الان بهترین راه اینه که یه سرویس حجم پایین با مدت بالا بگیری.نقل قول:
اگه بد شد حجمتو مصرف کنی و بری، اگه خوب بود حجم بخری.
Printable View
الان بهترین راه اینه که یه سرویس حجم پایین با مدت بالا بگیری.نقل قول:
اگه بد شد حجمتو مصرف کنی و بری، اگه خوب بود حجم بخری.
دقیقا همینه قرارداد اصلا معنی تو این مملکت نداره سرعت شبانه قبلا تا آخر باز بود الان شده اسمی به زودی هم مثل آسیاتک میکننش 1/8 دلیل هم براتون میارند ببینم چیکار میخوایید بکنید!نقل قول:
درود بر شما کاش همه همینجوری فکر میکردند و منت این افراد رو نمیکشیدند حاضرم با سرعت مذخرف مخابرات دانلود کنم اما 1 بیت از اینا نگیرمنقل قول:
جالبه پشتیبانی هفته پیش میگفت سر فلان تاریخ شبانه قطع میشه حالا به من گفت آره تمدید کنید که نشه منم که خوب براش گذاشتم خر خودتی و اون تضمینت :n01:
خبرگذاری دانشجو یک خبر راجع به این دزدی گذاشت دقیقا بعدش خبر سایت رو تغییر دادن تا فشارها کم بشه و به جاهای باریک نرسه
ای کاش تو وبگردی هم بجای گیر دادن پی در پی به شبکه اجتماعی راجع به مشکلات کاربرا از دست ISP ها میگفتن.
ما شیطونی زیاد کردیم بنمون کردن:n02:نقل قول:
قضییه ی این پاراگراف چیه به این صفحه اضافه کردن؟
توجه:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست که ترافیک اضافی گرون درمیاد و برای یه سرویس بلند مدت خرید ترافیک متناسب خیلی گرون میشهنقل قول:
اونجوری 1/3 ترافیکو بدین سنگین ترین
دمشون گرم ایشالا تا سرنگونی اون بالا بالاییه :n01:نقل قول:
ورداشتند طراحی سایت رو عوض کردن user/pass که همون صفحه اول بود رو گذاشتند آخر کلی عکسهای حجم بالا گذاشتند که ترافیک رو خالی کنند!
نه اصلا کامنت هارو نگاه کنی نمیذاره از 30خورده ای بالاتر بره رمزش 30خورده ای :n02:نقل قول:
نقل قول:
داداشم شما همیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد پنل شو و مصرفتو چک کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نامردا. یعنی هر کی هر چقدر هم طرح داشته باشه کشکه. اعمال میشه براش یک /سوم
یعنی منی که تا بهمن دارم. هم نمی تونم استفاده کنم:n28:
برن بمیرن. من فردا می رم تخلیه می کنم. نمیشه که به خاطر شبانه دوباره 1 ساله یا 6 ماه بخریم:n35: