من نمیدونم چرا خیلی زود ترافیکم تموم میشه !!!
Printable View
من نمیدونم چرا خیلی زود ترافیکم تموم میشه !!!
با توجه به اینکه تعدادی از دوستان در دو مورد دچار اشکال شدن و مدام سوالات تکراری مطرح میشه، لازم دیدم که جواب سوالارو بدم:
1- اون smsی که برای تعدادی از دوستان در رابطه با هدیه ارسال شده مشخصه که مربوط به عید هست و نمیدونم اینهمه بحث در موردش چه لزومی داره
2- دوستانی که نمیتونن گزارش مصرف 48 ساعت به قبل رو هم ببینن، خب واضحه که روز شروع (یعنی "از تاریخ") رو تغییر نمیدن و عملاً درخواست گزارش دیروز تا امروز رو میدن که نتیجش اینه که میگه گزارشی موجود نیست
امیدوارم مشکل این دسته از دوستان حل شده باشه
سپاس
حالا چرا ترافیک زود تموم میشه؟
والا من زیاد دانلود نمی کنم ولی توی 14 روز 4 گیگ مصرف شده!!!!
نه دوست عزیز اونو هم تغییر میدم اما کل دانلود 2 شب رو باهم جمع میزنه و خراب میشهنقل قول:
نقل قول:پارس کلاً زیاد کم میکنه .نقل قول:
چرا درسته . مثلاً برای امروز تاریخ پیش فرض خودش از 7 خرداد هست تا 8 خرداد . که اگه بزنی نشون نمیده . ولی اگه بزنی 6 خرداد تا 7 خرداد ، نشون میده .نقل قول:
البته منظورم قبل از ساعت 12 هست 5 دقیقه بعد ساعت از 12 رد میشه :31:
من میخوام مودم وایرلس tplink 8960 بخرم ولی ظاهرا پارس آنلاین اصلا هیچ کدوم از مودمهای tplink رو ساپورت نمی کنه! درسته؟ کسی با مودمی غیر از مودمهایی زیر با پارس آنلاین می تونه کانکت شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟ یعنی منظورتون اینه که ترافیک دزدی می کنه؟نقل قول:
پارس کلاً زیاد کم میکنه .
با سلامنقل قول:
بنده مودم تی پی لینک 8811 هست و مشکلی با پارس آنلاین ندارم.
دیشب هم تا صبح اینترنت پارس انلاین قطع بوده که 5 صبح به بعد وصل شده:44:
پارس آنلاین کلا 10 درصد بیشتر از آی اس پی های دیگه ترافیک مصرفی ت رو میزنه، حالا میخوایی اسمشو بزار حجم دزدی یا اشکال فنی :13:
قطعی دیشب مربوط به مخابرات بود و فکر میکنم همه افرادی که ADSL داشتن (چه پارس و یا هر شرکت دیگه ای) دیشب قطعی داشتن.برا من هم 5 به بعد درست شد.نقل قول:
چون بعضیاشون مثل من قرارداد 1 ساله بستن و در صورت فسخ قرارداد هم هیچ هزینه ای رو برگشت نخواهند داد وگرنه من تا الان مطمئن باش که رفته بودم .......نقل قول:
من دیشب 2.8 گیگ دانلود داشتم که از حجمم کم کرده :| چیکار باید بکنم پس میدنش :ی
چون ای دی ام رو تنظیم کرده بودم از 1.05 دقیقه شروع کنه تا 6.55 پس تو زمان رایگانی بوده
------------
ادیت یک : زنگ زدم :ی گفتن مشکل فنی از خودشون بود دیشب سویچ نشد رو سرور رایگان همه هجمی حساب شدن باقی دوستان هم چک کنن حجمشون رو :ی
آره دیشب نزدیکای 10:30 بود که قطع شد و تا ساعت 3 هم چک کردم ، هنوز وصل نشده بود! بقیه شرکتارو نمی دونم! کلا" حقوق مشتری بی معنیه و اونا هر وقت که بخوان می تونن نت و قطع کنن بدون اینکه حتی از قبل به یوزرها اطلاع بدن!نقل قول:
سرویس 256 Gold : بابل - مرکز دانشگاه
این 2 گیگ که قراره بده بابت دوم شدن تو انتخاب اپراتور برتره دیگه ؟؟؟؟
آره واس من هم 1.2 گیگ کم شده که زنگ زدم قراره برگردونننقل قول:
دیشب تا ساعت 2 قطع بود ولی وقتی وصل شد سرعت دانلودش مثل روزانه بود
هنوز هم قطع و وصل میشه
در آخرين ساعات روز گذشته و نخستين ساعات بامداد امروز (ساعت 23:30 تا ساعت 1:15) برخي سايتهاي كشور از جمله برخي خبرگزاريها و پايگاههاي اطلاعرساني براي مدت يك ساعت و 45 دقيقه قطع شدند كه مسوولان مخابرات كشور امروز مسووليت اين اختلال را برعهده گرفته و خرابي تجهيزات را عامل آن دانستند.
كامران كاظمي - مدير نگهداري و پشتيباني فني ديتاي مخابرات استان تهران - در گفتوگو با ايسنا، در اين باره اظهار كرد: خرابي تجهيزات، شب گذشته به قطعي ارتباطات مشتركاني شد كه از مخابرات سرويس ميگيرند كه با تلاشهاي صورت گرفته اين اختلال يك ساعت و نيم طول كشيد و دوباره اين سايتها فعاليت خود را از سر گرفتند.
وي در عين حال تاكيد كرد كه در حال حاضر هيچگونه مشكلي براي مشتركاني كه اينترنت خود را از مخابرات ميگيرند وجود ندارد.
اگرچه مسوولان مخابراتي مسووليت اختلالات شب گذشته را برعهده گرفته اند اما با اين حال در روزهاي اخير به نظر ميرسد وضعيت اينترنت كشور به پايداري گذشته نيست و به اذعان بسياري از كاربران در موارد مختلف شاهد كندي سرعت و يا قطع برخي سايتها بودهايم.
حتي اين موضوع تا جايي پيش رفته كه امروز برخي رسانهها به انتقاد از اين موضوع پرداخته و آوردند كه در زمان سخنراني رييس جمهوري در مراسم آغاز به كار مجلس نهم سرعت اينترنت كشور به دلايل نامعلوم حداقل ممكن رسيد.
در اين ميان عده اي از كارشناسان و متخصصان فضاي سايبري كشور هم از قطع روتر روسيه سخن ميگويند و دليل كندي سرعت روز گذشته را در اين موضوع مي دانند عده اي هم مسئله را كاملا عادي تلقي كرده و مي گويند معمولا همه روزه ساعتهاي 10 تا 11 يكي از شلوغترين ساعات اينترنت است و اين موضوع را اينگونه توجيه ميكنند كه همه روزه بين ساعت 10 تا 11 صبح به دليل بالا بودن ترافيك شبكه اينترنت كشور كاربران در نقاط مختلف شاهد نوعي كندي در سرعت هستند.
منبع : تابناک
دیشب تا ساعت 5 قطع بود جالبیش اینجاست که هر وقت قطع میشه دوباره وصل میشه سرعت مثل روزانه میشه :24:نه اینکه اینجوری بشه دانلود کرد:31:
دلیلش خلوت شدن خط هاست.من هم از 5 تا 6:55 حدود 1.4 گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
کسی با فیس بوک مشکلی نداره ؟ من تمام سایت های مسدود شده رو با چیز پی ان باز می کنم ، با سرعت خیلی خوب ، اما فیس بوک اصلا باز نمیشه !!!!
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیشب همه سرویسا قطع بود با فقط پارس قطعی داشت |؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اوهوم ، برای منم حدود 2 صبح قطع شد تا صبح تقیربا .
من که احتمالا دیگه از پارس سرویس نگیرم . میخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم .
هم قیمتش بالاست ، هم قطع و وصلش زیاده ، هم کیفیتش پایینه ، سرعتشم که افتضاح.
گیگ دو شب پبش ما رو که هنوز برنگردوندن، دیشب هم از ساعت 1.30 نت ما قطع شد دیگه ما که خوابیدیم نفهمیدیم کی وصلش کردن..
برای شما هم قسمت گزارش مصرف پارس مشکل پیدا کرده؟
برای من بیشتر از 48 ساعت گذشته رو نشون نمیده و معمولا هم گزارش هر روز رو تا فرداش نمیشه دید.
داغـــــونه . برای منم نشون نمیدهنقل قول:
برای من تا روز قبل قابل مشاهده هستش.
راستی الان ساعت 3 ظهر 2 تا تست گرفتم چرا اینقدر سرعتم افتضاحه چند روز قبل تا 1.5 می رفت خط هم روی 2 مگ بسته شده
نقل قول:
ما هم یواش یواش داریم آماده میشیم واسه رفتن! :31: تو این دو سه سالی هیچ وقت اینقدر اِفتِض نشده بود! :13:پایان این دوره از پارس میرم! :15:
شاید به خاطر اومدن منه ( آخه تازه سرویس گرفتم) چون تا من از مخابرات اومدم بیرون فرداش سرعتها رو یه کم بردن بالاتر! خدا شانس بده!!!
نقل قول:نقل قول:
دوستان اینی که شما میگید اون شب اشتباهی کم شده برای تاریخ 8 خرداد هست ؟ (منظورم تاریخیه که توی گزارش مصرف می زنه)
یا تاریخ دیگه منظورتونه ؟ میشه چک کنید و بگید ؟
بله مربوط به همون تاریخهنقل قول:
برای من 2.45 گیگ کم کرده بود که امروز 2.5 گیگ بهم اضافه کردن
روزانه هم داره افتضاح میشده
این دوستایی که دم از رفتن میزنن
اون شرکت هایی که مد نظرشونه رو بگن ببینیم از چه قراره ؟!!
فعلا مخابرات بهتر از همه.حداقل تو شهر من اینطوریه. 4 تا شرکت اسیاتک پارس شاتل و پیشگامان سرویس میدن مخابرات بهتر از بقیه است.نقل قول:
این 2 هفته باقیمونده ام زودتر تموم شه تا از شر این شرکت قالتاق نمک نشناس حجم خور اگه خدا بخواد راحت شم. امیدوارم از چاله نیوفتم تو چاه.
مثلا نت داریم! وقتی کار ضروری داری باید بری کافی نت!
امروز می خواستم واسه کسانی بلیط بگیرم قطار،ساعت 8:30نت رفت خونه ی خاله شون!
به قبر پدر دزدشون
این پارس آنلاینی های گدا حال آدمو به هم میرنن
من سرویسم تمام بشه میرم همون صبا نت با آسیا تک
کدوم شرکته که سرعت شبانش رو مثل گدا ها بیاره رو ی 8 -9 کیلو بایت
دزد های کثیف سویس 256 یا 512 - سه ماه 9گیگ ندارن
که زودی حجمت تمام بشه بری حجم اضاف بخری
دزد ها ریز مصرف 48 ساعت گذشته رو هم نمیزنن که کسی نفهمه از کجا دارن بهش میشونن:12:
منم از این سیاستشون که حجم 3 گیگ ندارم اصلا خوشم نمیاد
با اینکه کماکان شبی 5 گیگ دارم
ولی این دوتا کارشون واقعا احمقانه و یا احمق فرض کردن کاربران هست:
1- سیستم 48 ساعت
2- حجم کم برای سرویس 1 مگ
اونهایی که می خوان برن که هیچ ولی اونایی که فعلا هستن لطف کنند همگی ایمیل یکسان به پشتیبانی بزنیم و اعتراض رو به یک شکل اعلام کنیم.
در مورد 48 ساعته کردن گزارش که میشه گفت بدترین کار ممکن رو انجام دادند.بعد از این همه وقت من توقعم این بود که گزارششون لحظه ای بشه (یعنی بدون دیسکانک آخرین ریز مصرف رو نشون بده) اما اینجور که نشد هیچ تازه بدتر هم شد.نقل قول:
اما در مورد حجم های 2 گیگ که برای سرویسهای مختلف دارن.فکر میکنم اینجور که الان هست بهتره (البته فقط از نظر اقتصادی).مثلا ما سرویس یک مگ شش ماهه با حجم 6 گیگ رو با هزینه 60 تومن میخریم.یعنی هر گیگابایت میشه 10 هزار تومن.اما اگه ترافیکمون تموم شد گیگهای اضافی رو هر گیگ 5 هزار تومن میخریم.
آره واقعا سرعتا افتضاح شده ......:41:نقل قول:
الان همه شرکتا تا چند ثانیه قبل رو هم گزارش مصرفشو نشون میدن اونوقت ابنا ......
یعنی چرا اینکارو کردند !!!!!!!!!!