پینگ هایوب همین لحظه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوانه شدیم خدایی از دست اینا.دلم میخواد برم شاتل ، ولی میترسم بدتر بشه . و حوصله مسخره بازی های تغییر ای اس پی رو ندارم.
Printable View
پینگ هایوب همین لحظه :
دیوانه شدیم خدایی از دست اینا.دلم میخواد برم شاتل ، ولی میترسم بدتر بشه . و حوصله مسخره بازی های تغییر ای اس پی رو ندارم.
شما اگر همزمان با درخواست تخلیه، یه شکایت هم تو 195 ثبت کنی، کمتر از 48 ساعت ( برای من 42 ساعته از آسیاتک تخلیه شد )، تخلیه میکنن و طبق گفته وزیر، 1 الی 2 روزه هم رانژه میشه. 4 روز نت نداشتنن بهتره یا این وضعیت؟ اینجوری خیلی اذیت میشیدنقل قول:
نقل قول:
این اتفاق ، دقیقا برای من هم رخ داده! بیش تر از 3 سال هست که از های وب اشتراک دارم ( از روز اول هم سرویس دینامیت ( 8 مگ ) داشتم ).
به خاطر مشکلات اخیر از جمله قطعی های لحظه ای و ... الان مدتی هست که کلا دارم از LTE ئه ایرانسل استفاده می کنم ، اشتراک ماهانه ی های وب ام که تمام بشه میرم سمت شاتل.
من با های وب تماس که گرفتم و درخواست تخلیه دادم گفت 5 روز طول میکشه تا تخلیه کنیم.اما من دقیق زمانی که با اونها تماس گرفتم شکایت رو ثبت کرده بودم بعد همون خانوم 3 ساعت بعد زنگ زد گفت خط تخلیه شده و شکایت رو پس بگیر:n02:نقل قول:
خط من تو 3 ساعت تخلیه شد و بعد رفتم نمایندگی اون یکی شرکت که میخواستم نت بگیرم گفتم من خطم اوکی هست اینترنت رو همین امروز میخوام بعد طرف فرم رو پر کرد و برد مخابرات ظرف 3 ساعت هم نت من وصل شد.
پس همه چیز به مرکز مخابرات و این که چقدر شلوغ یا خلوت باشه داره.
راحت شدی از دست بای وب :n02:نقل قول:
های وب های ویو ..... :n19: 10 گیگ خریدم یکم وب چری کنم یک ساعته قطع شده ---
جالبه من همین الان از های وب سرعتم 16 مگ هست از بسته های قدیمی قرمز، ولی برای منم تا 4 مگ میشه خرید داخل پنل !نقل قول:
منم درخواست تخلیه رو دادم . میره تا شنبه دیگه . مسخره بازی دربیارن 195 شکایت میکنم.
ایضا من!
مشکل استریم یوتوب هم دارم.
امیدوارم شاتل حداقل 360p رو بدون مشکل بده بهم.
از چه شرکتی اینترنت گرفتی؟نقل قول:
دوستان بررسی که کردید سرعت کدوم شرکت بهتر بود که رفتید / جالبه پارس آنلاین را هم خریده اما سرعت پارس آنلاین خیلی خوبه نمیدونم چرا بهتر از های وبه
بستگی به محل سکونتتون داره...شاید مثلا شاتل تو منطقه شما خوب باشه تو منطقه دیگه بد . باید از اطرافیان پرس و جو کنید.نقل قول:
احسان جان در مورد اين ترافيک بين الملل يه توضيحي بده لطفا، من متوجه نشدم منظورت چيه :n13:نقل قول:
الان شرکت های یک حجم کلی میدن ، بعد میان مشخص میکنن چه درصدی ازش بین المللی و چه درصدی اش اینترنت داخلی هست.نقل قول:
برای مثال های وب ۱۶ مگ ۱۱۰۰ گیگ گفته ، از این مقدر ۱/۴ اش ، پهنای باند بین المللی هست ، ۱۱۰۰ تقسیم بر ۴ کنی میشه ، ۲۷۵ گیگ.
شاتل ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ هست ، به این صورت که ۱/۲ اش پهنای باند بین المللی هست ، که میشه ۳۵۰ گیگ پهنای باند بین المللی.
فعلا پیشگامان و فن آوا ، با ۱ ترابایت ترافیک بین المللی از بقیه جلو تر هستن.
دوستا به علت تخلیه از های وب فشفشه های از این قبیل موجوده
بصورت رایگان هر کسی خواست به صورت خصوصی تقدیم میشه!
اینم خدمت دوستان!
30245500841887:100GB-1Day
71257614767734:100GB-1Day
83827248606039:100GB-1Day
51145663246673:100GB-1Day
سلام دوستان من 22 آذر از های وب سرویس گرفتم و قبلا پارس انلاین بودم ...اول اینکه پنل های وب چقدر ساده و ابتدائیه آدم یاد اینترنت دایل آپ می افته که صفحات وب خیلی ساده بود ..پنل پارس انلاین خیل شیک با اینفوگرافی مصرف داخلی و رایگان و بین الملل رو نشون میدادو همچنین نرم افزار اندرویدش هر لحظه که وارد میشدی همون صفحه اول مصرف به روزت رو نشون میداد..الان من از پنل گزارش گرفتم ,بالا سمت چپ نوشته شما 12 روز دیگه اعتبار دارید , پائین نوشته شما 30 روز از اینترنت استفاده کردی(یعنی اعتبارت تموم شده) و 16 گیگ هم حجم دانلودت بوده و 1/37 هم آپلود داشتی .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه اول نرم افزار هم که حجم رو اینجوری زده و معلوم نیست چقدر حجم مصرف کردی و نکته جالبش اینکه نوشته شما 13 روز اعتبار داری.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت گزارش نرم افزار نوشته 25 گیگ از شما کسر شده در حالی که تو همین صفحه مجموع آپلود( 1/3 گیگ ) و دانلودم(16/7) میشه حدو د 18 گیگ پس چرا 25 گیگ کم شده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا با این همه شفافیت من از کجا بفهمم های وب چی به سرم میاره..همیشه باید یه ماشین حساب کنارم باشه..اینم پنل پارس انلاین صفحه اول [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] روی اون سمت چپ که مقدار حجم و روز رو نوشته کلیک کنی وارد صفحه دیگری میشی با جزئیات دقیق تر [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] در این صفحه هم اگه روی قسمت روز یا حجم ( که به صورت سبز نوشته کلیک کنی ) جزئیاتی رو به صورت نمودار نشون داده میشد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام از کدام شرکت اینترنت گرفتی؟ راضی هستی؟نقل قول:
سلامـــ بر هـمه.
ی موضوعی رو میخوام مطرح کنم در مورد های وب ممکنه ناراحت بشن بعضیا یا شاید اصن اینجا جای این موضوع نیس.اما این موضوع بسیار مهمه!
پارسال یادمه های وب با شرکت ودافون بریتانیایی طرح همکاری امضا کردند:
این واسه اولین باره تو حوضه ایتی و تاریخ اینترنت ایران ک شرکت از ایران با ی شرکت صاحب و معروفی نامی مثل ودافون طرح همکاری امضا کردند.خب تا اینجا هیچ مشکلی نداره خوبم هست! باریکلا به های وب چ قدر زرنگن اینها!
اما:
شرکت ودافون کیه و چ کسانی هستند اینها:
ودافون شرکتیه ک قبلا ثابت شده ب مراکز نظامی و اطلاعاتی و جاسوسی کشورهای مختلف کمک میکرده از جمله ان اس ای امریکا(اسنودن افشا کرد سال 2014 این موضوع رو) و حتی بریتانیا! و بستر جاسوسی از کاربراشونو واسشون محیا میکرده تو لینکی ک دادم میتونید بخونید خودتون یا:
از ویکی پدیا:
ودافون (با اسم رمز Gerontic) به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه "دسترسی نامحدود" به شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را با هدف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین در نزدیک به ۲۹ کشوری که ودافون در آنها فعالیت میکند خطوط محرمانه ویژهای به طور مستقیم به شبکه این شرکت وصل هستند که به آژانسهای اطلاعاتی دولتها اجازه میدهد کلیه ارتباطات تلفنی، اینترنتی و موقعیت فیزیکی افراد را رهگیری کنند. در برخی کشورها، دستگاههای اطلاعاتی، عملیات نظارت را به طور مستقیم و بدون دخالت شرکتهای مخابراتی انجام میدهند. ودافون، به دلیل پیشگیری از دستگیری کارکنان خود، نام کشورهایی را که از شبکه مخابراتی آنها جاسوسی میکند اعلام نکرده است.
این شرکت اصن سابقه خوبی نداره ! کارنامشم خرابه حالا شاید یه عده بگن تو شکاکی یا فکرت مریضه ! ولی باور کنید واقعیت هایی هست ک شاید سطحی باشه و احمقانه ولی در واقع هست چیزایی ک فکرشم نمیکنید تو ذهنتون نمیگنجه.
حالا های وب کیه؟ چ طوری اینقدر قدرت داره ک تونسه یه طرح با همچین شرکتی امضا کنه؟ چ طوری مسوولان ما اجازه داادن به همچین شرکتی ک کارنامه بدی داره اجازه فعالیت بدن تو ایران؟عایا منفعتی داره واسشون؟ اینارو خودتون مثل پازل بچینید کنار هم ی جوابی از توش در میارید ! :n02:
آقا ما مشکل سرعت پایین و قیمت بالا و قطعی مداوم و کندی مکرر داریم بعد شما میآیی از چی میگی؟نقل قول:
یکی بیاید پازل عدم ارائه خدمات مناسب را حل کنه مشکلاتی که فکرش را نمیکنیم پیشکش!
های وب طرح 16 مگ قدیم.
نقل قول:
بسیار هم عالی لطفا این فایل هم تست کنید از گیت هاب بدون دانلود منیجر :
من دوتا خط از های وب و دوتا خط هم از اسیاتک داشتمنقل قول:
هر چهارتا رو تخلیه کردم با اینکه حدودا از های وب جمعا ۲.۵ ترا فشفشه داشتم و از اسیاتک هم سرویس رزرو داشتم با سابقه حدود ۵ سال از هر کدوم که های وب کلا ۷ ستاره بودم هر کاری کردن حتی با پیشنهاد ارایه سرویس قبلی سالیانه زیربار نرفتم برلی مشترکین با سابقه بالا بسته های قبلی رو فعال میکنن اگر بخوان از دستش ندن من ماهیانه ۱۶۰ تومن به های وب و ۱۲۰ تومن به اسیاتک میدادم
الانم فقط با ایرانسل سر میکنم تا حساب کار دستشون بیاد
درسته همشون تو کار دیتاسنتر و ..... هستن ولی توجه داشته باشین کل پهنای باند مشترکین و دیتاسنتر یکیه سوا نیست میدونم عرض میکنم دو سال از این اقایون مفت خور سرور داشتیم اینا به پشتوانه اینترنت مشترکین هر روز فربه شدن
مرگ یه بار شیونم یه بار
هر ماه خداتومن ریختیم رو گلوی این بی .... ها عوض خدمات بهتر هر روز دارن پس رفت میکنن
یه بار برای همیشه طرف خودتون رو مشخص کنید مرد باشید
هر روز طرف یه جبهه رو نگیرید
مرد................ که تو این روزگار واقعا کم پیدا میشه
بهترین حالتش اینه :نقل قول:
بدترین حالتش دیشب بود که تو اوجه شلوغی بود 10 کیلوبایت به زور.
من از های وب رفتم فناوا بعدشم پیشگامان مثل چی پشیمونم!!!
های وب بهترین سرعتو به من میداد!!!
خطم رو 20 مگ بود و سرعت عالی بود به هیچ وجه افت نداشتم!!!
الان موندم چیکار کنم هرشرکتی میرم های وب نمیشه!!!
اگر شرایط تون خوبه اصلا تغییر ندید که تو دردسر می افتید!
-----------------------------------------------------------------------
مشکل حل شد از طرف پیشگامان و الان همه چی عالیه .
نقل قول:
خوب عزیز من شما تو های وب خط رو بیست مگ بوده سرعت هم که میگی خوب بوده
دیگه چرا جابجا شدی ؟ :n27:
به خاطر حجم!!!!نقل قول:
الان 1000 گیگ دارم + 2000 گیگ داخلی : 80 تومن
پیشگامان .
دوستان های وبی تلگرام و اینستاگرام شما هم قطعه ؟؟؟ !!!
من که تعجب نکردم. از اینها انتظار می رفت که اینکار را بکنند. ترس عامل این تصمیم بوده است.نقل قول:
دوست عزیز داتک 5000 گیگ حجم میده ..باتوجه به اینکه شما فن آوا رو تست کردی و راضی نبودی و در یه مقطعی هم از پیشگامان ناراضی بودی حال داتک رو تست کن و نتیجه رو به ما هم بگو تا بتونیم یه انتخاب خوب داشته باشیم :n02:( شوخی بود )نقل قول:
در 17:04 شاهد قطعی کلی اینترنت بودیم :n16:
مال منم قطع شد بعدش وصل شد البته من رفتم رو LTE نفهمیدم کی وصل شد!
ایراسنل وصل بود .
نقل قول:
پیشگامان که تو کرج سرویس نمیده!
سلام دوستان
تو های وب سایتی هست که بتونم فایل هام رو از اینترنت بین الملل اونجا آپلود کنم و به صورت اینترنت داخلی دانلود کنم؟ منظورم مثل شاتلند هست.
ممنون
کدوم سایت های دانلود فیلم و سریال یا نرم افزار رو می شه به صورت اینترنت داخلی ازشون دانلود کرد؟
سه تا كد فشفشه ٢ عدد ٧ روز ٢٠٠ گيگ و ١ عدد ١٠٠ گيگ يكروزه به فروش ميرسه كسي خاست مسيج بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان انگار میگن تلگرام و اینستا رفع فیلتر شده چرا روی های وب درست نمیشه
دوستان های وبی برای شما هم تمام فیل شکن ها مسدود شدن ؟؟ من 2 3 تا فیل شکن امتحان کردم ابدا وصل نمیشن. تلگرام و اینستا کلن غیر قابل دسترس شدن. من این مشکل و با های وب دارم. ولی با اینترنت همراه میتونم وصل شم. برای شما چطوره؟
من 25 گيگ فشفشه هديه توي پنل داشتم، الآن خواستم بزنمش ديدم نيست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم پشتيباني جواب داد که چون طرح فشفشه ديگه حذف شده کلا فشفشههاي هديهي مشترکين در حال بررسيه!
اشتباهم اين بود که بايد ميزدمش ميرفت توي کدهاي تخفيف.
من چند روزه از هایوب رفتم و شاتل دارم . پینگ درست ، بدون تایم اوت . سرعت همون چیزی که باید هست . 2 مگ . تک کانکشن عالی.
دوستان عزیز اعصاب خودتون رو با این شرکت دزد شارلاتان خورد نکنید . نمی ارزه . تخلیه کنین .
خب وصل کنه رو کروم چه فایده ؟ فقط مرورگر فـیلتر شکن دار میشه ، تلگرام و اینا مسدود میمونه.نقل قول:
مگر اینکه راهی دیگه ای داشته باشه ؟