ولی من همه مهارتهارو امتحان کردمنقل قول:
هیچ کدومشون مربوط به این کار نبودن
Printable View
ولی من همه مهارتهارو امتحان کردمنقل قول:
هیچ کدومشون مربوط به این کار نبودن
اون اولاش که من ازش یادمه میدونم که مهارت نویسندگی میخواست
سلام به همه دوستان عزیز عشق سیمز به خصوص مرضیه جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم در راه جواب دادن به این سوالها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدید ولی یه لطفی کنید من رو از خوندن 215 صفحه معاف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه میگم که خسته نشید :
1- کسی لینک فعال یا (جایی برای خرید) این تبدیل کرک Reloaded به Razor سراغ داره ؟ (نخندید بهم که یه سال تاخیر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یعنی واقعا هیچکی راه حل کم حجم تری به فکرش نمیرسه برا تغییر یه عدد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کلا هرچی پچ هست رو میشه لینکش رو بدین (مستقیم ترجیحا نبود رپیدهم حلاله) یکم زیاده نه؟ : دی
3- این چیه ---> The Sims 3: Create A Sim (اگه ساخت سیم هست به چه دردی میخوره مگه خودش تو بازی این امکانو نداره؟!)
4 - یه توضیح کلی میدید که آنلاین این بازی(اورجینال) چجوریه؟یعنی چه میکنی و در ضمن سرعت بالا میخواد یا نه؟
5- یک چندتا برنامه کاربردی توپ با طرز کارش رو هم از این سایت سیمزسورس معرفی کنید
6- علاوه بر سلامتی شما میشه این پست اول رو هم یکم توش اطلاعات مفید بزارید که مردم نرن بعد 1 سال نسخه Reloaded بخرن (منظورم خودم نیستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
From : A Computer Whiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دستت درد نکنه زنده جان ولی ... (اخه چی بگم)
|
|
|
V
ما هنوز جواب نگرفتیما ! حالا بهتر شد :31:
سلام
هست باید یه کوچولو بگردی:دی
این سیم باش میسازه بعد میفرسته تو بازی اصلی
آنلاین نداره
هاه؟!
سلام بچه ها میخواستم ویندوز عوض کنم نمیخوام save سیمزم بپره:41: میخواستم بپرسم چه کار کنم:20:
برونقل قول:
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
حالا سیواتو کپی کن بعد که دوباره بازیتو ریختی بریز تت همین آدرس
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
اگر فلش دارین این کارو بکنیدنقل قول:
اول باید بری داخل بازی بعد برو داخل یکی از خونهای سیمسات و از اونجا گزینه edit town کلیک کن
و yes save رو بزن و از بازی بیا بیرون برو داخل my computer بالا سمت راست داخل سرچینگ و
بنویس save sims و گزینه save the sims3 رو بزن و اون رو روی فلشتون بریزید :31:
اگه من این کارو کنم مطمئن هستین save هام تو بازی میاد؟
نکنه نیاد.............................
دوست عزیز من خودم یکبار این کارو کردم :10:نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فلش میخواد چیکار
مگه داره فرمت میکنه دستگاهشو
فقط داره win عوض میکنه
که اونم با کاری که LAMESII گفت راه میافته کارت
My Documents/Electronic Arts
ساده ترم میشه
اگه بازی دیگه ای از شرکت EA نداری
فقط خود فایل Electronic Arts رو کپی کن تو یه drive مثلا G یا F یا هر جا خواستی به جز C البته اگه C وین توشه
بعد از نصب وین جدید همین رو کپی کن دوباره توی
My Documents