نه دیگه مگه اینکه سرویس فعلی رو بسوزونیدنقل قول:
Printable View
نه دیگه مگه اینکه سرویس فعلی رو بسوزونیدنقل قول:
ساعت خواب!نقل قول:
اون پاراگراق از صبح تو سایته! :n09::n07:
داداش الکی جو نده.... کلا اینجا 100 تا بازدید کننده داره... اونوقت شما میخوای انقلاب دانلود شبانه کنی؟
===============
هر کسی بر مبنای منفعت خودش تصمیم گیری کنه... ببینه چی براش بهتره! والسلام!
سرعت دانلود شبانه سرویس 512 تو تهران چقدره؟
من الان سرویسم 2 مگه و خطم نهایت 6.5 مگ میکشه و سرعتم شبا بین 500-650 ک متغییره
نقل قول:
نه آقا من چیکارم فقط شما یه سر به توییتر فیسبوک شرکت بزن حتما...
از صبح تا حالا اصلا خوبه؟ :n02:
شما هم دلواپسان دانلود شبانه ملت نباش :n02:
باید قبول کرد تخلیه ها و نارضایتی ها اثر داشته وگرنه دقیقه نود به استیصال نمیافتادن و به جیزی که یه ماه گفته بودن تبصره اضافه نمیکردننقل قول:
اون تبصره هم بخاطره اینه که کاربرا رو جاب به خرید طولانی کنن تا از ضرر بیشتر جلوگیری بشه و سود خوبی هم گیرشون بیاد
اونا برا کسایی گفتم که سرویس 2 گیگ میگرن ... شما رفتی 1 مگ 4 گیگ گرفتی..... برای سرویسای 2 گیگ یک ساله 50 گیگ برای کاربر مصرف متوسط و 100 گیگ برای پر مصرف تا حدود زیادی به صرفه هستش...نقل قول:
هر کی قرار بوده تخلیه کنه تا الان کرده ؛ پارس آنلاین هم همینو میخواست . روز آخر هم این خبر شارژ تا قبل از 10 آذر شبانه رایگان داره اضافه کرد تا یه حالی به کسایی داده باشه که هنوز تخلیه نکردن. حالا من نمیفهمم چرا بعضیا که خودشون به هر دلیلی تخلیه کردن و رفتن حالا که این طرح اعلام شده پشیمون شدن میخوان بقیه کاربراها رو از تمدید منصرف کنن . آقاجان شما تخلیه کردی خوش به حالت بذار بقیه هم خودشون تصمیم بگیرن .
نقل قول:
قیمت این سرویس که می فرمایید چنده ؟
100گیگ برای 1سال خیلی زیاد نیست :n02: هاردشون پر نشه یه وقت ملت :n02:
بعد شما این 100گیگ مقایسه کن با 2مگ نامحدود مخابرات یا حتی ART3شاتل...
چه عجب يکی از این خبرگزاری ها یه اشاره کرد به این موضوعنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرکت اینترنتی که هدیه خود را پس گرفت!/ دانلودهای شبانه پولی میشودیکی از موارد مهمی که مشترکان اینترنتی به آن دقت میکنند و شاید ملاکی اصلی برای اشتراک آنان تلقی میشود، نوع ارائه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که با توجه به عرف موجود در این صنف، به عنوان هدیه در بازههای زمانی مختلف بهصورت رایگان از سوی شرکت طرف قرارداد در اختیار کاربران قرار میگیرد.
داداش گلم میخوای دانلود شبانه شات همین چند روزه برات بذارم ببینی کی پیشمون شده ؟ به خدا ما که سود کردیم....نقل قول:
شبی چند گیگ خوبه من دانلود کنم خود شما بگو؟