حیف باید از این پینگا دل کند :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حیف باید از این پینگا دل کند :دی
عکس ها لود نمیشهنقل قول:
مبارکه دوست عزیز برای من هم رو 2 مگ بسته بودن همون روز اول زنگ زدم پشتیبانی بعدش درستش کردننقل قول:
جریان چیه؟ :n02:نقل قول:
الکتریسیته جاری توی سیم رو میگن جریان :دی:n09::n08:نقل قول:
سلام
چه جوری بفهمم خط من رو چند مگ بسته شده؟قبلا 450 دانلود میکردم ولی از امروز که سرویس الترا 2 گیگ فعال کردم و نوشته سرعتش 4-8 مگ هستش سرعتم بالاتر از 250 کیلو بایت نمیره که نمیره
اینم عکسش
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
الان 4 مگ بسته شدهنقل قول:
پس واسه چی 250 دانلود میده؟نقل قول:
از اکانتینگ سرعتت احتمالا رو 2 مگ هنوز لیمیت هست !!!نقل قول:
فردا به پشتیبانی بگو درست میکنن
خب حالا که زرنگی بگو دانزل چیه ؟ :n02:نقل قول:
بچه هایی که وایمکس ایرانسل داشته اند آیا کیفیتش میتونهه در حد adsl معمولی باشه ؟
مثلا همین 512 برنزی ماکس نت کهد ارم
اساتید عزیز 2 روزه IP نتم قاطی کرده رفته رو 5 دیشبم واسه دانلود گذاشته بودم 600 مگ از شارژم کم شده ISP رو هم gostaresh-e-ertebatat-e نشون میده (اصفهان)
پشتیبانی هم هر قدر زنگ میزنم بر نمیدارن انگار خونه نیستن! :n02: لطفا شما پشیبانی کنید!:n02:
سلام دوستان
اقا ما به نیت سرویس جشنواره قبلی این سرویس دوباره تمدید کردم که متاسفانه به تمدید دیم سرعتم از 220 روزانه بالاتر نمیره زنگ زدم به پشتیبانی گفتند سرعت جشنواره رو دیگه روی الترا نمیبندن و اوردن پایین ! منم گفتم جهنم اشکال نداره و یه مدت داشتم روز و شب با 200 دانلود می کردم که دقیقا 3 شب هستش سرعت دانلود شبانه من اومده روی 50 و بالاتر نمیره !!!
به نظرتون مشکل از چیه ؟ زنگ بزنم دهنشون رو سرویس کنم یا بیخیال بشم و جمع اوری کنم ؟
و اما سوال مهمتر ؟
می خوام سرویس نامحدود بگیرم و ماهی حدود 25 تا 30 تومن هزینه کنم انتظارم اینکه سرعت خوب و بدون دردسر و پینگ خوب داشته باشم حالا به نظرتون چه سرویسی بگیرم ؟
یا اگر بخوام محدود بگیریم چه سرویسی و از چه شرکتی بگیریم که دانلود شبانه زیاد داشته باشه و محدود نکنه شبانه رو و هزینه هم تا 25 ماهانه باشه
چه جالب ، مال منم اینطوری شده!(از دیروز که سرویس رو تمدید کردم و سرویس ویژه آغاز سالتحصیلی گرفتم اینطوری شده)نقل قول:
همارا تو این 5-6 روزه اشک منو درآورده ، گوگل هم به زور باز میشه
مشکل سراسریه ا فقط مال من اینجوری شده؟
ضمنا نا کس ها یه کاری کردن که شبا بیشتر از 500-600 مگابایت نمیتونم بگیرم.:n28::n30:
برای منم هماراست یکی دو روز مشکل پیدا کرد حدود یک هفته پیش 7 گیگ ترافیکم مونده بود بعد اینکه مشکل حل شد ترافیکم شده بود مثل روز اولی که گرفته بودم یعنی شد 15 گیگ:n09:نقل قول:
در ضمن من شبی راحت 2.5 گیگ دانلود میکنم جمعه ها هم 3.5 گیگ :n01:
پشتیبانی چرا جواب نمیده؟ امروز تعطیله؟
نه امروز من شرکت بودم همه مثلا کارشناسا داشتم با تفلن صحبت میکردننقل قول:
الان برا من زده اعتبار شما به پایان رسیده است دارم دان میکنم فعلا که چیزی ازم کم نمیکنه :n10:
بعدا عوضشو سرم نیاره صلوات :n02:
تا همین 10 روز پیش شبی 3300-3400 مگابایت میگرفتمنقل قول:
خدا از شانس های شما به ما هم بده :n02:
من یبار این قضیه واسم پیش اومد 3.5 گیگ دان کردم:n02: رفتم دیدم زده اعتبار - 4 گیگ زدم تمدید موقت سرویس اعتبارم شد 60 مگ:n10: بعد تمدید کردمنقل قول:
سرعت دانلود سرویس 2 مگ نامحدود برنزی مکس نت چنده؟
من که فک کنم دیگه با همارا تمدید نکنم
من یه اشتباهی کردم رفتم سرویس 256 نامحدود مخابرات رو گرفتم. سرعت دانلود ار 30 بالاتر نمیره و سرعت وبگردیم که کلا تعریفی ندارم.
نمیشه سرویس رو پس داد؟
سلام من سرویس 2 مگ پارس انلاین رو وصل کردن امروز سرعتش افتضاحه سرعت صفر میشه بعد بازم میاد دیسکانت هم نمیشه کسایی که پارس دارن همیشه اینطوری هست؟؟؟
همارا سرویس کلاسیک 4 گیگ رو برداشته مثل اینکه الان فقط 1 گیگ و دو گیگ داره .. یه کاری کرده الان بخوای ماهانه 4 گیگ بگیری باید توربو بگیری که اونم یعنی 14-15 تو من بیشتر .. باز داره --- بازی در میاره ..اینجور کاراش خیلی رو اعصابه نشون میده چه آدمایی دارن تصمیم میگیرن ..:n24: بیشتر ازوزیر ارتباطات و اینترنت 128 کیلوبیتی متنفرم از رئیس رئسای این شرکت ..
از 640 مگ دانلود حدود 350 مگ از حسابم کسر کردن نامردا:n02:
از دوستانی که بلوط دارن ، برای شما هم سرعت دانلود شبا تو این چند روز اخیر کم شده یا نه ؟ برای من که شبی حدود 9 گیگ بر میداشتم حدود یک هفته هست که بیشتر از 2 گیگ نمیتونم دانلود کنم .
این همارا هم که واقعا" این سیستمش چقدر موشکل داره
سرعت دانلود شبانه Discovery مکس نت چنده؟
من ده ماه پیش داشتم شب و روز ثابت رو 222 بودنقل قول:
بلوط گند زده اساسینقل قول:
من که سرویسم تموم شد تمدید نمی کنم
وااااااااااااای من میخواستم 2 مگ پارس آنلاین بگیرم :n28:نقل قول:
سلام به همه دوستان قدیمی
آقا ما بعد از چند ماه دیشب تصمیم گرفتیم بزنیم دانلود، این مدت اصلاً فرصت نمیکردم از دانلود شبانه استفاده کنم، تنها استفادم همون چند ماه پیش که اوائل این سرویسشونو گرفته بودم، بود؛ چی به سر این بلوط اومده اوائل که خوب بود کاملاً و به معنای واقعی گند زده رفته پی کارش، من تماس گرفتم خانومه بهم میگه آقا زیرساخت مشکل داره به زودی قراره حل بشه دوستان بلوط دار میتونن بگن دقیقاً از کی سرعت افت کرده؟
خدا کنه هر چه زودتر مشکل زیر ساخت حل باشه(البته اگه واقعا مشکلی باشه:n13:)نقل قول:
حالا نگفتن کی قراره حل بشه؟ نزدیک 20 روز شد این به اصطلاح مشکل زیرساخت:n21:
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n18::n18::n18::n18:نقل قول:
یعنی 20 روز ــه سرعت شبانه پایین ــه من اگه میدونستم اینطور ــه 23 دی تمدید نمیکردم!نقل قول:
به من دقیق نگفت کی مشکل برطرف میشه به نظرم هر کی یه بار تماس بگیره اینا حساب کار دستشون میاد می فهمن معترضیم تعدامون هم نسبتاً زیاد ــه اگه خودشون سرعت رو کم کرده باشن بر میگردونن به سرعت قبلی اگر نه که بررسی مشکل سرعت میگیره
من 5 روز قبل زنگ زدم گفت تا یک شنبه حل میشه ، روز 2 و 3 شنبه هم 2 پیام دادم از وب سایت که تو این چند وقته حدود 100 گیگ دانلود شبانه ام از دست رفته یا اونو اضافه کنین و یا اینکه 12 روز به اکانتم اضافه کنین ، امروز هم پیام دادم که خیلی ممنون که عین خیالتون نیست که 20 روزه سرعت مشکل داره و نه اطلاعیه ای و نه اطلاع رسانی تو وب سایت و ...نقل قول:
سلام
150 دادم واسه 3 ماهه 1 mb نامحدود برنزی max حداکثر 80 دان می ده
صبا رو دادم اینو گرفتم ولی درسته که تو اون نمیشد زیاد دان کرد ولی حداقل پینگ اش خیلی کم بود عالی بود واقعا
این اولترا مخابرات سرعتش چنده ؟ زده 4 مگ الی 8 مگ ؟:n16:
دوستان مخابراتی وضعیتشون چطوره ؟ :n16::n16:
3-4 روز قبل سرعت شبانه من 2 برابر شده بود و با 430-420 دانلود می کردم .اما بعدش دیگه سرعتم از 70 بالاتر نمیره !:n21: