اگر تا قبل از 10اذر یعنی نهایتا 12فرداشب قراداد فعلی که داری رو بسوزونی و یک قراداد جدید ببندی این قراداد جدیدت شبانه رایگان دارهنقل قول:
فرضا یک ساله ببندی تا 10اذر سال دیگه شیانت رایگانه
Printable View
اگر تا قبل از 10اذر یعنی نهایتا 12فرداشب قراداد فعلی که داری رو بسوزونی و یک قراداد جدید ببندی این قراداد جدیدت شبانه رایگان دارهنقل قول:
فرضا یک ساله ببندی تا 10اذر سال دیگه شیانت رایگانه
وای نگو میترسم... از وقتی آقای روحانی اومدن ایران شده مثل آمریکا!!! (تازه از آمریکا هم یه ذره بهترتر شده) :n07:نقل قول:
آقا به این حرف ها گوش نکنید همش کلاه برداری فردا زدن زیرش چکار میخوای بکنید ... سرویس من قبلا از اینکه این طرح اجرا بشه از حجمم کم میشدنقل قول:
من نمیدونم شما کدوم استان هستی و هر چی میشه سر دولت داره خراب میشه قطعا خود مخابرات استان تون حذف کرده و دولت بهش نگفته یا حذف می کنی یا حذفت می کنم :n02:نقل قول:
کما اینکه همنی الانشم مخابرات استان تهران داره تا2مگ نامحدود میده به مشترک_بعضی مناطق تا 512) این سیاست کاری خودشونه نه دولت
مخابرات هم که ماشالله خصوصی شده دیگه...
بچه ها من اینطوری فهمیدم که این وزیر تحت فشار و اعتراضات مردم کم میاره مثل تعرفه اینترنت موبایل
پس بریزید تو صفحه وزیر و همین حرف هایی رو که اینجا میزنید اونجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی آتیشه از گور این شاتل 9+1یوس بلند میشه :n23:
داشتیم به خوبی و خوشی دانلودمونو میکردیم که شاتل مادر فلان شبانه رو خراب کرد معلوم نیست چی کار کرد بقیه هم یکی یکی دارن راه اونو پیش میگیرن :n34:
به حق 14 امام ایشالا به خاک سیاه بشینی شاتل :42:
ایشالا داعش حمله کنه دیتاسنتر تو تصرف کنه :n10:
نقل قول:
بعد حتما باید بلند مدت بخریم. یا 1 ماه هم می ده. الان میشه خرید کرد یا نه
اقا اینم توضیح بدید،چرا نمایندگی مشهد جمع کرده؟منظورتون چیه؟نقل قول:
شما چرا حرف با حرف عوض میکنی من چه کار به دولت قبل دارم حرف من درباره دولت جدید آبی که ریخت دیگه جمع نمیشهنقل قول:
تا موقعی که ما مصرف کننده ها هم برای خودمون صنف نداشته باشیم همینه که هست و معلوم نمیشه این دسته گلها رو کی آب داده:n02:نقل قول:
تا وقتی هم که این 10-15 تا شرکت pap اتحادیه دارن و کسی جلوشون نباشه میتونن واس خودشون هر کاریو که میخوان بکنن