همین الان 195 شکایت کنین و همون اول هم باید از طریق 195 اقدام میکردیننقل قول:
اگه نامه تخلیه رو قبلش فرستاده باشن بهتون اطلاع میدن و اگر نه هم خط رو براتون فورا جمع میکنن
زمان تخلیه در بیشترین حالت ممکن 72 ساعت هست
Printable View
همین الان 195 شکایت کنین و همون اول هم باید از طریق 195 اقدام میکردیننقل قول:
اگه نامه تخلیه رو قبلش فرستاده باشن بهتون اطلاع میدن و اگر نه هم خط رو براتون فورا جمع میکنن
زمان تخلیه در بیشترین حالت ممکن 72 ساعت هست
اصلا این tab پیشنهاد ویژه رو نداره داخل پنل!!نقل قول:
دوستان امروز برای شما هم وضعیت این جوریه ؟
Pinging 9.9.9.9 with 32 bytes of data:
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=201ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=200ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=194ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=181ms TTL=49
Ping statistics for 9.9.9.9:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 181ms, Maximum = 201ms, Average = 194ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 184ms, Maximum = 203ms, Average = 198ms
نه برای من دور و بر 110 هست جفتشون، بدون time outنقل قول:
سلام دوستان
داخل پنل حجمی که تحت عنوان FUP زده، حجم مجموع است؟؟ یعنی اگر ترافیک بین الملل استفاده بشه 2 برابر ازش کم میشه و اگه ترافیک داخلی باشه مقدار معمول؟
نقل قول:بله، حجم مجموع است. برای مثال در همین لینک بالا اینترنت بین الملل جداگانه اعلام شده استکد:http://www.sabanet.ir/سرویس-های-غیر-حجمی-با-FUP-جدید
مشخص هست که جدول مربوط به ترافیک مصرف شده کی به کی آپدیت میشه؟
سلام دوستان چند روزی هست برای شما هم ریز قطع و وصل میشه ؟ مثلا هر نیم ساعت یه بار به مدت 10 ثانیه اینا یهو قطع میشه بعد دوباره وصل میشه
درود دوستان
من یکسال سرویس حجمی داشتم ولی چند روز دیگه تموم میشه. ظاهرا همه سرویس های قابل خریدش هم از این حجم منصفانه + بین الملل هستش! میخوام بدونم داستانشون چیه؟ من سه روز دیگه باید سرویس بخرم و قصد دارم 16 مگ با 800 گیگ یک ماهه برای تست بخرم. واقعا 400گیگ بین الملل میده؟ کسی داشته بتونه راهنماییم کنه؟ من میانگین مصرفم در ماه نهایتا 70 گیگ بوده همیشه. سرویس فعلیم یکساله با 12 گیگ حجم بوده که همیشه ماه به ماه 40-50 گیگ میخریدم و استفاده میکردم. میخوام بدونم این سرویس جدید 16مگ با 800گیگ که میگه 400 تا بین الملل میده واقعا 400 تا میده؟ یا دله دزدی دارن تا به خودت میای میبینی 400 گیگتو با تصبره ماده کم کرده و کلا 40 گیگ هم دانلود نکردی؟
من 8 مگ 400 گیک ماهانه رو میگیرمنقل قول:
دقیقا همین قدر حجم میده و هیچ تبصره خاصی نداره:n02:
من ماهی حدودا 100 گیگ بین الملل مصرف میکنم که آخر ماه باقی مانده میزنه 200 گیگ که میشه همون 100 گیگ بین الملل
میگن در شهریور ماه میخوان تعرفه ها رو آزاد کنن زودتر از هر جا میخواین سرویس مورد نظرتون رو بخرین چون معلوم نیست چه بلایی میخوان سر تعرفه ها بیارن
صبا تو قسمت تمدید فقط سرویس یک ماهه گذاشته. جریان چیه؟
شما بگو دلیل کاهش جدید حجم مصرف منصفانه چیه؟:n35::n35::n35:نقل قول:
صبانت شدیدا گرون کرد
16 مگ 400 گیگ بین الملل شده 100 گیگ بین الملل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه چه وضعشه !!!! 100 گیگ هم نه، 50 گیگ !!!!!! رم کردن ؟؟؟ 8 مگابیت 1 ماهه 40 گیگ بین الملل ؟ از 200 گیگ ؟ با همون قیمت ؟؟؟نقل قول:
بله درست میفرماییننقل قول:
دقت نکرده بودم:n04::n04::n04:
دقیقا همون قیمته فقط حجما رو تا تونستن کم کردن!!!!
در حالی صبانت این کار روکرده که مخابرات میشه سرویس 16 مگ با 175 گیگ ترافیک با قیمت 40 تومن گرفت (طرح 4 برابر سرعت):n27:
من 100 درصد تخلیه میکنم
امروز هم برای من یک اس ام اس اومده که مشترک گرامی(اسم و مشخصات و شماره خط ) شما مشترک پر مصرف هستید و برای رزرو و غیره به این شماره ها و لینک بات از تلگرام داده که تا 9 شب تماس بگیر
نه شماره ها نه بات مال صبانت نیست منم تماس نگرفتم چون هنوز 3 ماه به پایان قرار دادم مونده اینا دیگه شورش رو در آوردن اطلاعات رو به هر جایی میدن
اگر مشترک ها بخواهن با این حجم ها راضی بشن و تخلیه نکنن ، باید براشون گریه کرد.نقل قول:
کسایی که از اینها سرویس دارن ، حتی اگر مدت سرویس تون تموم هم نشده تخلیه کنید ، اینها فکر کردن هر غلطی بکنن ، مردم چیزی نمیگن و راضی هستن.
تخلیه کنید ، به این حروم زاده ها پول مفت ندید.
از عجایب روزگار:
TD-LTE ایرانسل: یک ماهه -50 گیگ روزانه، 100 گیگ شبانه، سرعت تا 80 مگابیت = 65 هزار تومن
تعرفه ادعایی صبانت: یک ماهه - 16 مگ - 50 گیگ = 80 هزار تومن
بحث گیمرها رو کنار بزاریم، اصلا نمیشه حتی بهش فکر کرد از بس مسخرست. :n08::n08:
مبین نت - 40 مگ - 100 گیگ یکماهه 70 تومن:n02::n02:نقل قول:
احتمالا ته تغییراتشون این باشه به همین تعرفه ها شبانه اضافه کنن و با خودشون بگن دیگه ترکوندیم:n08:
امروز که این تعرفه ها رو دیدم یاد روزی که می خواستم از صبانت تخلیه کنم افتادم اون موقع همه شرکتا تعرفه غیرحجمی داده بودن جز صبانتنقل قول:
از شرکت زنگ زدن بهم و گفتن تخلیه نکنید و حجما زیاد می شه و از این حرفا
یه چیزی در جواب گفتم که امروز بهش رسیدم واقعا که درست بوده...گفتم دلیل این که دارم تخلیه می کنم حجم نیست دلیلش نگاهیه که شرکت به مشتریش داره و فکر کرده مشتری با همه چی کنار میاد
الان می بینم واقعا مدیریت صبانت هنوزم همون مدلی به مشتریا نگاه می کنه
صبانت تعرفه ها رو به حالت قبل برگردوند
بنظرتون با این شرایط باز هم تخلیه کنم یا نه ؟
هنوزم مگه این شرکت مشتری داره؟؟!!
من که یک سال میشه ار این شرکت رفتم!! شبانه رو حذف کرده بود 2 برابر حجم خریداری شده....
کلی حجم اضافه توی سال 95 و 96 خریدم بعد دیدم 2 بابر حجم مصرفی رو هم حذف کردن بعد اصلا به درد نمیخوره بدون شبانه و حجمهای پائین مثلا 10 گیگ در ماه!! 10 گیگ در ماه فقط فیلم سینمائی میبینم فقط!! بازی و .... پس چی؟!! الاخ خیلی از شرکتها شبانه رایگان دارن یا نامحدود که حد اقل 100 گیگ در ماه دانلود نیشه کرد که کافی نیست ولی از صبا نت که بهتره ....
سرویس ویژه مخصوص جدید که گرفتم برای تست
اینم سرویس خودم
وایرلس هست؟نقل قول:
بله با دیش البته نه lhg 5نقل قول:
مباركنقل قول:
ي توضيح بده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
هیچی اگر رادیو وایرلس داشته باشید و بتونید پهنای باند رو بکشید از اون لنگ دکل میتونید دو تا اکانت بگیرید (یا هر چند تا بخواید مثلا من الان از اون لنگ دیگه دکل دارم 90 مگابیت دانلود میکشم و 70 مگابیت آپلود که نتونستم کلش رو روی این تست بگیرم چون این اکانت رو 55 مگ محدود شده بود) و لود بالانس کنید بعد حجم هم تقریبا نامحدود میشه (طبق گفته این دوستم که تو کار پشتیبانی وایرلس صبانت هست وقتی دو تا اکانت میشه این میاد نصف از این اکانت میگیره نصف از اون مثلا 1 گیگ دانلود شده 500 از این اکانت 500 از اون یکی ولی سیستمشون یه کم با لود بالانس مشکل داره واسه همین کمتر حساب میکنه که البته مهم نیست چون در هر صورت مثلا شما دو تا 16 مگ بگیرید میشه 800 گیگ اینترنت در ماه شما بخوای 24 ساعته استریم بکنی تموم نمیشه :n02: )نقل قول:
سرویس 8 مگابیت غیر حجمی
ایران
فرانکفورت
دوستان در حال حاضر vpi و vci و mtu برای صبانت روی چه مقداری باید تنظیم شود؟پارامتر دیگری هم هست که باید تنظیم شود؟
سلام
امروز بدون اینکه لینک ADSL بپره اینترنتم قطع و وصل میشه
مشکل از چی هست؟
واقعا این مشکل خیلی اذیت میکنه
دارم وب گردی میکنم مثلا 20 ثانیه هیچی وا نمیکنه و کلا نت قطع میشه
بعد مجددا وصل بشه
با دقت هم بررسی کردم مشکل از نویز نیست و از آخرین باری که مودم رو ریستارت کردم لینک نپریده:n35:
تست سرعت تو سایت صبا سرعت خط رو 11 مگابیت نشون میده اما موقع تمدید سرعت مناسب خط رو 2 مگابیت اعلام میکنه و میگه اگر سرعت بالاتر بخری ما فقط سرعت 2 مگابیت رو تضمین میکنیم و مسولیتش با خودته و تا این پیغام رو تایید نکنی نمیشه سرعت بالاتر تمدید کرد. این هم جدید ترین روش کلاه برداری. مراقب باشید اگر موقع تمدید سرویس این پیغام رو تایید کنید و سرویس سرعت بالا بخرین دیگه نمیتونین به سرعت کم اعتراض کنید
دوستان صبانت پرفایل گیم داره ؟ وضعیت گیمش چجوریه ؟
دوستان صبانت توی تهران چطوره؟
من تا حالا از صبانت اشتراک نداشتم
قطع و وصلی، حجم دزدی یا افت سرعت نداره؟
خط منم وصل شد!16mb
الا یه مشکلی که هست اینه وقتی twitch.tv رو نگاه می کنم بدون مشکل بعضا سرعتش خیلی پایین میاد 10 دقیقه ای خوب نشون میده می بینم با یه برنامه سرعت دانلود من بینه 400-500kb هست ولی بعضا یدفعه افت میکنه به 200 . زیر این.... بعد میرم سایت رفرش می کنم باز درست میشه و....
اینم کیفیت خط من انگار رو 14مگ بستن ولی مشکلی نیست!
بعده یه مشکل دیگه ای هم که هست وقتی با idm دانلود می کنم پینگ میره بالا 300 اینا موندم تو گیم اینا اذیت نکنه این تست نکردم!!
سوالم اینه که الا این مشکل twitch.tv و پینگ رو با تماس میشه حل کرد یا واسه ای همه هست!!؟؟بعد جا داره بگم خط رو 16مگ کنن یا همین 14 خوبه واسه قطع وصلی نداشتن!
بعد پروفایل گیم چی داره یا نه؟اگه با فعال کردن سرعتم بیاد رو 8مگ و پینگ نره بالا هنگام دانلود راضی ام من:n23:
idm از نهایت ظرفیت خط برای دانلود استفاده میکنه به همین خاطر موقع دانلود پینگ بالا میره و برای همه همینطور هست مشکل اون سایته از vpn که استفاده میکنید هم میتونه باشهنقل قول:
ممنون از جواب!!
فعلا تنها مشکل من الا این twitch.tv هست که اصلا نمیشه بالاتر از 480 نگاه کرد زنده!!بعضا واسه نیم ساعت میشه 720p60 نگاه کرد بعضا یا بیشتر مواقع نه!!موندم مشکل از چیه دقیقا تو پارس انلاین 1080p60 مشکلی نداشت!
سرعت تک کانکشننقل قول:
از idm کانکشن کردم 1مکس و سرعت دانلود اومد رو 500-600 ولی بازم باید کافی باشه واسه دیدن 720 ولی رو 480هم قطع وصلی دارم!!:n13:
به پشتیبانی هم زنگ می زنم میگن اگه دانلودت خوبه پس نباید ایراد داشته باشه!!مشکل از سایته!
موقع دیدن ویدیو های که زنده نیست مشکلی ندارم شاید بعضا یه قطع وصل کوچیک داشته باشم اونم رو 720p60 ولی لایو رسما 360یا480 بالاتر از اون امکان نداره:n13: