برای من حجمیه ولی جلوی سرویسم زده نامحدود / بعد امکانش نیست مثل اینکه برای من ازش استفاده کنم / یک خوده پی چیده شده .نقل قول:
:n13:
Printable View
برای من حجمیه ولی جلوی سرویسم زده نامحدود / بعد امکانش نیست مثل اینکه برای من ازش استفاده کنم / یک خوده پی چیده شده .نقل قول:
:n13:
ویرایش کردم پستمو من زدم ثبت نشد 1 مگ نامحدود ( دیدم نوشته فقط حجمی ) .
پنل جدیدشون فقط باعث گیجی کاربر میشه خیلی بده طراحیش
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
منم امروز رفتم قطع كردم سرويسمو
فقط باعث اعصاب خورديه
والا ادم نداشته باشه اعصابش راحت تره سرويس نيست كه داغونه
پنلشونم انقدر احمقانه طراحي شده اصلا نميفهمي چي به چيه كي كجاست
واسه منم همینطوره. منم حجمی دارم ولی زده نامحدودنقل قول:
نمی دونم امروز چه خبره با اکانت اینترانت به نت پینگ از صبح روی 100 بوده و تکون نخورده ..
پینگ مخابرات چند روزه خیلی خوب شده! چه خبره؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ:
سرعت دانلود با idm چقدر شده من پارسال برج 1 یکساله شبانه رایگان گرفتم سرعته شبانه 1.5 مگ بود بعد 3 ماه کمش کردن
Sent from my LT26w using Tapatalk
برای من شب و روز سرعت دانلود 128 کیلوبایته.نقل قول:
دوستان اگه تماس بگیریم 2020 سرعت آپلود رو افزایش میدن؟
من مخابرات اصفهان هستم و یه بار زنگ زدم تا سرعت آپلود و دانلود رو بیشتر کنن. اما قبول نکردن و گفتن که امکانش نیست و سرعت همون چیزیه که تو طرح تعریف شده . فکر کنم آپلود رایگان باشه . اگه رایگان باشه که خیلی بعیده افزایش بدن برات . مگر بند پ ! باز زنگ بزن وشانستو امتحان کن .نقل قول:
سلام ميخوام وار كنترل پنل شم ميزنه شماره تلفن رو با كد شهر به عنوان نام كاربري و رمز بزنيد ولي وقتي ميخوام وارد شم ميگه اشتباه هست بلاخره چي بايد زد شماره تلفن يا همون نام كاربري كه ٣ سال پيش گرفتم
دوستان مخابراتی من چند روزه با DNS ها مشکل پیدا کردم
قبلا از opendns استفاده میکردم خیلی خوب بود
نمیدونم شما این مشکل منو دارین یا نه ولی مثلا بعضی موقع ها صفحه ها یا ... باز نمیشن مثلا میزنی google.com نمیاد 2بار رفرش میکنی میاد
این خیلی رو مخه
الان opendns هم میزنم درست نمیشه کسی راه حلی نداره؟ کسی این مشکلو نداره؟ فقط منم؟
به نصف روزم نكشيد باز افتضاح شد سرعت و پينگ!
deleted deleted
سلام . دست به هیچی نزن !!!من مخابرات اصفهان هستم . و الان 4 الی 5 روزه که دقیقا مشکل شما رو دارم . فکر کنم مخابرات کل کشور ریخته به هم . جیمیل و گوگل یا باز نمیشه یا خیلی کند شده و باید چند بار رفرش کنم . قند شکنا هم کلا کار نمیده و کلا سایت های خارجی برام داغون شده . فقط داخلی ها یه کم خوب باز میشه .نقل قول:
مخابرات تهران کلا خوب شده یعنی نسبت به قبل واقعا برای من تغییر کرده نمی خوام نظرمو به کل تعمیم بدم ولی خوب تفاوت واقعا مشخصه به خصوص بعد از راه اندازی که سیستم جدید ecare مشخص بود اینا یه برنامه دارن واسه افزایش کیفیت اما خوب در کل فاصله داره با حالت نرمال ...
از صبح امروز پینگ برای من با ip ایران شده 110 با 4.2.2.4 دقت کنید این ip رومانی نیست و پینک واقعا کیفیت داره و میشه انلاین بازی کرد با اکثر سرورها پایینه مسیرش هم خوبه حتی زمانی که پینگ اسما با 4.2.2.4 میره بالا باز با سرورهای بازی پایین میمونه که نشون میده مسیر خوبی داره ...
شما دوستان هم گزارش کنید چجوری هست وضعیت ...
دوست عزیز فکر نکنم پینگ 110 با سرور ایران خوب باشه ! پینگ من با سرور ایران 10 هستنقل قول:
بعد اینکه صبح ملاک نیست . قبول دارم 1ماهی میشه پینگم با بعضی سرور های اروپا شده 120 ولی مشکل الان یک چیز دیگه هست
کلا هیچی وصل نمیشه نه کاهش پینگ نه قند شکن
بدبختیمون شروع شد دوباره نمیزارن یک آب خوش از گلوی آدم پایین بره:n28:
اینا مگه قرارداد هسته ای میبندن که انقدر گیرن روی مالک خط !! بهش میگم نفهم من مالک رو از کجا گیر بیارم نیستش اصلا ایران ! میگه پس هیچ کار نمیشه کرد !!! آخه شما بگین خطی که الان روش 2 مگ نامحدود و میخواد تبدیل به 10 مگ محدود بشه که هزینه ها هم یکی هست در آینده ممکنه چه مشکلی پیش بیاد که مالک ازشون شکایت کنه ! مسخره بازیه فقط همین :n35:
من گفتم ip ایران نه سرور ایران !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تا حدودای 4 خوبه بعد یکم خراب میشه اما به خاطر مسیر خوب باز با سرورهای بازی خوبه .
خداییش از حق نگذریم ، ما که همش بدی ها رو میگیرم ، امروز برا من ، دقیق داشتم نگا میکردم چه اتفاقاتی افتاد ، مودم راس ساعت 10 چراغ هاش قرمز شد ، بعد یه آی پی جدید بهم داده با 93 شروه میشه ، پینگ 120 ثابت بدون تایم اوت ! کیفیتش وافعا خوبه الکی نیست به قول دوستمون مسیرش بد باشه... دمشان گرم.
ip شما به درد نمی خورده آی پی با کیفیت باید با 2 شروع شه که مال ایرانه مثل 2.178.244.54 این مال ایرانه هرچی غیر این بود مال رومانی یا استونیه .
البته واسه صفحه خوبه مشکلی نیست باهردوتاش اما واسه بازی باید مال ایران باشه تا پینگ با سرورهای بازی پایین بیاد .
راس ساعت 1:30 بعد از ظهر پینگ بالا رفت این هم روند تِر خوردن به نت :
بادش بخیر لذتی که تو بازی آنلاین هست اینکه بتونی تو خونه راحت بازی کنی خیلی عالیه سال 2008 دوتا بازی میکردی که اولین مسابقه رسمی تو تهران بود ESWC 2008 ، آرزمون این بود بتونیم تو خونه بازی کنیم ! واقعا درکت میکنم الان حرص میخوری لگ داری یا دیلی : دی ولی به مرور زمانه مثله من البته این شور شوقه بازی و گیم از سرت میپره خیالتم راحت تر میشه ، الان سیر نشدی .نقل قول:
آی پی های 2.176 مسیر دانلودشون رو CW هست و کیفیتشون بهتره ولی 2.190 ها و خیلی رنج های دیگه روی FLAG هستن و از ساعت 11 به بعد داغونن.
کرم خودشونه، ترافیک شبکه یهو اینطوری تغییر نمیکنه، حتما پشت قضیه یه سری تنظیمات مدیریتی هست.....نقل قول:
آدم از همین میسوزه دیگه ! وقتی میبینه میتونن همچین کیفیته خوبی ارائه بدند ، بعد میان خوشدون از قصد کیفیتو میارن پایین ادم از این حرصش میگه بر ابرفرض :\نقل قول:
آره باو اینش خیلی عجیبه من اکانت دارم چند روزه عالی شده از صبح تا شب پینگ رو 100 عه بعد راس ساعت 8 شب میشه 180 !
الانم قطعه تازه ! اولز
ظاهرا روی اینترنت مخابرات تمامی قند شکنها از کار افتاده اند .دوستان می توانند از freegate استفاده کنند؟
نمی دونم دوستان از چی vpn استفاده می کنن ولی چیزایی که من دارم راحت کار می کنن این کریو و ... نیست البته مال من .
اینترانت 1 ساعت قطع بود بعد که بالا اومد دیگه پینگ تغییر نکرده بعد از 8 شب .
دیگه وقتی تیلیارد ی میرن فایروال میخرن و تا فی ها خالدون پکت ها رو میشکفان، باید به یه کارشون بیاد دیگه...
الان من پینگم با 4.2.2.4 حدود 100 هست اما تو بازی خراب شد پینگم انقدر خر تو الاغ میشه از 8 شب به بعد که همه چی میپوکه جتی با پینگ پایین الان تو باز پینگم 220 هست .
خدا رو حمد سپاس که حداقال این تکنولوژی کاهش پینگ به وجود اومد :n35: مگرنه نمیدانم عاقبت چه میشد برا من با کاهش پینگ 110 هست
درسته ولي واسه من خوب بود دقيق همين اتفاقي كه براي شما افتتد براي منم افتاد اما نتيجش بلعكس سرعت امد پايين پينگ رفت رو ٣٠٠نقل قول:
نقل قول:
جسارت نباشه جناب اما به نظر من سرورها از شما دور هستند.اگر بازی شما سرور ایرانی داشت پینگ شما زیر 50 بود و خارجیهایی که وارد سرور ایرانی میشدند بالای 200 :n40:
عزیر دلم اون سرورهایی که می بینید تا چند دقیقه قبل از گرفتن شات پینگ باهاشون 90-100 بود و اکثرشون هم المان هست اگر می بینید که پینگ باهاشون بد شده به این علت هست که بعد از 8 شب افت کیفیت قابل توجه اتفاق می افته تو نت ایران .نقل قول:
ضمنا این cod نیست بتلفیلده و همه سرورها اون ور هستن .
دوستان من امروز gmail و googleplay تو گوشیم و تبلتم بدون فیلتر شکن باز نمیشه ، شما هم این مشکل رو دارید؟
باز انتخابات شد و اینترنت ترکید، همه چیو بلاک کردن.
نقل قول:محتوای مخفی: .......
سلام دوستان من سروسم رو به حجمی تغییر دادم ولی الان که میرم ببینم چقدر ترافیک باقی مونده میزنه نامحدود قسمت خرید ترافیک هم چیزی نمیاره ! داستان چیه نه میتونم بفهمم چقدر حجم دارم نه میتونم بخرم به سرویس توربو هم نمیتونم تغییر بدم میزنه فقط برای سرویسای حجمی خوب سرویس منم حجمی هست دیگه !