کسی هست که تو این دوره های مهندسی که جدیدا پیام نور آورده شرکت کرده باشه ( بیشتر منظورم برق و عمران و مکانیک و اینهاست)، واقعا امکانات برگزاری این رشته ها رو پیام نور داره ؟ واحد های عملی رو چیکار می کنه؟
Printable View
کسی هست که تو این دوره های مهندسی که جدیدا پیام نور آورده شرکت کرده باشه ( بیشتر منظورم برق و عمران و مکانیک و اینهاست)، واقعا امکانات برگزاری این رشته ها رو پیام نور داره ؟ واحد های عملی رو چیکار می کنه؟
سلام به بروبچ پی ان یو ..
بچه ها سایت من باز نمیشه ؛ ارور اشتباه بودن نام کاربری یا رمز عبور رو میده !
واسه شما هم اینجور ِ ؟
این رشته هایی كه اسم بردی تاپایان ترم سوم شاید حدود75درصد درساشون مشترك باشه دروس تیوری عمومی وپایه وتخصصی كه نیازبه امكانات خاصی نداره مابقیش هم كه متفاوته یاتیوریه یا عملی -مثل عمران فقط تاپایان ترم4 حدودفكركنم 3یا 4درس عملی دارند كه مطمین باش به هرزوری كه شده جورش می كنند تیوری هم كه تكلیفش معلومه یك استاد می خواد ویك كلاس وچندتاصندلی به همین راحتینقل قول:
پس حداقل دوسال وقت دارند امكانات عملی برای رشته هایی كه امكاناتش فعلن موجودنیست روجوركنند البته به فضای اموزشی دانشگاهی كه می خوایدانتخاب كنید هم بستگی داره
البته بگم من الان یك درس نقشه كشی برداشتم ویك ماه ازترم هم گذشته هنوز برنامه كلاسی وساعت های تشكیل این درس روارایه ندادند البته امكاناتش رو دارندولی اینقدردانشجوگرفتند كه نمی دونند چه طوری برنامه ریزی كنند
سلام.من می خوام روانشناسی عمومی رو بخونم. ساکن تهران هم هستم. می خواستم مطمئن شم که واحد تهران جنوب و تهران شمیرانات هر دو نزدیک انقلاب هست دیگه؟ بعد من این دو تا مرکز رو انتخاب کنم یعنی دانش پذیری م تو همین دانشگاهاست؟ قبول هم بشم همینجا باید برم دیگه؟ آخه از بعضیا شنیده بودم که فراگیر دانشجوهاشو میفرسته دانشگاه های دولتی و آزاد و هر چندوقت یه بار جاشونو عوض میکنه :| توضیح بدین ممنون میشم.
سلام
من شهريمو پرداخت كردم و حالا كه ميگن اشتباه شده چه جوري پولمو پس ميدن؟؟؟؟؟
شهريه اوليه٢٤١تومان بعد افزايش٣٤١ تومان شد كه مبلغ افزايشي رو پرداخت كردم
حالا بايد چيكار كنم
پولم برميگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهت پس نميدن ولي ميره رو حساب بستانكاري از دانشگاه ترم اينده كه واحد برداري اگه مثلا 200 تومن شهريه ت بشه فقط بايد 100 تومنش رو واريز كني چون 100 تومن از دانشگاه بستانكاري داري.نقل قول:
سلام
من شهريمو پرداخت كردم و حالا كه ميگن اشتباه شده چه جوري پولمو پس ميدن؟؟؟؟؟
شهريه اوليه٢٤١تومان بعد افزايش٣٤١ تومان شد كه مبلغ افزايشي رو پرداخت كردم
حالا بايد چيكار كنم
پولم برميگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزینه دفترچه در مقطع کارشناسی فراگیر دوره جدید ۶۵ هزار و ۸۵۰ تومان عنوان شده است.
http://pnuna.com/1390/07/ثبت-نام-آزمون-کارشناسی-فراگیر90-پيام-نور.html
مدرک فراگیر با رسمی فرق میکنه(مهر فراگیر میخوره)؟
یا هردو مهر رسمی میخره؟
کسی که کاردانی کامپیوتر از دانشگاه ازاد تو بهمن ماه میگیره میتونه تو فراگیر پیام نور شرکت کنه؟ اصلا کاردانی به کارشناسی فراگیرپیام نور داره؟
اقا یونی ما همه جاش از سلف و کتابخونه بگیر تا حتی بوفه تفکیک شد به سلامتی :|
فقط کلاسا رو استاد ندارن وگرنه اونم تفکیک بود:|
البته احتمالش هست وسط کلاسا پرده بکشن =))))