به نظر من کتاب تست بدون ۸۹ بهتر است. چون به قول یکی از دوستان تست های ۸۹ رو در نزدیکای کنکور بدون این که قبلا حل کرده باشیم می زنیم و نتیجه واقعی تری می گیریم.
به نظر من کتاب تست بدون ۸۹ بهتر است. چون به قول یکی از دوستان تست های ۸۹ رو در نزدیکای کنکور بدون این که قبلا حل کرده باشیم می زنیم و نتیجه واقعی تری می گیریم.
برای زبان 3 برای اینکه مسلط بشی به نظرم از کتاب دکتر شهاب اناری باید استفاده کنی . کتاب خیلی خوبیه و سجاد فولادی هم از همین کتاب استفاده کرده بود.:20:نقل قول:
برای ریدینگ هم از کتاب End Reading از انتشارات خیلی سبز استفاده کن تا با کلمات کلیدی ریدینگ و نحوه پیدا کردن گزینه صحیح تستهای ریدینگ اشنا بشی . درواقع میخواد این کتاب به شما روش ماهیگیری رو یه جوری یاد بده و من هم از این کتاب حدودا 110 صفحه ای 60 صفحه اشو خوندم و کتاب مناسبیه . البته من احساس میکنم برای ریدینگ باید از کتاب ابی کانون هم استفاده کرد برای مثالهای بیشتر.:20:
من راستش فیزیک خیلی سبزو ندیده ام اماخیلی شنیده ام که کتاب کمانگر از همه بهتره. حتی تو همین سایت هم خیلی طرفدار داره.:46:نقل قول:
من وقتی برای فیزیک از رو گاج تست میزدم حوصلم خیلی سر میرفت،بیشتر تستاش سادس.نمیدونم چرا انقد ازش تعریف میکنن.بنظر شما من برم این اندیشه سازانو بگیرم یا همین گاجو ادامه بدم.چون خیلی ها میگن تا کتابیو تموم نکردی سراغ کتاب دیگه نرین
دوست عزيز اينا فقط تستاي كنكور،گ2 و سنجشه يعني استانداردها!
به نظر من اگه خيلي تمايل داري به يه كم سخت تر همون مبتكران كمانگر را بگير.
آخرین چاپ هندسه 1و2 فرهاد ابوالقاسمی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟! ...
اینجا از 2 کتاب فروشی پرسیدم ! ... چاپ 85 رو داشتند !!! ... آخرین چاپش کی هست ؟!
آخرينش 88 البته من ديدم تغييري نكرده (بجز قيمتش!) همون 86 گرفتم.آخه فقط تستاي 88 آخرش اضافه شده+1800 به قيمتش !
از سايت pedrambook.com
ميتوني سفارش بدي.
اگه من جای تو باشم برای فیزیک از کتابهای (خیلی سبز) استفاده میکنم!نقل قول:
فیزیک پیش کتاباش زیاده اگه برای پیش می خوای بگو بهت بگیم
ولی برای سوم اندیشه سازان گیر بیاری خیلی خوبه
سلام بچه ها
به نظرتون من حسابان و حساب دیفرانسیل و شیمی و فیزیک والبته هندسه رو از چه کتابی استفاده کنم خوبه ؟؟؟
یه کاتبی میخوام که تستاش استاندارد باشه و تست تالیفی هم کمتر داشته باشه.
شیمی:مبتکران یا خیلی سبزنقل قول:
فیزیک:خیلی سبز
هندسه:مبتکران
حسابان و دیفرانسیل:8 کتاب ریاضی گاج