من تا 17 بهمن قراردادم هست. یعنی 3 ماه بگیرمنقل قول:
میشه تا اردیبهشت 94. درسته
چون 3 تا از دوستان بالا گفتند قراردادهای قدیمی شبانه ندارن. شما چطور میگی داره:n13:
Printable View
من تا 17 بهمن قراردادم هست. یعنی 3 ماه بگیرمنقل قول:
میشه تا اردیبهشت 94. درسته
چون 3 تا از دوستان بالا گفتند قراردادهای قدیمی شبانه ندارن. شما چطور میگی داره:n13:
به روی چشم :n01:ولی اینا بیشتر این کارو واسه رضایتمندی اونایی که قبل از این اوضاع تمدید کرده بودن احتمالا گذاشتن نه تمدیدی های جدید آخه اونایی که تمدید میکنن باید حواسشوننقل قول:
باشه که سرعتها احتمالا برای دانلود شبانه بسیار پایین تر از اینی که الان هست خواهد اومد
شما باید قبل این تاریخ سرویستون فعال (نه رزرو) باشهنقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول:
این تغییر در واقع یک جور عقب نشینی محسوب میشه و پارس تا الان به اندازه کافی منفور شده فکر نمیکنم بخواد با پایین آوردن سرعت بازم برای خودش دردسر بخره
جالب هر کسی به فکر خودشه. همین ماها بودیم که تخلیه کردیم و پارس رو به این فضاحت انداختیم حالا همه مدعی ها ، عقب کشیدن و به فکر رفتن اگر شما انتخاب مناسب دیگری دارید روی حرف خودتون بایستید تا اسمتون در تاریخ اینترنت ایران ثبت بشه.
حالا شما شش ماه تمدید کردی بعدش چی ؟ دیگه اون تصمیم فایده و اثری نداره. بعدش این پارس آنلین فکر نکرده وقتی یوزرها جدید بیان ببین شما شبانه دارید اونها ندارن چیکار می کنن. یه دیونه یک سنگ میندازه تو چاه صد تا عاقل نمی تونن درش بیارن
امشب شب آخره :(
سرویس های شبانه رو ببینید برای سرعت های مختلف تفاوت قائل شدن پس این یعنی میخوان سرعت ها رو جابجا کنن و احتمالا کم کنندنقل قول:
تا اون تاریخ هم می تونم. از شبانه رایگان استفاده کنم یا خیرنقل قول:
نه دیگه تا تاریخ اتمام قراردادی که فعاله ینی بهمننقل قول:
اگه این طرح قرار بود برای جلبِ رضایت کاربرا اعمال بشه ، همین الانم که اینطوری گفتن برایِ مشترکین قدیمی هم ادامه میدادند نه اینکه مجبور کنند که سرویس جدید فعال کنی که همه بیان از ترس بلند مدت تمدید کنند.
نمیگم گول نخورید شاید هم همه چی خوب بود و یکسال دیگه هم لذت بردید اما مطمئن باشید اگه تخلیه کنید و اعتراض کنید وضعیت بهتر میشه.
نمیدونم چرا این ماجرا من را یادِ قرآن سرِ نیزه کردن سپاه معاویه هنگامی که شکست در جنگ داشت حتمی میشد می اندازه ، وسرنجام که ماجرا به طور کامل به نفعِ معاویه تموم شد.
ولی در کل عاقلان دانند.