سلام
چند روزي هست من هيچ مشكلي با دانلود ندارم:39:
اين عكس براي همين چند دقيقه پيش هست! خواستيد بعد از ساعت 1 هم عكس ميدم! سرعت رو 69 تكون نميخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
چند روزي هست من هيچ مشكلي با دانلود ندارم:39:
اين عكس براي همين چند دقيقه پيش هست! خواستيد بعد از ساعت 1 هم عكس ميدم! سرعت رو 69 تكون نميخوره.
از رپید هم سرعتت همینه؟
ما که فعلا گوره بابای دانلودیم.
کد:http://ghostmrb.mybrute.com
بله فرقي ندارهنقل قول:
ديشب اول كه وارد ساعت 1 شديم سرعت اومد روي 14 تا 16 حدود نيم ساعت كه گذشت سرعت اومد روي 69 و 70 و موند!
بچه ها Gmail منم باز نمیشه .... تا الان مشکلی نداشت ... الان باز نمیشه .... اه ه ه ه ه حالم به هم میخوره از این مملکت
نقل قول:
غرض از تست نشان دادن ping بالا بود
Gmail برای من مشکلی نداره!
جالبه
زمانی که همه مشکل نداشتند من مشکل داشتم
حالا که همه کفری هستند من اوکی هست
سعيد مهديون مديرعامل شركت فناوري اطلاعات در ادامه سخنان خود به بسته شدن جي ميل اشاره كرد و گفت: در مورد بسته شدن اين سرويس اگر هر كسي اعتراضي داشته باشد بايد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منتقل كند ولي از نظر بنده اين يك فرصت حساب ميشود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملي هدايت شوند به عبارتي تا زماني كه ما به خارجيها اعتماد كنيم توسعه فناوري اطلاعات در داخل نخواهيم داشت و اين يعني اينكه بايد به دولت و كشور اعتماد كنيم.کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=85319
مينو مومني در يادداشتي در «اعتماد» نوشت:کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=77444
معاون شرکت فناوري اطلاعات بر اين باور است که سرويسهايي همانند جيميل و ياهو به دليل ويژگيهايش سبب شده کاربران جذب آن شوند بدون آنکه در نظر داشته باشند استفاده از اين سرويسها تا چه ميزان ميتواند براي آنها خطرناک باشد؛ چرا که هر کاربر با استفاده از هر کدام از اين سرويسها به نوعي اطلاعات خود را در اختيار بيگانگان قرار ميدهد؛ بيگانگاني که اصولاً آمريکايي هستند بنابراين ايميل ايراني سبب ميشود از خروج اطلاعات از کشور و سوءاستفاده از آن جلوگيري شود.
اینترنت من که کلا امروز از ظهر تا الان قطع بود.
دوستان شما با youtube مشکلی ندارین ؟
من با 208.117.236.71 میرم اما تمام video ها رو میزنه an error occurred
با قیلتر هم میرم اصلا پخش نمیشه سیاه میمونه
تا دیشب درست بود
g-mail من هم باز نمیشه
user و pass رو که میدم یک صفحه سفید میاد مینویسه done :31:
جي ميل من هم ديگه باز نميشه!!!!!!!
بايد با پروگسي باز كنم!
بله خارجي حساب ميشه. به نظرت با اين سرعت هاي ذغالي سروري تو ايران ميتونه با سرعت چند مگابايت در ثانيه فايل جابجا كنه؟! :2: گوگل ميخواد 1 گيگابيت بده بعد ما بالاي 128 نبايد داشته باشيم. واقعاً لعنت به اين...نقل قول:
جدا اين يادداشت روزنامه اعتماده؟؟نقل قول:
نكنه افتاده دست برادرا؟!!
اينكه زده رو دست اون يارو فناوري اطلاعاته
نامردا فقط بعضی از سرورها رو محدود کردند من دارم از یه سایت خارجی یه انجین میگیرم با سرعت 60-65 میادش ولی تا میام از سرور سایتهای ایرانی فایل بگیرم میره روی 15-30 .....
من دارم از سروز ايراني 67 تا 70 دانلود ميكنم مشكلي نيست فعلا!!نقل قول:
یه چیزی هست چون قبلا هم یادمه دوستان گفته بودند شیلترینگ روزانه با شبانه فرق داره بعضی سایت ها تو شبانه باز می شند ؟؟؟؟ در حالی که تو روزانه بسته
آخه چنين نرم افزار كلاهبرداري-پيلترينگ اختراع شده؟نقل قول:
فكر كنم ايران اختراع كرده!
چطور ميشه كه سايتا راحت و باسرعت دانلود و باز بشن ،ولي دانلود فايل محدود بشه؟؟
هر چي فكر كردم مكانيزمش قابل درك نيست
دوستان من چند صفحه اخیر رو مطالعه کردم اما زیاد چیزی دستگیرم نشد! :31:
منم Art1 شاتل دارم چند وقت پیش یهو سرعت دانلود که همیشه بین 15-22 بود فضایی شد و حتی به 112 هم رسید!! الان دوباره تقریبا اومده سرجاش و 20-24 میده اغلب! حالا قضیه شکایت و دزدی شاتل و اینا چیه؟! اگر یکی از دوستان یه توضیح اجمالی بده که گوشی دست ما هم بیاد ممنون میشم! :10:
والا من صبانت داشتم ولی سریع تو نمایشگاه یک شاتل 512 اقتصادی با 52 گیگابایت حجم و راه اندازی رایگان گرفتم که جمعا شد 180 تومان که 128 صبا با 36 گیگ میشه 150 تومان از نظر سرعت هم مال صبا به زور 60 میشد الان شاتل در روز و شب زیر 250 نمیاد
نمیدونم شما چرا مینالید :question: البته احتمالش هست منطقمون خلوت باشه
بنده در مرکز پیروزی مشهد هستم در کل دارم با شاتل حال میکنم :))
یک چیزی یادم اومد
من تا دیشب سرعت شبانه ام زیر 80 بود ولی امشب به صورت تصادفی یک ترفندی پیدا کردم که رفته بالای 250 سرعت دانلودم ( البته شایدم ترفند نباشه ولی هرچی هست واسه من عالیه :)) )
حالا که اینقدر نگران اعتماد هستید ادامه متن روزنامه اعتماد رو هم بخونید تا فکر اشتباه نکنید:(توی همون لینک که دادم کاملترشم موجوده)نقل قول:
در پاسخ به اين اظهارنظر بايد گفت هر چند تا حدودي دل نگراني معاون شرکت فناوري اطلاعات قابل درک است اما اي کاش به جاي تمرکز بر ايميل ملي به نوعي بحث قديمي ديتاسنتر ملي مطرح ميشد؛ آنجا که اطلاعات مهم و کليدي کشور در آن سوي آبها و به گفته همين مسئولان توسط امريکاييها ميزباني ميشود چرا که به نظر ميرسد لو رفتن اطلاعات شخصي يک کاربر چندان نگران کننده نيست وقتي به راحتي اطلاعات مهم اکثر سايتهاي کليدي کشورمان در اختيار ميزبانان غريبه قرار دارد.
اخه من 4-5 روز دیگه بیشتر از سرویسم نمونده،ارزش این کارا رو نداره.:31:نقل قول:
تایید میشه، من دیشب همه لینکهام از سرور ایرانی بوده، اما 400 مگ بیشتر دان نشده.نقل قول:
دیشب فقط 300 مگ رایگان گرفته .سرعتمون با Art1 همون 20 بود بیشتر میگرفتیم !
بجاش یکم اعصابت راحت میشه وقتی بتونی یک مشت بزنی تو دهن شاتل.نقل قول:
جی میل سرعتش افتضاح شده باز هم نمیشه
حاضرم شرط ببندم اگر رسما گفتن جی میل رو بستیم.
منتظر گوگل و یاهو و بقیه موارد هم باید بود.
مثل اینکه در اینترنت رو باید تخته کنیم مثل تلوزیون:19:
سلام دوست عزیز - میشه این ترفندتو به ما هم بگی تا استفاده کنیم ؟نقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
شما جیمیلت کم سرعت شده . مال من اصلا باز نمیشه و حدود 10 روزه از وضعیت ایملهام بی خبرم :41:نقل قول:
بچه ها فکر کنم gmail رو باید جز بسته شده های همیشگی حساب کنیم ... مخابرات کلاً بسته ... چه راهی غیر از outlook واسه gmail هست ؟؟؟
جیمیل من روز 23 بهمن باز میشد با سرعت توپ اما دوباره باز نمیشه تنها راهی که میتونم به ایمیل هام دسترسی داشته باشم استفاده از برنامه OutLooK هست
دیشب هم تونستم حدود 1 گیگ دانلود کنم مشکلی با دانلود رایگان ندارم
دوستان کسی تست نکرده ؟نقل قول:
شما مشکلی ندارین ؟
ادرس جدیدی دارید ؟
اگر ایمیل دیگری دارید (که ق ی ل نر) نیست. فورواردینگ رو در جیمیل فعال کنید و ایمیل دومتون رو بدید تا هر ایمیلی که برای جیمیلتون رسید اتوماتیک به ایمیل دوم فوروارد بشه.نقل قول:
جیمیل برای من هم باز نمیشه.
ولی میتونید با UltraSurf باز کنید. من الان تست کردم باز میکنه.
جیمیل من یک ساعته فعال شده . سرعت عالی:8:
ما رو دایورت نکنید..! :31:نقل قول:
اگر adsl دارهای مخابرات بارشون gmail باز میشه
یعنی میخوان یک کاری کنن همه برن سمت خود مخابرات
جیمیل منم باز نمیشه
ویرایش: اشتباه شد!
دوستان توجه کنید , جالبش میدونی کجاست ؟ من دیشب داشتم تا 3 بازی آنلاین میکردم . از 3 گذاشتم با اون سرعت 5 دانلود شه , داداشم دانلود رو ساعت 5:30 صبح قطع کرده بود و کامپیوتر رو خاموش کرده بود . منم تا ساعت 1 خواب بودم .حالا کی این 800 تا رو استفاده کرده خدا میدونه !!!! با خودشم حرف زدم میگه شما 27 ام کلا 2 مگ بیشتر استفاده نکردی!!!!؟؟؟؟ حالا این وسط تکلیف من چیه نمیدونم :41:
اینم جالبه ببینید . من دیشب 600 مگ دانلود داشتم و از 7 صبح به بعد در خواب 700 مگ استفاده کردم . چه خوشبختم من خودم نمیدونستم
قابل توجه دوستانی که با مشکل عدم دسترسی به gmail مواجه هستند :
برای دسترسی به ایمیل های خود 3 راه دارید :
1: استفاده از برنامه outlook
2: استفاده از برنامه Mozilla Thunderbird (شخصا از این برنامه استفاده می کنم)
3: استفاده از برنامه UltraSurf
بچه ها من واسه خواندن بعضی از سایت ها از گوگل ریدر استفاده میکنم، جالبه تمامیه لینک ها واسه 3 هفته پیشه
فکر کنم کش کردن...
دوست عزیز : تو یکی از دوره ها هم از من حدود 700 مگ کم کردند هر چی هم تماس گرفتم فایده نداشت که نداشت. بهتره بیخیال بشی....نقل قول:
دوستان توجه کنید , جالبش میدونی کجاست ؟ من دیشب داشتم تا 3 بازی آنلاین میکردم . از 3 گذاشتم با اون سرعت 5 دانلود شه , داداشم دانلود رو ساعت 5:30 صبح قطع کرده بود و کامپیوتر رو خاموش کرده بود . منم تا ساعت 1 خواب بودم .حالا کی این 800 تا رو استفاده کرده خدا میدونه !!!! با خودشم حرف زدم میگه شما 27 ام کلا 2 مگ بیشتر استفاده نکردی!!!!؟؟؟؟ حالا این وسط تکلیف من چیه نمیدونم