سلام
من دو هفته ای هست در دزفول افت سرعت افتضاح دارم سرعت یک مگ یک ماه اندازه یک مگ نوروزی است
اگر کسی با 178 وصل میشه یک اسکرین شات از صفحه IP Adress توی تنظیمات مودم قیمت وایمکس
لطفا
یا اگر سرعتتون خوب هست
بفرستید شاید شد تغییر بدم
Printable View
سلام
من دو هفته ای هست در دزفول افت سرعت افتضاح دارم سرعت یک مگ یک ماه اندازه یک مگ نوروزی است
اگر کسی با 178 وصل میشه یک اسکرین شات از صفحه IP Adress توی تنظیمات مودم قیمت وایمکس
لطفا
یا اگر سرعتتون خوب هست
بفرستید شاید شد تغییر بدم
دقیقا متوجه نشدم ، طرحتون ۱ مگ نوروزی هست ؟ با 178 وصل میشین و سرعتتون کمه ؟ تازه این طرحو زدین سرعتتون کمه یا قبلا خوب بوده ولی الان بد شده ؟نقل قول:
تنظیمات مودم منظورتون فرکانس ها هست ؟
سلامنقل قول:
چجوری میشه از منطقه ی خودمون تست بگیریم؟
با تشکر.
من هم منتظر تماس از مبین نت بودم.امروز بهم گفتند شنبه نمایندگی باهاتون هماهنگ میکنه که مودم رو استرداد کنه ولی قیمت نگفت.مودم شما چه مدلیه و چه قیمتی بهتون گفتند؟نقل قول:
دقیقا کجای سعدی هستیدنقل قول:
تو تنظیمات مودم برو اونجا که قدرت سیگنال رو نشون میده. یه پارامتر هست به اسم BSID که اسم رادیو و دکلی است که بهش وصل هستید. اون رو بنویس.
تا اونج که می دونم یه دکل بیشتر تو سعدی و گلستان نیست
منظورم به صورت کلی بود.نقل قول:
من می خوام بدونم که منطقه ای که توشم، سیگنال خوبی میده یا نه و در نتیجه سرعتم خوب است یا نه.
بعد برم مودم بخرم.
راهی هست؟
با تشکر.
لعنتی چقد گند شده مبینت
نمیدوم واسه طرح ۱ مگ هس یا کلا اینجوری شده
قبلان ۵۱۲ و 2مگ داشتم سرعتش خوب بود.. این یکی دیگه دااقووونه:grrr:
تنها راهش اینه که از یکی قرض بگیری و تست کنینقل قول:
البته وقتی درخواست بدی از طرف نمایندگی مبین نت هم میان تست کلی می کنند که سیگنال خوب باشه ولی وضعیت و کیفیت دانلود رو تعیین نمی کنه
سلام دوست عزیز به من گفتن شبنه یا یکشنبه بات تماس میگیرن ولی نگفتن چقد ازت میخرن خب باید به قیمت حالا بخرن من 2 سال پیش گرفتم 130 حالا شده 220نقل قول:
تازه مشکل از طرف خودشونه
شما کدوم شهر هستین
شما هم مشکل منو دارین
3.37 گیگ امشب دانلود شد !
میرم واسه 4 .... :n10:
:n14:اهواز رو داغون کردن چرا مردم رو خر فرض میکنه این مبین نت توسعه شبکه یعنی چی!! یعنی اینکه نصف کسانی که تو اهواز سیگنال داشتن از پوش خارج شدن نصف دیگه هم امثال من که در منطقه لشکر هستم بجای دریافت سیگنال پشت پنجره الان باید مودمم فقط شبها بزارم روی پشت بوم. چون اگر ظهر بزارم از حرارت افتاب اهواز ذوب میشه. وصبح به صبح باید برم مودم بخرم از مبین نت. این یعنی توسعه!!:n13:
دوستان اهوازی نمیخاین از مبین نت دل بکنید ؟
توی اهواز داغونه و چندان قابل استفاده نیست و تا زمانی که توسعه شبکه کامل بشه که چند سال و اندی طول میکشه هزار تا تکنولوژی جدید اومده .تا اوضاع داغونه مودم هاتون رو به مبین نت پس بدید که اینترنتش مفت هم نمی ارزه .
من همش دارم از رایتل استفاده میکنم تو ماه رمضان 30 قسمت سریال باش دانلود کردم. تمام مکالمات تصویریم با رایتله یاهو. اسکایپ. از همه بینظیر تر سرویس جدیدhongotus گوگل. تازه سرویس پایه ثابتش هم هست که 128 خدا میدونه 256 یا 512 رایتل چی هست.
تمام سرویسهاش دقیق هستن فقط128 به اندازه 256 میدهنقل قول:
کسی که شما رو مجبور به استفاده نکرده. خوب راضی نیستید استفاده نکنید. هر کسی هم مسلما خودش عقل داره و میتونه تصمیم بگیره.نقل قول:
من هم ساکن اهواز هستم بنده هم مشکل شما را دارم تعمیرات اهواز تموم شده اگه سیگنالت داغون شده پیگیری کن که مودم را پس بدی پولتو بگیری کاریش نمیشه کرد بعضی از منطقه های اهواز پوشش مبین نت حذف شدننقل قول:
خدا وکیلی راحت شدمنقل قول:
من که دل کندم
حرفتو 100%قبول دارم
فرمایش شما متین اما با این حرفی که زدی مشخص شد از .......مبین نت هستی.نقل قول:
دوستان کسی 1 مگ یا 2 مگ نامحدود داره؟ سرعتش چجوریه؟
مشخصه که باید به قیمت روز و البته دست دوم بخرن.پشتیبانی به من گفت نماینده باید مودم رو چک کنه خودش قیمت میگه.نقل قول:
ببینم فردا چند میخره اگه بخواد بزخری کنه میفروشم به شخص.
من تهرانم.مشکلات من بخاطر ترافیک منطقه هست که چندین بار تماس گرفتم و تستها رو هم فرستادم.از خود مبین نت(پشتیبانی نه) تماس گرفتند گفتند میتونید مودم رو استرداد کنید.
خدا رو شکر چند هفته قبل adsl مشکلش حل شد وگرنه باید با همین مبین نت سر میکردم.
اگه به شما قیمت دادن لطفا اینجا بگو یا پ.خ بده .مرسی
سلام دوستان من تازه مودم جیبی خریدم دوستان تو رو خدا کمک کنید من مودم رو که روشن میکنم wimax چشمک میزنه ثابت هم نمیشه و قتی میرم تو مودم استاتوس مینویسه scaning حالا چیکار کنم که وصل بشه لطفا کمک کنید کوچیک همه.
شما بدون اطلاع از پوشش رفتی مودم جیبی خریدی و حالا مشکل آنتن دهی داری. باید بگردی جایی که بهتر آنتن میده رو پیدا کنی یا به محل فرستنده نزدیک تر بشی.
والا من منظورتون رو از .... دقیقا متوجه نشدم ولی من نه حقوق بگیرشم نه ازش طرفداری کردم.نقل قول:
1 مگ > 120نقل قول:
2 مگ هم خبری نیست !
دوستان میشه بگید برای وصل شدن به ی دکل دیگه باید چیکار کنم توروخدا به دادم برسید نیاز دارم به اینترنت اساسی
کدوم شهری عزیزنقل قول:
البته ایکاش فقط این گند بودن به سرعت و مشکلات آنتن بود.نقل قول:
الان مدتهاست که برای خودم و دوستانم صفحه مشترکین حجم باقیمونده رو دقیق نشون نمیده. چون تعداد روز باقیمونده رو دقیق درست نشون میده پس میشه فهمید مشکل فنی نیست و خودشون عمداً کاری کردن که اون بخش حجم باقیمونده، اطلاعات درست رو نشون نده که طرف شارژش تموم بشه و مجبور بشه با قیمت بالا بره حجم اضافی بخره. جالبه که توی سایت هم نمیگن که علاوه بر قیمت باید مالیات و عوارض هم بده و طرف تا برای خرید جلو نره، متوجه نمیشه.
به من نشون میداد حدود ۱۲ گیگابایت حجم دارم، ولی بعد از زنگ متوجه شدم که از یک گیگا هم کمتر باقیمونده.
کلاً هر کاری که بتونن، میکنن که با دوز و کلک بتونن از مشتریها پول بکشن. انگار که مدام گرون کردن اشتراکها براشون کم هست.
تهران اتوبان آزادگان شهرک حمیدیه و سعیدیه یکی کمک کنه من الان 24 ساعته درگیرم ولی آنتن نمیده چجوری به ی دکل دیگه وصل بشم.نقل قول:
کسی نیست کمک کنه به من آقایون متخصص لطفا به دادم برسییییییییییییید
دوست عزیز لطفا از فونت معمولی استفاده کن.نقل قول:
جواب شما رو جناب انصاری دادند دیگه.من هم الان روی نقشه منطقه شما رو دیدم اصلا تحت پوشش نیست.اطراف شما کیانشهر هستش که اونهم با مودم بیرونی جواب میده!
در اینجا خودت بهتر ببین نسبت به مناطق تحت پوشش چه وضعیتی داری:
کد:http://mobinnet.ir/coverage
من با اینکه نامحدود دارم اما حجم مصرفی رو نشون میده
نقل قول:
متاسفانه همونطور که دوستان گفتن مودم جیبی برای شرایط فعلی مبیننت یا حتی ایرانسل یه انتخاب بهینه نیست و مثل تخممرغ شانسی هست که بگیر و نگیر داره. یعنی شما تا سیگنالتون قوی نشه مشکل رو دارین.
اما در مورد تعویض دکل هم من به کنترلپنل مودم شما آشنا نیستم، ولی اگه مشابه رومیزیها باشه که با تغییر اون ۴ فرکانس استاندارد میشه به دکل دیگه وصل شد. یعنی یکی رو نگه میدارین و باقی رو حذف میکنید. منتهی اینکار رو خود بخش پشتیبانی دقیقتر انجام میده چون با توجه به موقعیت مکانی شما، اطلاعات دقیق آنتنها رو داره و میتونه سریع بگه کدوم فرکانس جواب میده.
اما باز هم بگم که این تغییر برای مودمهای رومیزی که قویتر هست، جواب میده و به احتمال زیاد حتی اگه بتونید فرکانس رو عوض هم بکنید، باز به نتیجه نمیرسید.
پس وضعیت شما برعکس من هست که حجمی دارم ولی الان روزها هست که اطلاعات حجم باقیمونده رو بهم نشون نمیده و باید زنگ بزنم پشتیبانی و بپرسم.نقل قول:
خودشون اعلام کردند مشکل دارند ...نقل قول:
سلام دوستان
یک عدد مودم مبین نت مدل green packet DX-350 دارم که میخوام بفروشم.کسی خواست لطفا پ.خ کنه
مال من درسته و حجم رو دقیق نشون میده.
نقل قول:
برای من هم دراه کم کم اضافه می کنه ...
الان 10 مرداد رو آورده !
ممنون دوست عزیز. سرعت ثابت هست؟ قانون Fair Use Policy داره؟ چون کسی که نامحدود میگیره مسلماً برای دانلود میخواد.نقل قول:
دوستان تفاوت دو طرح CB43 و CB1102 که هر دو 1 مگ نامحدود هستن چیه؟
دوست عزیز شما قرار بود مودم را پس بدی چی شده قیمت پایین خواستش نمایندیگی:n13:نقل قول: