پارس آنلاین سر این قضیه بد جوری گاف داد و انصافا گند زد.... مجبورن سیاستشون رو تعدیل کنن که ورشکست نشن... ولی واقعا بعید میدونم به خوبی قبل بشه.....نقل قول:
Printable View
پارس آنلاین سر این قضیه بد جوری گاف داد و انصافا گند زد.... مجبورن سیاستشون رو تعدیل کنن که ورشکست نشن... ولی واقعا بعید میدونم به خوبی قبل بشه.....نقل قول:
برادر گذشت اون موقع که با برچسب زدن طرف ساکت میکردندنقل قول:
وقتی من از این دولت دفاع میکردم شما کجا تشریف داشتی
اگر هم راضی میشی اره من دلواپسم دلواپس شبانه اگر شما پول داری با ترافیک روزانه دانلود کنی من ندارم
حالا من بحثم سیاسی نیست شما هر جور دوست داری برداشت کن
من میگم به پارس آنلاین اعتماد نکنید معلوم نیست بعدا روی حرفش بمونه فعلا فقط میخواد از اعتراضات کم بکننه
یعنی چی جم کرد؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
دوستان یکی برای ما روشن کنه . قراره چی بشه:n13:
شاتل کل رایگان شد. یعنی محدودیت قبلش را برداشت
پارس چی شبانه را دوباره می خواد بزاره یا نه
منم میگم این کار پارس آنلاین بدترین نوع ممکنه اما این دستور از دولت نیست این کار خود شرکتا برا چاپیدن بیشترهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
قبل از اینکه دولت ( دولت امید و پیشرفت :n34: ) روی کار بیاد من با ماهی 40 تومان نامحدود مخابرات با سرعت 95 تا 100 تا ثابت نامحدود دانلود میکردم . ولی الان با 50 تومان هزینه ماکزیمم سرعت من از پارس انلاین 28 تا میشه این دردو کجای دلم بزارم.....
نقل قول از سایت:نقل قول:
توجه:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
جالبه، دعواهای چند روز قبلشون سر اینه که ما قانونا هیچ تعهدی نداریم که حتی برای قراردادهای موجود شبانه بدیم، الان میگه تا فردا هم وقت دارین تمدید کنید و شبانه بگیرید.نقل قول:
سری بعد به محمود جانت رای بده تا برات اینترانت مجانی ردیف کنه.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
والا این بحثیو که دوستان سر 24 گیگ و نسل سه کردن(خودتون میدونید دیگه:n01:) اون رو هم احتمالا جمع کنننقل قول:
خلاصه اینکه الان همه اونایی که حتی ماهی 10 گیگ دانلود داشتنو دارن هل میدن سمت مخابرات معلوم نیست میخوان چکار کنن
معلوم نیست تو 94 چه اتفاقاتی بیوفته