دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه
کد:http://www.phdi-co.com/asp/prd_view_dnld.asp?ID=3
Printable View
دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه
کد:http://www.phdi-co.com/asp/prd_view_dnld.asp?ID=3
دوستان کسی میدونه گارانتی p990i چی والان قیمت بازار چنده و از کجا بفهمیم فرانسه
یانه . توی جعبه چه چیزایی هست . باطری و بقیه لوازم جانبی از کجا بفهمیم اصل هستن ؟
ارزونتر میشه یا افتشو کرده ؟دوستانی که P990 داشتن اشکالاتشو لطف کنین بگین .
مي دونم ولي من به نقل از دوستمون اينطوري نوشتم .نقل قول:
گارانتي اصليش سيتادله . راستي فكر كنم تو همين جا هم به طور كامل اشاره شده كه چطور بايد اصلشو بشناسيم . لوازم جانبيشم از جمله باطريش چينيه .نقل قول:
پایه رومیزی
و كابل اتصال
هندزفري
پيچ گوشتي مخصوص واسه باز كردن فيليپ گوشي و عوض كردش با يه تيكه ديگه كه نمي دونم اسمش چيه .
دفترچه راهنماي گوشي به زبان انگليسي
سي دي مخصوص P990
يه قلم اضافي
شارژر
فك كنم فقط همينا باشه
نقل قول:
توجه:گارانتی سیتادل ورشکست شده و الان p990i با گارانتی های متفرقه تو بازار هستش قیمت:200 تا 210 هزار تومان مراقب گارانتی های متفرقه باشید.!!
منظورت کجاشه بگو تا توضیح بدمنقل قول:
مطمینی درست نوشتی ؟! 200 هزار تومن؟!نقل قول:
من چند روزیه گوشیمو دادم آپدیت کردن. حالا موقع اجرای بعضی از برنامه ها ریست میشه.!
اتفاقی که قبلا نمیافتاد! مشکل از چیه به نظر شما ؟
ایییییییییییییییییی بابا دعوا سر چیز دیگس. صفحات قبل رو نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورم دقیقا همو آی پده :8:نقل قول:
ممنون عزیزم. تست میکنم.نقل قول:
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
یه بار دیگه پرسیدم ولی دوباره:27: ببخشید.نقل قول:
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:
منم همین جور بودم. اصلا منو ها به سختی باز میشد. تم گوشی رو عوضیدم خوب شد. :2: مسخرسنقل قول: