وجه مونده بود.
پینگش هم که الان داغون شده !
آهان پس شما الان اومدی تهران،من فک کردم تو همون مشهد داتک گرفتی و قبلن 9 مگو میکشیده و الان نمیکشه.نقل قول:
پس درسته،الان خط شما بیشتر از 4مگو نمیکشه؛ dsl Attenuation با مقدار 30 خیلی فرق میکنه با 40 چون فاصله شما رو از مرکز مخابراتی میگه و هرچی بالاتر بره وضع بدتر میشه.(تقریبا 1کیلومتر در فاصله تفاوت دارن)
پینگش درسته چند وقت افتضاح شده ولی واسه من اصلا تایم اوت نداره و بسیار استیبل (=stable ) عه؛ پینگ آسیاتکم مطمئن باش دوزار نمی ارزه و خیلی بده،تازه آسیاتک مثل داتک اینقد استیبل نیست.
شما کدوم مرکز مخابراتی تهرانی؟
داتک 512 ساعت 5 صبح:
سرور تهران:
سرور کالیفرنیا:
سرور کالیفرنیا (با فیلشکن):