برو تو این صفحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمدید قراردادهای اینترنت پرسرعت رو انتخاب کن.
Printable View
برو تو این صفحه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمدید قراردادهای اینترنت پرسرعت رو انتخاب کن.
دوستان فکر نمیکنید اگر برای مشترکین بعد 10 اذر شبانه رایگان نباشه کسی دیگه سراغ پارس نیاد؟
یعنی اون همه تبلیغات برای9مگو 16مگ یه طرف شیانه غیررایگان یطرف
خدا رو شکر دو تا خط مخابرات مفت هست نیازی به منت کشیدن اینا ندارمنقل قول:
در ثانی بنده همین امروز ظهر تخلیه کردم خود پشتیبانی هم بهم همین خبر جدید رو گفت اما من گفتم سریع فرم رو میل کن چرا؟
چون از دروغ متنفرم به هر قیمتی که باشه هی میگفت برای رضایت شما کردیم دِ آخه همرو خر فرض کردند!
پس هرکی هم که تمدید بکنه یعنی اینکه اون جمله دروغ رو قبول کرده والسلام میسپاریم دوستان رو به خدا...
قطعا افرادی سرویس می گیرند باز از پارس ولی این افراد به چند گروه اصلی تقسیم می شوند:نقل قول:
-افرادی که دانلود براشون اصلا مهم نیست و فقط اینترنت لازم دارند برای وبگردی محدود
-افرادی که از سر بی اطلاعی سراغ این سرویس دهنده رفتند
-شرکت ها و ارگانها که هزینه اینترنتشون میلیونی هست و خریدن حجم براشون اهمیت نداره
-افرادی که گزینه های روی میز دیگه ای دردسترس ندارند که تعدادشون کمه :n02:
بازم این بحث دلواپس اومد وسط.... شما مثل اینکه به تماشای فیلم سینمایی علاقه داری! ما داداش حوصله این چیزا رو نداریم! شما یه چند وقتی با این چیزا حودتو سرگرم کن... بعد برو بگو این یکی زنده باد اون یکی پاینده باد... نمیدونم مچکریم و از این حرفا....:n09: به ما چی کار داری؟نقل قول:
درسته! ولی این چیزی نبوده که من و شما ایجادش کرده باشیم! حالا هم اگه 4 تا کاربر این فروم برن تمدید کنن اتفاق خاصی نمیفته... ولی شما دارید از کاربرها به عنوان ابزاری برای خالی کردن عقده هاتون استفاده می کنید.... این درست نیستش.... بذارید هر کاربری بر مبنای شرایط خودش تصمیم گیری کنه... به کسی هم برچسب نزنید خواهشا....نقل قول:
حالا شما چرا جوش میزنی؟نقل قول:
صحبت انقلاب کردی گفتم دلواپسی حتما برادر :n02: خودت شروع می کنینقل قول:
شما یک سر به شبکه های اجتماعی رسمی پارس بزن حرف مارو که قبول ندارید! حرف هم به حاشیه میکشونی متاسفانه
ببینید فقط افرادی که میان تو این فروم تخلیه زدند یا نه دنیا بزرگ تر از این حرفهاست
آدم هم خوب نیست طرفداری شرکتی رو انجام بده مگر اینکه حقوق بگیرش باشه
همون شاتل هم محدودیت داره ولی این کجا آن کجا....
بنده هم علاقه ای به بحث های غیر فنی ندارم ممنون میشم اگر حاشیه نرید در بحث
آقا من 2 مگ 3 ماهه تمدید کردم رفت ... به امید خدا :n01: ببینیم چی میشه
کجایی عزیز من؟ ما داریم میگیم سرویس کم حجم بگیرید که ارزون بیفته بعد اگه خوب بود گیگ بخرید.... قیمتش یکساله حدود 100 تومن میشه با 24 گیگ ترافیک... حالا شما 190 میدی 100 گیگ دیگه هم ترافیک میخری میشه ماهی 10 گیگ ترافیک قیمت ماهی 24 تومن شبانه ی رایگان داره سرعتشم 16 مگه.... حالا این چیش بده؟نقل قول:
من هر ماه سرویس 512 ده گیگ میگرفتم 32-33 تومن می افتاد.
یه سالش میکنه به عبارتی حدود 380 تومن + 120 گیگ حجم.
الان اگه 512 دو گیگ یه ساله بگیرم میشه حدود 100 تومن + 24 گیگ حجم
100 گیگ حجم که بخرم میشه 192 تومن
که روی هم سرویس 512 یه ساله میشه 292 تومن + 124 گیگ حجم
با این محاسبات من ضرر که نمیکنم هیچ، 88 تومن + 4 گیگ هم سود میکنم
(که میرم باهاش تو بورس سرمایه گذاری میکنم پولدار میشم :n02:)
محاسباتم درسته آیا :n13: