اقا مهرداد سلام
قیمت این pc 3000 ها حدود چند هست (میلیون درسته :18::18::18::18:)
یکی بخرم واسه:31::31::31:
Printable View
اقا مهرداد سلام
قیمت این pc 3000 ها حدود چند هست (میلیون درسته :18::18::18::18:)
یکی بخرم واسه:31::31::31:
سلامنقل قول:
حدود 10 یا 12 میلیون تومان هست .
مدل خوبش همونطور که ata جان گفتند حدود 10 میلیونه اون به دردنخوراش تو 700 تومن میشه چیزی گیر اوردنقل قول:
با سلام
من یه هارد 500 سیگیت دارم چند روز پیش از هارد صدای تق تق می آمد نرم افزار hdd health سلامتی رو 60 درصد نشان می داد من هارد رو فرمت کردم با نرم افزارHDD.Regenerato هارد رو scan and repair کردم هیچ بد سکتوری پیدا نشد و با
نرم افزار HDDLowLevelFormatTool هارد رو فرمت کردم. باز هم سلامتی هارد همون 60 درصد مونده در ضمن موقع روشن کردن کامپیوتر از هارد سه بار صدای تق تق می یاد. اگه کمک کنید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
این صدایی که میگید در فاصله ی دو الی 3 ثانیه ای اتفاق میفته ؟نقل قول:
مشکل چیه؟؟
HDD:Hitachi SATA2 500GB
بله در فاصله ی دو الی 3 ثانیه ای اتفاق میفته
بله در فاصله ی دو الی 3 ثانیه ای اتفاق میفته هارد با بدسکتر چک کند یا وندوز
صدا اگه در فاصله ی 2 الی 3 ثانیه باشه معمولا از فریم ویر و آی سی درایور هد استنقل قول:
شما اگه با بدسکتور گیری مشکلتون حل نشد باید اول از همه اتصالات هارد رو چک کنید و با یک پاور دیگه هارد رو تست کنید درست نشد باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید
هاردتون ویروسی نیست ؟
سلام
هارد 320 وسترن 8 مگ بافر دچار مشکل شده مدل: WD3200AAJS
سرعت هاردم زمانی که میخوایم چیزی توش کپی کنیم 5 مگابایت در ثانیه میشه چیزی کمتر از یک فلش!
قبلا این مشکل نبود
از ویروس یه چیزایی سرم میشه و انواع و اقسام انتی ویروس هارو دارم در ضمن یک هارد اینترنال دیگم دارم که اون خوب کار میکنه
روی یک سیستم دیگه هم زدم باز همینجوری بوده
با HDD Regenerator کوچکترین مشکلی رو نشون نداد ریپیر و زون
با سیدی ویندوز xp و low level format tool فرمت سطح پایین هم کردم
نکته قابل ذکر اخر اینکه هاردمو به 6 پارتیشن تقسیم کردم و پارت اخر مشکلی نداره و سرعتش خوبه ولی بقیه مشکل دارند میدونم این یعنی وجود بد سکتور ولی hdd regenerato چیزی نشون نداد
hdd health هم که الان از این پست بالایی ها خوندم نصب کردم و هاردی که مشکل داره رو زده 100 درصد health ولی اون هاردی که مشکل نداره زده 83 درصد!!!
مشکل کجاست؟