من در هفته 3 یا 4 بار ایمیل میدم تماس میگیرن میگن پیگیری میکنیم ولی هیچی نشده.واسه کندی سرعت نسل 3 و نداشتن سیگنال نسل 4.حالا منتظر میمونم ببینم چی میشهنقل قول:
Printable View
من در هفته 3 یا 4 بار ایمیل میدم تماس میگیرن میگن پیگیری میکنیم ولی هیچی نشده.واسه کندی سرعت نسل 3 و نداشتن سیگنال نسل 4.حالا منتظر میمونم ببینم چی میشهنقل قول:
جالبه که هیچ کدام از این ها نیست خودمم متعجبم چرا اینطوریه!!! افتضاح ترین اینترنت در اصفهانه.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم دوتا تست نسل سوم در خیابان جمهوری تهران قبل از ظهر امروز، یعنی فققط بدرد چک کردن تلگرام میخوره همین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
خرید بسته اینترنت به صورت آنلاین امکان پذیر شد.
کافیه شماره خط اعتباری و کارت بانکی رو وارد کنی و بسته اینترنت بخری.
سرعت وبگردی و دانلود چند روزیه کم شده سرعت دانلود 12 مگ بوده الان 5 مگ شده قبلا خیلی بهتر صفحات وب باز میکرد الان از دیال اپ بدنر شده کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟
بنظر من تعداد استفاده كننده ها زياد شده،از اون ور هم زير ساختهاشون درست و كامل نيست.نقل قول:
7cEram
البته فکر کنم زمان مشخصی مثلا 1 هفته ای تضمین نیست!نقل قول:
دوستان نرم افزاری برای مونیتور کردن مودم 4g مدل 3372 ایرانسل میشناسن لطفا معرفی کنن
باسپاس فراوان
شیراز رو ببینی بخودت امیدوار میشی.نقل قول:
دوستان با سیگنال 100dbm یا 97dbm میشه دیتا داشت؟منطقه ما یه دو هفته هست تری جی شده اما قدرت سیگنال تو خونه 97 تا 100dbm هست ولی دیتا به کندی و با تاخیر زیاد رد و بدل میکنه.آیا مشکل حل میشه خودش؟
Sent from my CHM-U01
تو منطقه ما که همراه اول بعد 1 هفته با پیمانکار صحبت کردم گفت از مخابرات کارشناس میفرستن یکم تو کانکس کار داره بعد نسل 3 روشن میشهنقل قول:
-113 دسی بل بدترین انتن ممکن هست و هر چقدر به -55 دسی بل نزدیک بشه آنتن قویتر میشه و کیفیت تبادل دیتا بهتر میشهنقل قول:
آنتن دریافتی شما هم بسیار ضعیف هست و دیتایی که با این آنتن میشه گرفت خیلی کمه !! حدود 20-30 کیلو و تاخیر زیاد به وجود میاره ( چون پهنای باند پر میشه )
دقیق نمیشه گفت چقدر زمان میبره !! 1 ماه خیلی بیشتره دکل محل ما آپگرید شده ولی هنوز فعال سازی نشدهنقل قول:
اونو باید خودتون پیگیری کنید دکل اطراف تازه تجهیز شده حتما لینکش رو خاموش کردن از جای دیگه آنتن میگیره اینقدر ضعیفه.بله درست میشه باید پیگیری کنید دیگه سخت.منطقه ما اینجوری بود اینقدر زنگ زدم گزارش دادم درست کردننقل قول:
بدون شوخی وبگردی ایرانسل خیلی بهتر از ADSL منه !! الان پشیمونم که امروز ADSL ثبت نام کردم !!
اگر نمیتونن جواب گویه مردوم باشن چرا اینترنت میدن؟ الان به زور این انجمن رو. باز کردم قدرت سیگنال 78 dbm هست اما یک صفحه به زور بالا میاد سرعت دانلود هم که داغون تر شده والا نمیدونم چی بگم زنگ بزنم ایرانسل بدتر خودمو خراب کردم یک بار مطرح چند روز پیش اخرش جواب درستی ندادننقل قول:
من با -110 dbm همراه اول سرعت خوبی میداد ولی آنتن هی 3G میشد هی +H.گوگل رو در عرض 2 ثانیه باز میکرد لب پنجره این سرعت رو داشت بزورم 1 خط آنتن داشت باید دستم رو دراز میکردم تا یه خط آنتن میومد.اعصابم خورد شد زنگ زدم پشت سرهم به اپراتور گفتم بعد 6 7 ماه نسل سه فول آنتن شدنقل قول:
از لحاظ سرعت همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله ..نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
عرض کردم که سرعت تبادل دیتا کم هستنقل قول:
در ضمن گوگل حجمی نداره که از روی باز کردن اون بشه قضاوت کرد :n02: عین نون و پنیر میمونه باز کردن گوگل
و هم اینکه تنها از روی قدرت سیگنال نمیشه گفت که کیفیت هم بهتر خواهد بود !!! قدرت سیگنال شرط لازم هست ولی کافی نیس
دوستان نت ایرانسل لحظه به لحظه در هر مکان سرعت های مختلف میده من خودم امروز صبح یه جا بودم یه خط آنتن داشتم 1 مگ بهم سرعت میداد اومدم تو منطقمون دیدم از 200 بالاتر نمیره
درسته حرفتون ولی اون موقع دکل منطقه تجهیز نشده بود سرعت دانلودم با تک آنتن خوب بودنقل قول:
همراه اول سرعت رو رو بسته هاش محدود کرده.ولی ایرانسل نامحدوده تا هرچقدر کشش داشته باشه شبکه همون سرعت واقعی رو میدهنقل قول:
ایرانسل به جز مناطق خیلی خلوت عملا سرعتش زیر یک مگابیت هستش...از لحاظ پوشش ایرانسل جلو هستش ولی خیلی پهنای باندش کمه متاسفانهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
همین الان یوهویی [emoji1] [emoji106]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
نقل قول:دوستان کل شهرمون این مشکل هست اینو بگم تازه ۲ هفته راه اندازی شده تری جی .یعنی لینک ندارن هیچکدوم؟توی فضای بیرون 90dbm هست داخل خونه 97 تا 100dbm هست.خیلی کند دیتا رد و بدل میکنه سرعت دریافتی هم لحظه ای هست مثلا موقع دانلود بعد از ۱۵ ثانیه +H میشه و سرعت دانلودش ۴۰ تا ۷۰ خودشو بکشه ۹۰ کیلوبایت هست بیشتر هم بین ۱۵ تا ۲۵ کیلوبایت هست.و موقع دانلود یک سره دان نمیکنه مثلا ۱۰۰کیلوبایت دانلود میکنه از حالت +H در میاد و اچ میشه دوباره بعد ۳۰ ثانیه باز شروع ب دریافت دانلود میکنهنقل قول:
Sent from my CHM-U01
سلام به همه ی دوستان
کسی میدونه چطوری میتونم مودم لاک شده رو سیمکارت ایرانسلو انلاک کنم ؟
مدل مودمم اینه ZTE MF910
مرسی
چه چیزیشو میخوای مانیتور کنی؟نقل قول:
با ورود به کنسول مودم به آدرس 192.168.8.1 تنظیمات و آمار مصرف قابل دسترسی هست.
ایرانسل در برخی مناطق یا احتمالا" در برخی ساعات یا احتمالا" رو برخی رینج آی پی هاش مشکل کندی وبگردی داره.نقل قول:
معلوم نیست مشکل از کجاست!
پیرو صحبت قبلیمون الان با ایرانسل رو رینج آی پی های 5.117 و 5.113 مشکل کندی وبگردی وجود داره.نقل قول:
زمانی که این مشکل هست صفحاتی رو که قبلا" باز کردی وقتی همون موقع مجدد باز میکنی باید اطلاعات رو از کش سیستم بخونه و فقط تغییرات احتمالی رو چک کنه و خیلی سریع صفحه رو باز کنه ولی بعد از یه مقدار فکر کردن صفحه رو مجدد از اول میخواد بیاره که هم باعث مصرف دیتا میشه و هم صفحه کند باز میشه.
جالبه ! من چندین روزه که به جای ADSL از ایرانسل استفاده میکنم و همش رنج 5.122 بهم میده !!:n02: خدایی وبگردیش بهتر از ADSL منه :n02:نقل قول:
چه اشتباهی کردم بسته گرفتم نمیدونستم در این حد بد شده ایرانسل چه نسل سه چه چهار. بسیار کند و بعضی وقتا هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. یاد روزهای اول بخیر زیاد کسی نمیدونست خلوت بود پینگ خوب سرعت خوب . الان پوشش دهی بهتر شده اما متاسفانه اکثرا در حال دانلود 24 ساعته هستن من adsl دارم شدید داغونه اینو گرفتم بتونم وبگردی داشته باشم که متاسفانه اینم داغونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای تغییر کردن آی پی حتما" باید مودم رو خاموش روشن کنید.نقل قول:
نمیدونم آیا مشکل کندی وبگردی به رینج آی پی ربط داره یا مشکل جای دیگست.
MF910 مارکش ZTE هست.نقل قول:
لینکی که شما دادین برای آنلاک کردن مودم های هواوی هست.
امیر جان با کدوم رنج آی پی وصل میشه ؟ کدوم مسیر ؟ میتونی چک کنی؟نقل قول:
من با تترینگ وصل میشم ! یا با بلوتوث یا یو اس بینقل قول:
دیسکانکت کردن تو گوشی خیلی راحته :n02:
مشکل مربوط میشه به مسیر ها ، گیت وی ها و آی پی هایی که روی این مسیر های شلوغ و با کمبود پهنای باند هستن پکت لاس و پینگ تایم بالا و تلرانس پینگ دارن !! و در نتیجه عدم ثبات در وبگردی
اين آدرس رو امتحان كنيدنقل قول:
7cEram
بنده الان سعی کردم با روشن خاموش کردن گوشی و مودم (با جفتش تست کردم) با رینج آی پی های مختلف تست بگیرم.نقل قول:
صبح با رینج آی پی 5.115 سرعت وبگردی اوکی بود الان هم تونستم بعد از چند بار خاموش روشن کردن همون رینج آی پی 5.115 رو بگیرم و علی رغم پکت لاس ولی سرعت وبگردی اوکی بود.
ولی سایر رینج آی پی ها مثل 5.112 , 5.113 , 5.114 , 5.117 همشون مشکل کندی وبگردی داشتن!
رینج 5.115:
رینج: 5.117:
کرج سیگنال -65db نسل سوم
نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه مودمم زیر بارونه
به مودم وصل می شه. هنگام خرید تبدیل لازم را بگید همراش راتون می فرستن.نقل قول:
چی شده ؟ چه کمکی؟نقل قول:
مودم وایمکس هستش ؟ مودم LTE ؟
سلام
چند روز ی میشه چند نفر اومدن بالای دکل عوض کردن (3G یا4G؟) کی وصل میشه دیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]