-
متاسفانه یا خوشبختانه یه موجی از علاقه به آمریکایی بین جوونا افتاده مخصوصا جونای پایتخت که به قول دوستمون همین موج باعث شده تخم کامارو و پونتیاک و ماسلو ملخ بخوره.قیمتها فوق العاده رفته بالا.طوری که یه بیوک قیمت گذاری میشه 9 تومن!!!!!
تقاضا زیاد شده اما عرضه....
خیلی از خودرو های با ارزش هم بخاطر یک مشت تومان بی ارزش قیچی شدن و از بین رفتن.
اما هنوزم اعتقاد دارم خودورهای در حال خواب و با ارزش زیاد داریم.که باید کشف بشن.
-
درسته..موج جديدي راه افتاده و مشكل هم اينه كه قيمتها كذايي بالا رفته و اوني كه واقعا ميخواد و ميتونه يه بازسازي اصولي انجام بده معمولا دستش بسته ميشه. بازهم بازار ميافته دست بچه پولدار و اونها هم كه جز خرابكاري كار ديگه بلد نيستن..ميزنن سقف ماشين رو اره ميكنن و باد ميندازن توي گلگيرها و اسمش رو ميگذارن بازسازي! اين اخر خرابكاري و گند زدنه! از اصالت انداختن و نا فرم كردن...
درست مثل اينه كه همه يه شبه خياط بشن و برن كت و شلوار بدوزن !! خب معلومه چي از آب در مياد! آستين و يقه و پاچه اون كت و شلوار مثل ترازوي عدالت تمثيل ديوار دادگستري بالا و پايين ميشه و جز يه مضحكه و مايه تمسخر هيچي نداره...
كاشكي زودتر اين تب فروكش كنه و هركي برگرده سر ماشيني كه ميتونه خوب ازش نگهداري كنه...
-
امان از دست این بچه پولدارا.فقط بخاطر خودنمایی میان سر وقت این ماشین ها.یه مدتی رو باهاش سر میکنن.هزار بلا سر ماشین میارن و بعد هم ولش میکنن به امون خدا.
معمولا پس از خرابکاری این آقایون دیگه هیچ کاری هم نمیشه برای این خودرو ها انجام داد.چون عمق فاجعه بقدری زیاده که عملا کاری از دست کسی برای بازسازی دوباره بر نمیاد.
نمونش اون دوج کرونت که تو ایران ماشین آگهی شده و سقفشو بریدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خجالت هم نمیکشه که همچین قیمتی گذاشته تازه با افتخار هم میگه ماشین عشقو حال.حیف و صد حیف واقعا.
کاش از نظر مالی در حدی بودیم که هر کدوممون بتونیم حداقل 2 یا 3 تا ماشینو خریداری و ازشون محافظت کنیم.
خیلی دلم میخواد یه سدان لوکس هم داشته باشم اما حیف که توانشو ندارم دیگه.
-
سالها پيش توي مجله ماشين خوندم كه يه شركت آلماني كارش تيونينگ خودرو بود و بعضي وقتها هم بر اساس سفارش مشتري مثلا سقف رو كروكي ميكنه و يا برقي ... توي توضيحاتش نوشته بود كه اين سخترين مرحله است چون علاوه بر انجام كار به نحو احسن كه به زيبايي ماشين لطمه نزنه بايد كاري كنيم كه از نظر ايمني هم توي ماشين چيزي كم و كسر نباشه. حالا نميدونم اينها بر چه اساسي ميان يه سنگ جت ميندازن بغل ستونها و ميبرن و اسمش رو ميگذارن تيونينگ؟؟!! حالا اون قضيه ايمني پيشكش..اما حتي ظاهر ماشين رو هم بد تركيب ميكنه..
اين يارو احتمالا هموني هست كه يه كامارو شش سيلندر رو گذاشته فروشي 800 تومن و البته سند اونو هم قبلا فروخته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دوستان تاپیک چرا داره خاک میخوره؟؟؟یکمی فعالیت داشته باشید تا از اطلاعات همدیگه استفاده مفید داشته باشیم.
منم متاسفانه نتونستم این چند روزه حرکتی بزنم.متاسفانه توو شهر ما کولر ساز درست حسابی نیست.برای قضیه کولر باید برم گرگان که اونم با توجه به ماه رمضون و گرمای هوا هنوز میسر نشده.
راستی علی آقا اگر بر فرض اون درایر ایراد داشته باشه،درایر نو توو بازار وجود داره؟؟؟
و یه سوال دیگه.
اگر یه رادیات در حالت استاندارد بزرگتر از رادیات ماشین من باشه، بدون دستکاری در ابعاد و بریدن احتمالی ،میشه اونو به ماشینم بخوروونیم؟؟؟
اصلارادیات بزرگتر تاثیر بهتری داره یا نه؟
-
من منتظر بودم ببينم كار شما به كجا رسيد تا اگر توضيحي لازم بود بدم! وگرنه منم دوست دارم بنويسم..يكي سوال كنه بقيه صحبت كنيم..
در مورد دراير من يه اواپراتور خريدم( دست دوم) مشابه هموني كه شما گرفتي و البته دراير به اون وصل بود و با ايني كه الان اواپراتور شما داره متفاوت بود( ساده تر بود) نو اينها تيو بازار نيست..يعني من كه نديدم..
اگر بخواهي دراير به اون وصل كني ميشه منتها بايد براش پيدا كني كه اونم دست دوم فروشها و اوراقي و اينجورجا بايد گشت..شايد هم كولر ساز ماهري باشه بتوني مال يه ماشين ديگه رو بهش بخورونه.
در مورد راديات مثل هر ماشين ديگه اي بايد ابعاد متناسب با فضاي در نظر گرفته شده باشه.مثلا اگر خيلي بلند باشه خب مشكل بستن سيني روي راديات رو داري و البته بسته نشدن كاپوت.
و اگر پهنتر باشه هم ممكنه نتوني راحت در فضايي كه بين دو سر ساشي بريا اون در نظر گرفته شده قرار بدي..به هر حال بايد با ابعاد مورد نظر فضاي محل نصب متناسب باشه.
اما در مورد قطر من ميتونم بگم كه قطر بيشتر( البته اونهم در حد معقول) ميتونه خوب باشه چون تعداد لوله ها بيشتر شده و البته مقدار سطح تماس آب با راديات و البته هوا هم بيشتر ميشه و توان خنك كنندگي اون بالا ميره.
اين مسئله رو در يه جيپ ويليز كه راديات كوچك و البته خرابي داشت كاملا تجربه كردم.
-
سلام دوستان عزیز
تو این مدتی که نبودم یه سری کارها روی ایمپالا انجام دادم که توی تاپیکش مینویسم
===
===
چند روز پیش سوار یه کادیلاک سویل شدم
از لحاظ نرمی به اندازه ایمپالا تو دست اندازها بازی نمیکرد ولی در عوض انقدر سواری این ماشین سلطنتیه که غیر قابل توصیفه
داشبورد زیبا رودریهای زیبا و قشنگتر از همه آرم ایستاده کاپوت کادیلاک که خیلی دلبری میکرد
-
-
خيلي تميز شده! تقريبا شكل نو شد!
الان بايد تمام آب اون رو خشك ني..بگذار توي آفتاب يه صبح تا عصر حسابي داغ بشه تا همه آبهاي اون بخار بشه. بعد با يه دستمال تميز پارچه اي گرد و غبار احتمالي و رطوبت باقي مانده و ذرات گريس و روغن و جرمهاي باقي مانده رو بگير..
اين موتور فن دوتا بوش داره يكي در قسمت عقب و يكي جلو. توي عكس اون قسمت انتهايي كه آهنرباها در اون قرار دارن ميتونين بوش اولي رو ببيني..دومي هم در سمت ديگه و جلوي آرميچر قرار داره. معمولا يكي از اينها ساييده و فرسوده ميشه و همين باعث صدا دادنش ميشه.
بيشتر اون عقبي..
اول با دقت ببين آيا شيار عميق يا لبه دار شدن توي اون بوشها ميبيني؟ اگر اينجور بود كه ديگه بايد تعويض بشه و يكي دست دوم سالم گير بياري و جايگزين اون بكني. البته از توي اوراقي يه موتور ديگه به شرط سالم بودن. يا اگر بشه بوش ديگه اي از يه وسيله ديگه در حد و اندازه اون باشه براش نصب كني.
اما قبل از اين كار بهتره هردوتا بوشها رو گريس نسوز بزني .گريسي كه براي بلبرينگ چرخ خودرو استفاده ميشه.
اونها رو گريسكاري بكن و سر و ته موتور رو دوباره به هم وصل بكن.پروانه رو هم جاي خودش ببند. بعد با برق مستقيم باطري يا يه ترانس 12 ولت مستقيم اون رو روشن بكن و ببين صدا ميده يا نه؟ اگر صدا نداد كه احتمالا فقط بوشها نياز به روانكاري داشتن اما اگر صداي خفيفي داشت يا اينكه خيلي زياد بود يعني بوشها ديگه فرسوده شده و بايد تعويض بشه و روغنكاري و گريس فايده نداره.
عوض كردن اين بوشها يه مقداري دنگ و فنگ داره! چون يك قاب فلزي كه زبانه هاي بلندي داره و به صورت فنري دور اين بوشها قرار گرفته هست و نميشه به راحتي اون رو در آورد..بايد با ترفند و حوصله اون بوش رو كم كم از توي اين قاب در بياري..كار چندان سختي نيست و اگر كمي دقت بكني ميتوني انجام بدي .البته اين كار رو زماني بايد انجام بدي كه نياز به تعويض كامل بوشها باشه.
تا زماني كه از صحت و سلامت كاركرد فن اطمينان پيدا نكردي اون رو سر جاي خودش نبند چون ممكنه بازم لازم بشه بازش كني..
با يك سمباده نرم بدنه اونو بساب و بعد با اسپري مشكي رنگ بزن..البته چندان نيازي نيست در اين كار خيلي خاص عمل بكني..همين كه تميز بشه كافيه
-
ممنونم بابات راهنماییهاتون.کمک های شما جبران شدنی که نیست فقط میتونم تشکر کنم.
راستی من اینو با بنزین شستمااا.اشکال که نداشت؟؟؟چون شمال به اندازه کافی رطوبت داره بعدشم چون روغن کثیف بهش چسبیده بود بهترین کار شستن با بنزین بود .امیدوارم مشکلی نداشته باشه.مقداری بنزینو هم کف اون محفظه زیر آهن ربا گذاشتم بمونه که زنگار های تهشو تو خودش حل کنه شاید که تمیز تر از الانش بشه.با بنزینش گذاشتم تووو آفتاب تا خشک بشه.
عصر میرم گریس نسوز میگیرم.بعد از گریسکاری هم عکساشو میزارم که تایید کنید.
البته لازم به ذکر هست که یه نمونه دیگه از این موتور فن دارم که شبیه همونه اما یه فرقایی داره.احتمال میدم مال یه امریکایی دیگه باشه.از لوازم اونم میشه استفاده کرد.چه بسا بعد تست کارکرد این هم خوب باشه و بعنوان یدک بزارم کناری برای روز مبادا.