مشکل «ی» من هنوز هم پابرجاست
هر چی فونت داشتم و میشناختم نصب کردم
ولی حل نمیشه که نمیشه
Printable View
مشکل «ی» من هنوز هم پابرجاست
هر چی فونت داشتم و میشناختم نصب کردم
ولی حل نمیشه که نمیشه
شفافتر توضیح بدید، چند پست قبل گفتید "برای نوشته های توی نت و..." الان دقیقا بگید که آیا مشکل فقط در مرورگره؟ یا مثلا در ویرایشگرهای سیستم هم همین طوره؟
سلام دوستان
من وقتی دستوری مثل این apt-get install ttf-farsiweb رو مینویسم. این پیغامو میده؟ E: unable to locate pakage ttf-farsiweb
مشکل از چیه؟ دستور رو اشتباه مینویسم یا چیزه دیگه؟
مشکل این هست که بسته ی مورد نظر شما در لیست مخازن توزیعتون نیست، شما تمام مخازن رو فعال کنید:نقل قول:
و سپس دستور :کد:https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu
sudo apt-get update رو اجرا کنید و دوباره دستور بالا رو وارد کنید ببینید آیا درست می شه یا خیر، اگر نشد به این معنی هست که این بسته در مخازن اوبونتو وجود نداره.
برنامه ای میخوام که ipرو تو اینترنت عوض کنه به خصوص که adslهست و همه تحرکات رو راحت میتونند کنترل کنند و بفهمند کی به کیه!در ضمن میخوامیه چندتا از برنامه های ه.ک در اوبوتورو اهسته لینک دانلود بذارید
بعد ببخشید یه سوال؟کار پارتیشن swapچیه؟
به طور خیلی ساده و عامیانه:نقل قول:
در مورد برنامه ی تعویض ip هم فکر کنم از افزونه های فایرفاکس استفاده کنید راحت ترین راه هست.نقل قول:
swap فضایی است که به عنوان رم کمکی یا رم مجازی استفاده میشه
زمانه که تعداد پروسه های در حال اجرا زیاد باشن سی پی یو پروسه ها رو swap out میکنه تا حافظه اصلی سبک تر بشه و بعد از انجام پردازش پروسه هایی که به دیسک سخت رفتند دوباره swap in میشند تا سی پی یو پردازش رو روشون انجام بده ، این زمانبدنی ، زمانبدندی بلند مدت هستش و بهتره که استفاده از سواپتون حداقل باشد به دلیل اینکه وقت زیادی میبره و سرعت پایینی داره
خوب این افزونه ها رو اگه میشه یادم بدید که چه جوری نصب کنم؟نقل قول:
در مورد برنامه های ه.ک هم چیزی نفرمودید؟؟!
منظورت از تغییر آیپی همون قیلتربشکن هست ؟نقل قول:
اگه منظورت اونه که میتونی از پس از نصب JRE (Java Runtime Enviroment) از نرم افزارهایی مثل T.o.o.n.e.l یا Your F.r.e.e.d.o.m استفاده کنی.
برای نرم افزار -- هم من توصیه میکنم با توزیع Backtrack کار کنی که مخصوص ه.ک و امنیت طراحی شده.
موفق باشی.
نه بابا فیلتر شکن که منظورم نیست منظورم این هست که یه چیزی مثل hide ipکه نرم افزاری هست مال وندوز تو لینوکس هم میخواستم ببینید میخوام کسی نتواندipمنرا پیدا کنه؟نقل قول:
راستی چه طوری میشه بک ترک رو همزمان در کنار اوبونتو و ویندوز سون داشت؟ایا تا حالا کسی این کارو انجام داده؟
یه نیام بک ترک رو نصب کنم بعد همه چیز خراب بشه؟اینهمه دانلود برا اوبونتو و کلی برنامه و وقت همش نره به باد؟
راستی نرم افزاری هست که دمای سی پی یو و هاردو رم رو در لینوکس نشون بده؟
الان با اجازتون دارم روی virthal machine ویندوز xpنصب میکنم اما نمیدونم چرا اینقدر سرعت نصب پایینه؟البته من دفعه اول هست که دارم با این نرم افزار کار میکنم که شاید کلا سرعت این برنامه پایین باشه و من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم اینو.نقل قول:
عبارت triple boot windows 7 ubuntu backtrack رو توی گوگل سرچ کن و نتایج رو بررسی کن.نقل قول:
راستی چه طوری میشه بک ترک رو همزمان در کنار اوبونتو و ویندوز سون داشت؟ایا تا حالا کسی این کارو انجام داده؟
یه نیام بک ترک رو نصب کنم بعد همه چیز خراب بشه؟اینهمه دانلود برا اوبونتو و کلی برنامه و وقت همش نره به باد؟
عبارت cpu temperature ubuntu رو توی گوگل سرچ کن و نتایج رو بررسی کن.نقل قول:
راستی نرم افزاری هست که دمای سی پی یو و هاردو رم رو در لینوکس نشون بده؟
با چه نرم افزاری ؟ اگه Virtual Box هست که نباید مشکلی باشه. البته اگر سیستم شما از نظر سخت افزاری قوی باشه.نقل قول:
الان با اجازتون دارم روی virthal machine ویندوز xpنصب میکنم اما نمیدونم چرا اینقدر سرعت نصب پایینه؟البته من دفعه اول هست که دارم با این نرم افزار کار میکنم که شاید کلا سرعت این برنامه پایین باشه و من نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشی.