والا کاکو.. ما هنوزم داریم افرادی که از عید تا الان مشکل سرعت شبانه دارن! اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکیشونه اگه اشتباه نکنم هنوزم اون مشکلات رو دارن... که اون زمان مشکل از پهنای باند بود و بعد از ماه رمضان سرعت من چسبید به سقف و دوباره 5 شنبه و جمعه ها میشد اسمی... دوباره سقف و.... اینکه اینا بیان مشترکای قدیمی رو محدود کنن یه حرف هست.. ولی فکر میکنم بات توجه به اینکه خیلی ها دیگه تو اون بازه نمیتونن دانلودی داشته باشن پهنای باند انقدری باز بمونه که افراد حداقل سرعت اسمیشونو دریافت کنن... نمونه این حرکت رو اینا برای هدیه سرویسهای نامحدود هم راه انداختن... گفتن اگه قبل فلان موقع تمدید کنید مشمول این سیاست جدید نمیشید ... اینا دنبال محدود کردن نیستن.. دارن کاربرارو سوق میدن به سمت قراردادهای بلند مدت و درامد زایی بیشتر برای شرکت... نمیدونم توجه کردید یا نه... هیچ شرکتی ( تا جایی که من میدونم ) برا قراردادهای بلند مدت یک ساله تخفیف 20 درصدی نمیده ! عوض تخفیف تمدید قراردادهای 1 تا 6 ماهرو 0 کرده.... این چیزا هست... بنظرم با همه این حرفها ادم نقد رو ول نکنه و به نسیه نچسبه خیلی بهتره...نقل قول:
دوستان اگه به عنوان مثال کمپین پاییزه تو منطقشون داده میشه حتما به اون تو اولویت فکر کنید...
storm is coming
شما جراتشو دارید که نقد رو با 20 درصد تخفیف ول کنی و به نسیه بچسبی؟ بسم الله!!!نقل قول:
همونطور که گفتم پارس این قانون جدید کوفتش شده.. از درای دیگه میخواد اقدام کنه....