چه جوری میشه در ورد 2007 تاریخ(Date) رو به صورت حجری شمسی وارد کرد.
برای من فقط میلادی و هجری قمری میاره.
Printable View
چه جوری میشه در ورد 2007 تاریخ(Date) رو به صورت حجری شمسی وارد کرد.
برای من فقط میلادی و هجری قمری میاره.
سلام دوستان...خیلی دوست دارم کاربرد این folder synchronisation رو که بعد از نصب word 2007 بوجود میاد رو بدونم...میشه یکی کاربردشو بگه؟
ورد من 2007 هستش چه جوری می تونم با فرمت html ذخیره کنم هر کاری کردم نتونستمنقل قول:
سلام من ورد 2007 نصب کردم اما برای فارسی نوشتن اعداد فارسی مشکلم از اون روش حل نشد چون گزینه CONTEXT ذو ندارم فقط NORMAL داره
ورد 2007 :
كادر Word option را از طريق Office button باز كنيد
حال از سربرگ Advanced و قسمت Show Document content و از باكس Numeral باز همون گزينه Context رو انتخاب كنيد
توضيح:
انتخاب گزينه Context اعداد را در حالت نوشتاري فارسي بصورت فارسي و در حالت نوشتاري انگليسي بصورت انگليسي نمايش ميدهد
باید بگم این روش برام جواب نداد ورد 2007 رو هم کامل نصب کردم حالا نمیدونم مشکلش کجاست
لطفا راهنمایی کنید
دوستان من یه جدول تو ورد درست کردم شبیه اون رو هم توی اکسل دارم میخوام خونه های جدول داخل ورد رو به خونه های جدول داخل اکسل متصل کنم شدنی هست؟اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری وصل کنم
نقل قول:
در قسمت save as بريد به other formats و در اونجا web page رو انتخاب کنيد، فايل با فرمت html ذخيره ميشه.
موفق باشيد
سلام
بچه ها من یه کمک فوری فوری میخواستم که زندگیم واقعا بهش وصله
من پروژه ی دانشگاهیم رو روی یه فایل ورد ذخیره کردم ولی الان که باز میکنم اصلا باز نمیشه. اگه باز نشه من یه سال دیگه باید بمونم :41: فردا هم باید تحویلش بدم. لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطوری میشه تمام کلمات سمت راست ( در متن انگلیسی ) رو توی یک راستا قرار بدم ؟ مثل سمت چپ که همشون توی یک راستا هستند
سلام
یه مشکل جدید!!
من تاحالا توی نوشتن فرمول ریاضی به این مشکل نخورده بودم
مثلا به این عکس نگاه کنید
متون ریاضی کاملا منظم و روی خط و همگام با نوشته های فارسی هستند
ولی وقتی یکی دو صفحه از تایپ کردنم میگذره
این هماهنگی از بین میره و نوشته های ریاضی به بالاتر از متن فارسی میروند!!
چرا اینطوری میشه؟
چی کار باید کرد که درست بشه؟
ممنون
چطور میشه حرف ها کشیده متن رو کوتاه کرد؟
مثلن بعضی کلمات اینتوری شند. چطوری میشه درست کردشون؟