اه بابا گندش بزنن آسیاتکو من 10 روز نشده جمع آوری کردم رفت تازه محدودیت در دانلود داره بهشدت و سرویساشم خیلیییی گرونه
Printable View
اه بابا گندش بزنن آسیاتکو من 10 روز نشده جمع آوری کردم رفت تازه محدودیت در دانلود داره بهشدت و سرویساشم خیلیییی گرونه
قبلا دان استریم خط ها روی 6مگ بود حداکثر از هفته پیش دان استریم همه خط ها را اوردن روی 10 مگ برای اینکه بتونن 10 مگ سرویس بدننقل قول:
شما تماس گرفتی با پشتیبانی چی بهتون گفتند؟
دان استریم روی 12 هستش.به خاطر خط بسیار باکیفیتی که دارم.یک ماه و نیم پیش قول دادند که مشکل سرعتمو بر طرف میکنن!10 روز دیگه از سرویسم مونده،جمع میکنم میرم شاتل به امید خدا.نقل قول:
باید زنگ بزنید پیگیری کنیدنقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره میشه زودتر از اتمام دوره خطمو بدم برا جمع اوری یا نه ؟؟؟
سلام دوستان
بنده از آسیاتک راضیم . حدود یک ساله دارم . فقط یکی دو ماهه یک مشکلی پیدا کردم.
هر یکی دو هفته یکبار ، چراغ اینترنتم قطه میشه ! شما میدونید مشکل از چیه ؟ اگه از نویز یا خطم باشه باید چراغ مخابرات قطع بشه ! ولی نمیدونم مال من چرا چراغ اینترنتم قطه میشه !
با تشکر
آره میشه.من سرویس 512 نامحدود گرفتم بعد 10 روز جمعش کردم یعنی 20 روز مونده بود تا سرویس تمام بشهنقل قول:
شما اگر خطت 10 مگ بسته شده با اسپید تست از سرور داخلی یه تست بگیر ببینم وضعیتش چطوره.نقل قول:
سلام سرعت دانلود سرويس ٢ مگ ٢٠ گيگ در روز و شبانه چنده ؟ مرسي
من سرویسم 2مگ هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاع ندارم ولی قاعدتا با اتمام حجم باید جمع اوری بزنننقل قول:
ولی اگه دیدی نماینده ای که ثبت نام کردی درخواست جمع اوری برات نفرستاده، درخواست بده یوزرت را انتقال بدن به پنل من تا برات جمع آوری بزنم
من تا دو ماه پیش سرعت دانلودم از 650 پایینتر نمیومد با سرور داخلی.الان شما راضی هستی از این وضعیتی که داری؟تازه نماینده آسیا تک هم شدید.نقل قول:
والا اون نماینده که نماینده نبود یعنی چ عرض کنم، آقای میرزایی بود مسؤول جمع اوری و همین چیزا بود توی مخابرات مرکزی (قصرالدشت) ، برا جمع اوری خط قبلی رفتم پیششون زحمت خط قبلی رو کشید تو 2 ساعت جمع شد این یکی رو جمع نمیکنه :n27:نقل قول:
چطوری میتونم این کارو بکنم ؟؟؟ درخواست از کجا ؟
مگه شما سرعت داخلیت کمه ؟؟؟؟ ماله من هنوزم رو 700 هس، البته خب چ فایده :n27: ولی اسیاتک خداییش همیشه سرعت داخلیش خوبه!نقل قول:
128 ، خطم هم روی 7714 بسته شده
اوه اوه میشناسمشوننقل قول:
مسئول دیتا
باید شماره پنل من را بدید به خود آسیاتک و درخواست بدید منتقل کنند به پنل من
بلهنقل قول:
مرکز ما مشکل کمبود پهنای باند داره
lمرکز ما هم مشکل پهنای باند داره(آیت).وقتی توی یه مرکز کمبود پهنای دارن،بیجا میکنن مشترک جدید میگیرن با اشتراک 1به 20!نقل قول:
خوب باید مشترک جدید بگیریند تا بتونند پهنای باند مرکز را افزایش بدهند.نقل قول:
امیدوارم روز انتخاب واحدم سکته نکنه آسیاتک! :n27:
هر سال کارم شده دعا کنم ک اینترنت مشکل پیدا نکنه موقع انتخاب واحد :n29:
---
512 - محدود - 10 گیگ
انشالله که مشکلی پیدا نمیکنید و تمام دروس رو پشت سر هم و توی چند روز پیوسته برمیداریدنقل قول:
ما که میخواستیم انتخاب واحد کنیم ایدال ترین حالت برامون همین حالت بود و بدترین حالت این بود که کلاس ها به صورت پراکنده تو طول هفته بیافته.
نقل قول:
من الان مثلا سرویس ده مگ رو دارم.
اشتباه نشه دوست عزیز ببینید شما سرعت 10 مگ رو 100 در صد میگیرید ولی به عوامل زیادی بستگی داره چند تا مثال میزنم تا بدونید داستان اصلی چیه.نقل قول:
عامل اصلی دوری یا نزدیکی شما به مرکز مخابراتی هست این فاصله از روی زمین سنجیده نمیشه بلکه از کافو های مخابراتی که خط شما از اونا رد شده بستگی داره دلیل بعدی نوز مزاحم روی خط شماست که بخاطر اتصالات نا صحیح داخلی یا عیوب پنهانی واشکار سیم کشی داخلی هست مهمترین دلیلی که فقط اونای که با تجربه ترن میفهمن چیه مشکلات بین راهی هست که بدترین نوع خرابی سرویس رو ایجاد میکنه به طوری که حتی با تعویض شرکت هم قابل حل نیست وفقط سیم بان مخابرات میتونه حلش کنه:n01:
راستی یه خبر توپ برای مشترکای اینترنت اسیاتک دارم شما میتونید تو تمامی فروشگاهای معتبر فرودگاه ها وحتی اتوبوسهای شهری داری سیگنال وای فای با سرچ شبکه وای فای اسیاتک وبا یوزر وپس خودتون کانکت شید به اون شبکه واز اینترنت به صورت همراه و به نوعی میشه گفت با اسم هات اسپات استفاده کنید.:n16:
دوست عزیز،کیفیت خط من خیلی عالیههههههه.به گفته خودشون مشکل پهنای باند دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
قصد جسارت ندارم،اما واقعا نمیدونم باید بخندم یا....نقل قول:
اینم بازی جدیدشونه......!!نقل قول:
اگه پولتون و وقتتون مهم نیس برین از آسیاتر سرویس بگیرین:n15:
نقل قول:
پس از کدوم قبرستونی بگیریم که اینقدر افتضاح نباشه :n28::n28::n28:
دوستان سرویس چابک نامحدود 1024 برنزی با حداقل 20 گیگ معمولا چه سرعتی رو میده ؟ بعد از 20 گیگ چی میشه ؟
دوستان این تعرفه چطوره (اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) ) ؟؟
چه سرعتی میده؟؟
از شاتل:نقل قول:
دوست عزیز چه تعرفه ای رو پیشنهاد میکنید؟؟نقل قول:
بستگی داره شما چه سرعتی بخوای!نقل قول:
اگر میخوای سرعتت 2مگ باشه همون 128 رو بگیر تا 2مگ باز هست.
سرویس ماهانه ک سرعت و قیمتش مناسب باشه چی خوبه؟نقل قول:
همین 128 رو بگیر..البته 3.5 هم بابت شبانه میگیرن که قیمتش فرق چندانی با سرویس 1مگ نداره.نقل قول:
عزیز یه سرویس بگو که با 10 مگ 10 گیگی 8 تا 10 رایگانه آسیاتر برابری بکنه:n13:نقل قول:
نمیگم پینگ آسیاتر خوبه ولی من تو یک ماه با همین 2 ساعت نزدیکه 140 گیگ دانلود کردم:n02::n04::n02: حالا کدوم طرح با ماهی 60 تومن شبیه به همچین سرویسی میده؟؟؟:n23::n23:
البته تو یه هفته گذشته شبکشون داغون شده و بزور میشه 2 گیگ دانلود کرد:n21:
این همه شرکت هست.نقل قول:
هر جایی بغیر از آسیاتر.
منم منتظرم تا این 15 روزم تموم شه
قراره یه شرکتی سرویس 16 مگ (برای یوزر خانگی) ارائه کنه بزودی......
اگه نامحدود میخوای پ خ بده تا معرفی کنم.
الان راه افتاده یا قراره بعدا راه بیفته ؟ ، تو سایت خود آسیاتک که من ندیدم همچین چیزی رو.نقل قول:
بله چقدرم اشغاله من دیشب فرودگاه امام بودم اومدم وافای سرچ کردن یهو پیغام اومد اگه مشترک اسیاتر هستید با وارد کردن یوزرو پسورد خودتون حالشو ببرین رایگان .نقل قول:
منم دو ساعت هر چی وارد کردم نشد که نشد همونجا زنگ زدم پشتیبانی الکی شرو ور گف که نه شما اشتبا میزنید و ازین حرفا خلاصه قبول کرد مشکل از خودشونه .
منم گفتم چون مفتی میدین دکوری گزاشتین مشترک جذب کنین؟
شما فک کردی این دزدا مفتی به ما مشترکا چیزی میدن؟!!!!!!!!!!
آقا من یه مودم دیلینک خریدم زده 20 هزار تومن تخفیف واسه مشترکین آسیاتک تا آخر سال من که اینترنتم پارس آنلاینه کسی رو هم نمیشناسم آسیاتک داشته باشه بعد از پست من اولین نفری که درخواست بده کدش رو واسش میفرستم بره حالش رو ببره!!!!!!!!
دستت درد نکنه بده من . پ.خ کن .:n02:نقل قول:
اتفاقا هفته بعد تصمیم دارم بیام آسیاتک (البته اجباری چون شرکت دیگه در منطقه ما سرویس نمیده)