من نمیدونم که چرا هر کی در مقابل من ساز مخالف میزنه، پسرعموش و باباش و فک و فامیلش تو شاتل هستند! :n08:نقل قول:
شما میخوای جو بدی، بده ما که مشکلی نداریم! از خدامون هم هست که محدود نشیم. یعنی واقعا فکر میکنید که ما دوست داریم محدود بشیم و دانلود نکنیم؟؟ :n04:
اگه این فکر رو کردید، چند صفحه قبل رو مرور کنید و آمار دانلود خود بنده و چند تا دیگه از بچه هارو ببینید تا شیرفم بشید :n09:
نمردیم و معنی خالی بستن رو هم فهمیدیم :n08:
من شماره ADSL رو به شما میدم. ببینم چه کار میخوای بکنی؟؟ :n10: مثلا الان که سرعت روی 12Kb فیکس شده، شما میخوای بکنیش 2Kb؟؟! :n08:
پست های شما نمونه بارز بازی کردن با شعور مردم هست که اومدید حرف مفت میزنید! :n09:نقل قول:
بله، شاتل تو برنامش نبود که سرور داخلی رو محدود کنه و اگه پست های قبلی منو خونده باشید، چندین بار این موضوع رو تاکید کردم اما متاسفانه دیشب بخش نامه جدیدی در این باره اومده :n28:
اون پسرعموی محترمتون کجا کار میکنه که وقتی این خبرو شنیده، خندش گرفته؟؟!! :n19:
اگه اون دوستمون، سرعتش رو محدود کرده، لابد من و بقیه دوستان هم بصورت خودجوش، سرعت خودمون رو محدود کردیم؟ درسته؟ :n09:
فکر کنم اگر خودتون یه خرده به پست سایر دوستان و البته خودتون توجه کنید، قضیه کاملا مشخص میشود!
--------------------------------
متاسفانه من تا ساعت 2 دیشب با انواع و اقسام روش ها، سرعت داخلی رو چک کردم و فایده ای نداشت.
امیدوارم عمر این محدودیت، کوتاه باشه در غیر این صورت چاره ای جز کوچ کردن برام باقی نمیمونه.
(مدیریت محترم این بخش، لطفا پست بنده رو پاک نکنید. هیچ حرف بی ربط یا حرفی که از نظر شما ایراد داشته باشه، داخلش نیست. اجازه بدید، بحث بصورت آزاد ادامه پیدا کنه!)