سيم تلفن ! هرجا بری بگی سيم تلفن میخوای خودشون ميدونن چی بدن ولی اگه احيانا يه جا رفتی خيلی تخصصی بود و گفت 10 مليون مدل سيم تلفن داريم :31: شما سيم تلفن با قطر 0.5 ميليمتر و مقاومت 5.5 - 6 اهم در هر 10 متر بگير !نقل قول:
Printable View
سيم تلفن ! هرجا بری بگی سيم تلفن میخوای خودشون ميدونن چی بدن ولی اگه احيانا يه جا رفتی خيلی تخصصی بود و گفت 10 مليون مدل سيم تلفن داريم :31: شما سيم تلفن با قطر 0.5 ميليمتر و مقاومت 5.5 - 6 اهم در هر 10 متر بگير !نقل قول:
یه نکته واسه کسایی که سرعت بالا گرفتن ولی شبانشون پایینه بگم. مثلا خود من 1مگ گرفتم که باید شبا حداقل 120 تا دانلود کنم ولی بیشتر از 60-50 بهم نمیده. ولی وقتی میام با idm همزمان 3 تا فایل رو واسه دانلود می ذارم، سرعت یکیشون رو 50 میده دومی رو 30 و سومی رو هم 35 که مجموعه دانلودم میشه 115 فقط باید هر 3تا فایل لینک مستقم و از سرور های پرقدرت باشه. اگه از سایت های ایرانی دانلود می کنین زیاد اطمینانی بهشون نیست. سعی کنید از سایت های رپیدشیر و ... یا مثلا مدیافایر امتحان کنین
شما هم امتحان کنید ببینید با این روش سرعتتون درست میشه یا نه
منم یک مگ دارم.شبا وقتی یه لینک میذارم دانلود 60 دانلود یشه.ولی وقتی دوتا میشه دومی میشه 35 اولی همون 60.وقتی یه فایل سومی میاد دانلود اونای دیگه همون قبلی میمونن سومی میشه 40
سلام.نقل قول:
این که دیگه آخرت نامردیه. سرعت شما باید 128 کیلوبایت باشه. البته من از نوع سرویستون خبر ندارم(نامحدوده یا حجمی) ولی اگر حجمی باشه که سرعت رو بالاتر هم می برن. احتمالا نامحدود دارید بله؟
بازم گلی به جمال IDM
سلام.من 1024 دارم.محدود هم هست
سلام نظرتون درمورد مودم ESPOD چيه؟ مودم خوبيه؟
من که اولین بار این اسمو می شنومنقل قول:
پیشنهاد میشه از مودمهای معروف استفاده کنی!
بله خبنقل قول:
این کارو کردن که نشه زیاد دانلود کرد ولی idm می تونه تمام سرعت رو بکشه بیرون البته فقط توی این سیستم اسیاتک
اگه سرعت رو بیارن پایین دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
منم همچین اسمی نشنیدم. من که zyxel دارم.خیلی باش حال میکنم.سگ جونه:31::31:نقل قول:
سلام خونه ي ما سيم كشي تلفن درست حسابي نداره هر كاريم كردم نتونستم ADSL رو راه بندازم
اينترنت پر سرعتي هست كه بدون سيم يا اينكه بدون خط تلفن باشه؟