نقل قول:
:18::18::18::18::18::18: توش نوشته N73 اصل فنلاند..اصلا دیگه فنلاندی نیست !!...دروغه..
Printable View
نقل قول:
:18::18::18::18::18::18: توش نوشته N73 اصل فنلاند..اصلا دیگه فنلاندی نیست !!...دروغه..
نقل قول:
میتونی مموری رو با مموری ریدر بریزی روی کامپیوتر...در ضمن از همون بک آپ هم میتونی استفاده کنی...
:18: شما با این سی پی یو فکر کردین مشکلی پیدا میکنه...من فیلم با حجم 700 مگ و با رزلوشن 640x480 یعنی Divx روی گوشیم نگاه کردم...با فرمت avi ...:46:
شما مطمین باش هیچ مشکلی نخواهی داشت...
در مورد اون برنامه هم بگم که درسته ...میشه باهاش کانال تلوزیون عوض کرد...
بله....چه عجب از ما هم يادي كردين..:31:نقل قول:
امروز تو علاالدين ديدم 240 ...كف كردم...اومده پايين..
این فروشگاه در تبریز معتبر ترین موبایل فروشیه و دروغ تو کارش نیست .نقل قول:
ضمنا نمایندگی رسمی نوکیا و سونی اریکسون و ... در شمال غرب کشور می باشد.
و چون جنس رو با تعداد زیاد میاره قیمتش از همه جا ارزون تر هست.
در ضمن N73 Music اصل فنلاند هست.
این سایت قیمت های واقعی رو نوشته.
نقل قول:
قربان شما...:10:
نقل قول:
آقا چرا من هر وقت تو اين تاپيك پست زدم كسي كمكم نمي كنه؟!!!!!
آقا گوشی من جدیدا خیلی ریست میشه من یه مدت زیاد باهاش اس ام اس میزدم شاید روزی 1500 تا خیلی ریست میشد روزی 10 بار ریست میشد قبل از این موضوع هم ریست میشد ولی نه هر روز مثلا 3 روز یک بار نمیدونم برای چی بعضی وقت ها هم مثلا یهو میره توی منو گیر میکنه و دیگه نمیاد بیرون 2 دقیقه طول میکشه تا آزاد بشه و یا توی Bluetoth کردن این مشکل برام پیش میاد که بعضی وقت ها گیر میکنه قبلا اینطوری نبود جدیدا خیلی بیشتر شده به نظر شما باید چکار کنم.
ممنون
چند صفحه قبل منم همون سوال اولت رو گذاشتم بچه ها یه لینک برام گذاشتن .کافیه دو سه صفحه برگردینقل قول:
آلان قیمتش چنده دقیق امروز؟؟
ship storm جان لطفا کد *#0000# رو از سمت راست توی گوشی وارد کن و ورژن فریم ویرتو بگو!!اگه فریم ویرت قدیمی باشه که باید اپدیت کنی اگر جدیده باشه پس باید فرمت کنی چون با یه گیم و یا نرم افزار فله ای زدی گوشی رو داغون کردی!