سلام عزیزان
بنده یه پخش 7016 کنوود دارم میخوام یه جفت باند و آملی بهش اضافه کنم
ماشین 207 مبلغ هم تا 900 یا حداکثر یک میلیون
چی پیشنهاد میدید
نظرتون رو Co 609+ چیه؟
ممنون
سلام عزیزان
بنده یه پخش 7016 کنوود دارم میخوام یه جفت باند و آملی بهش اضافه کنم
ماشین 207 مبلغ هم تا 900 یا حداکثر یک میلیون
چی پیشنهاد میدید
نظرتون رو Co 609+ چیه؟
ممنون
بنده اگر جای شما بودم برایی انتخاب بی شک میرفتم سمت AP8.9bit ادیساننقل قول:
یه امپ 8 کانال به همراه پروسسور هستش پروسسور و متصل میشه به پخش های جدید پارس قیمتش هم 1400
در نظر داشته باشید که اگر شما هر اسپیکری و الان جایگزین کنید نتیجه مطلوبی که میخواید بدون امپ بدست نمیارید.
ولی خوب در هرصورت شما بودجه مورد نظرتون برای این کارو بفرمایید دوستان به بهترین شکل راهنمایی میکنن.
احسنت به این حسن انتخابنقل قول:
7016 از نادر پخش های مجهز به دک 24 بیت تگزاس اینسترومنت
609 مدتاست توی بازار نیست اگر با خرید کارکرده اش مشکلی نداری حوالی 400 میتونید پیدا کنید.
من پیشنهاد میکنم با امپ هرتز Ep4x درایوش کنید واقعا این امپ همانند باقی هم نسل های ایتالیاییش استاد میدبیسِ
4 کانالم هست میتونید برای استیج جلو هم اقدام کنید ( وسوسه :n02:)
دوستان تا 600 تومن یه امپلی فایر و یه کامپوننت برای دره جلوی پراید 131 معرفی میکنید( ساب دارم فقط وضوح و صدای شفاف که اصلا تیز نباشه رو میخوام)
دوستان کامپوننت که جای اسپیکرهای فابریک پراید صبا قرار بگیره چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان ضبط پایونر 9650 براش یه ساب ووفر میخوام تو طاقچه
فقط کیفیت برام مهمه میخوام صدای نرمی داشته باشه گوشام رو اذیت نکنه بودجه هم مهم نیست تو طاقچه هم بشه گذاشت مرسی اساتید
سلام.
برای پرایدی که یک جفت باند ground zero gzif 6904 x برای عقب بسته شده و یک جفت ground zero gzif 4003 x هم جلو بسته شده میخواهم ضبط بگیرم. بدون ساب و آمپیلی و غیره.
دو مدل انتخابی بنده Sony CDX-G1151U Car Audio و Pioneer DEH-X2750UI Car Audio است اما از نظر ساپورت کامل این باند ها مطمئن نیستم.
کدامیک از این ضبط ها مناسب ترند و یا در همین رنج قیمت لطفاً مدل مناسب را پیشنهاد دهید. متشکرم
داداش من 300-400 تا 500 فوقشنقل قول:
واسه پارس جدید هزینه میکنم
سلام اقا من راهنمای نیاز دارم
این قضیه دستگاهای پخش جدید که بهش میگن رادیو فلش ذیقا مثله سیدی خورها هست قسمت صداش؟
یعنی ای سی صدا و قسمتای تقویت یا فیلترینگش حتی 24 بیت بودنش..و.میشه یه مدل معرفی کنید؟
ترجیهان اینترفیس 206 هم ساپورت کنه
رفتم که 6995ex بگیرم که دوستم رو تو توپخونه دیدم اونم تو مغازش هر دو تا رو داشت گفت 718ex بگیر گفت ارزش نداره بخاطر اختلاف 40 و 50 تومن منم گرفتم. آمپ رو گفت 5600 ام بی آکوستیک بگیر گفت الان هم ندارم بارم 4 تا 5 روز دیگه می آد. من فعلا منتظر تا بگیرم وببینیم صداش چجوری میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
7158 جی وی سی.ولی حد اقل 100-120 وات باید بهش ورودی سالم بدی.
فقط میشه نت وورک استفاده کنی وگرنه با آمپ معمولی نصب بشه تو ولومهای بالا احتمال سوختنشون بالاس.اون کراسها خودش محافظ تیوتیر هم هست.نقل قول:
جدا هم خیر نیست.
مسلما زمانی که شما اسپیکرهای فابریک ماشین رو ارتقائ میدهید با یه اسپیکر خوب کیفیت صداتون بسیار بهتر میشه.نقل قول:
اگر کامپوننت بتونید نصب کنید که تفکی صدای بهتری دارید ولی خب بیس خیلی کم میشه و نیاز به ساب ووفر دارید. اگر از 9*6 میخواید استفاده کنید خیلی نیاز به ساب ووفر ندارید مگر به باسهای عمیق خیلی علاقه مند باشید.
برای این موارد حتما باید آمپلیفایر قدرت متناسب با توان اسپیکرهای انتخابی تهیه نمائید.
100%کامپوننت توصیه میشه.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم ابتدا کلا وسایل رو بفروشید بعدا در مورد تهیه قطعات پیشنهاد میدیم خدمتتون.نقل قول:
ساب ووفر مخصوص صاقچه گلیدن RS12Free Airهست که الان آکبندش نیست و دست دومش هم کمیاب.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم ساب رو فری نصب نکنید.حتی همین گلیدن رو هم من بارها تو باکس سیلد برای دوستان پیشنهاد دادم و خودم هم باکس رو طراحی و نصب کردم صدا بسیار عالی هست.اگر فضای صندوق براتون مهمه از سابهای سایز کوچک استفاده نمائید.
پخشهای کن وود کیفیت صدای بهتری دارند. X400 گزینه خوبیه.ضمنا از نظر توان خروجی همه پخشها مثل هم هستند.نقل قول:
صدائی که از cd می شنوید رو هرگز از روی فلش نخواهید شنید.مگر استثنا مثل پخش p99 پایونیر که دک کانورترش برای cd 24bit و برای فلش و آیپاد 32bit هست.نقل قول:
تازه من شخصا باز هم cd اونم اورجینال رو به MP3 نمیفروشم.شما همین آلبومهای موجود تو بازار رو تو یه پخش خوب گوش کنید. بعد همون رو MP3 320 ش رو دانلود کنید حتما متوجه تفاوت خواهید شد.
متاسفانه گوشهامون داره به سمت شنیدن نواهای بد میل میکنه.چاره ای هم نیست.:n03:
ممنون اقا حمید
تقریبا همه وسایل فروختم الان یه پخش کنوود x400 دارم با یه امپلی فایر اینفینتی 7541a
یه کامپوننت میخواستم بهم معرفی کنی تا 400 تومن که صدای شفاف داشته باشه و اصلا تیز نباشه
بعدش من فقط میخوام رو درهای جلو پراید 131 کامپوننت ببندم و استیجه عقبم خالیه و یه ساب تو صندوق
از همه مهمتر تو تهران نصاب خوب می شناسید که هم کاربلد باشه و هم منصف و بتونه تو جلو درپراید کامپوننت نصب کنه؟
سلام حميد جان
لطفا جواب بدين
البته قبلا همفك كنم مزاحم شدم
من پارس داشبورد جديد دارم
بايد چه كنم؟
ميگن فقط باند اضافه كنم حله مشكلم
چون واسم مهمه كه حاقل هزينه در حد 300-400 تا 500 باشه
كليداي ولوم تو فرمونم هم كار كانه
ممنون ميشم
عارضم به خدمت شما اینکه بنده الپاین spg 17cs به شما پیشنهاد میدم از اونجایی که این کامپ وات اعلامی پایینی هم که داره میتوینید بعد ها امپلی فایر با قیمت مناسبی براش تهیه کنید.نقل قول:
اگر mx165 ادیو سیستم هم توی باززار بود گزینه مناسبی بود.
ارادت
سلامنقل قول:
روی در که بچه ها نصب کردن.pmمیدم خدمتتون.
سلامنقل قول:
متاسفانه من این جدیا رو ندیدم.ولی تا جائی که براتون پرس و جو کردم
پخش خروجی خوبی نداره
آمپ نمیشه بهش متصل کرد
من پیشنهاد میکنم که فعلا دست نگه دارید تا قاب براش بیاد.
خب نمیشه فعلا باند بخرمنقل قول:
تا بعدا پخشش و آمپلی؟
باند مناسب و با کیفیت بعدا هم بقیه چیزا؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت اینا که گفتی چنده؟نقل قول:
من اطلاعاتم راجب سیستم صوتی کمه
حالا دنبال کدوم بگردم؟
کجا گیر میاد؟
سلام صبح بخیرنقل قول:
چرا که نشه. اتفاقا خورد خورد قطعات رو تهیه کنید خیلی هم بهتره.
برای عقب هم 16 میخواهید یا 9*6؟
کامپوننت یا کواکسیال؟
سقف هزینه؟
آلپاین اگر شرکت داشته باشه حدود 380 تومن.نقل قول:
MX آدیو هم که فعلا نیست. دست دومش هم کمه.
این برند اینقدر با کیفیت هست که دست دومش خیلی کمیابه مگر کسی یا بخواد ارتقاء بده قطعاتش رو یا پول لازم باشه بخواد بفروشه:n02:
درود
کامپوننت برای جای فابریکی پشت پراید صبا چی خوبه؟
اگه یه جفت هلیکس e69x یا اینفینیتی کاپا 693.11i پشت بسته بشه و برای زیر داشبورد هم بلندگوی هلیکس e4x با یه ساب باکس هلیکس یا اینفینیتی، نیاز به کامپوننت هست؟
سپاسگزار
مرسي از راهنمايتنقل قول:
شما اينجور به من بگو كه فلان مدل رو بردارم و خلاص
من 300-350 حالا اگه ارزش داره واسه باند موردي واسه افزايش ندارم
يعني چي 6*9 يا 16؟
سلام آقا حمید نظر شما رو میخواستم بدونم
من باند 6995ex کنوود دارم میخوام براش امپلی بگیرم به نظر شما آمپ Zamix Za-802R برای این باند جوابگو هستش تو 4 اهم 2 تا 80 rms خروجی میده؟
من سوالم کردم میگن آمپلی 209 درگ استر روی این باند خوب جواب میده نظر شما چیه لامصب قیمتش گرونه؟
با این قیمت میشه 5602 پایونیر گرفت میگم نمیشه این آمپلی رو بگیرم نظیماتش رو خیلی پایین گذاشت تا باند رو نسوزونه؟
5602خیلی قوی بهترین گزینه واسه یه جفت6995کنوود همین آمپ زامیکسنقل قول:
حمید آقا بالخره من هیچ رقمه نمیتونم از این s20استفاده کنم ؟
سلامنقل قول:
کامپ 13 خوب کمیابه.
کامپوننت صداس تفکیک شده تری بهتون میده.من جای شما باشم جلو رو یه جفت کامپ 16 خوب رو در میبستم(اگر میتونی تو کیک پنل که چه بهتر)عقب تو صندوق هم یه باکس مثل p10E هلیکس.
در کل صدا سلیقه ای هست.به نظر من چون ساب میبندی یه E69X بگیر به جای کاپا.
منظرورم اینه که اسپیکر 16 سانتیمتری گرد میخوای نصب کنی یا اسپیکر بیضی؟نقل قول:
عرض کردم برای سیستم نتوورک فقط میشه استفاده کرد.تازه امپدانسش هم 8 اهمه نمیدونم اونجوری هم باز به مشکل میخوره یا نه.چرا کراس نداره آخه؟نقل قول:
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
من متاسفانه شناختی از زامیکس ندارم.ولی فکر کنم مناسب باشه براش.
[QUOTE=hamidR15;8549665]سلام
کامپ 13 خوب کمیابه.
کامپوننت صداس تفکیک شده تری بهتون میده.من جای شما باشم جلو رو یه جفت کامپ 16 خوب رو در میبستم(اگر میتونی تو کیک پنل که چه بهتر)عقب تو صندوق هم یه باکس مثل p10E هلیکس.
در کل صدا سلیقه ای هست.به نظر من چون ساب میبندی یه E69X بگیر به جای کاپا.
حمید جان چون ماشین دوگانه ست و شاید بخوام گهگاهی ساب رو از صندوق بردارم میخوام باندی ببندم که بدون ساب هم بیس خوبی داشته باشه در اینصورت پیشنهاد شما برای باند چیه؟ e69x بیس و پرتاب کمی داره.
هلیکس کامپوننتهای 10 و 13 سانت داره نظرت رو بستن اینها در جای فابریکی بلندگوهای پراید چیه؟
اینم صفحه اش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
حميد جان فرقي نداره 16 يا 6* 9
يه چيز مناسب باشه
سلامنقل قول:
تو برازجون که هیچی گیرت نمیاد فقط یکی از فروشگاها چند مدل اینفینتی داره که قیمت خون باهات حساب میکنه . منم ازش خرید نکردم وقتی هم که کواک helix e69x رو بردم که برام نصب کنه گفت این دیگه چیه .چقد اسم تو بازار زیاده ومسخره میکرد که آلمانیه وگارانتی داره .خلاصه بگم که تو شهرمون از سیستم هیچی نمیدونن .
من اون پخش رو پارس جدیدا دیدم بدک نیست ولی خروجی امپ نداره اگرم بهش دست بزنی و تعئیضش کنی دیگه دکمه های کنترل رو اون پخش رو نداری کلا پخش با دکمه های صندوق و... یکیه .یه جایی دیدم زیر پخش یه جایی داره ها یه پخش دسگه نصب کردن .
اقا حمید لطف کردن و اون هلیکس رو برام خریدن منم رو پراید نصب کردم و بدن امپم صداش خوبه پخشمم x700 کنووده . از هر جفتش راضیم
حمید جان یک مشورت دیگه به ما بده
قابلیت پل زدن چیه اسمش رو درست گفتم؟ هر آمپلی 4 کانالی این قابلیت رو داره؟
من میتونم یک آمپلی 4 کانال بگیرم برای مثال Pioneer GM-A4604 که تو 4 اهم 40*4 میده این رو از طریق پل زدن تبدیل کنم به 2 تا 80 وات و به باند 6995ex وصل کنم؟
آیا اینطوری به آمپلی یا باند فشار نمیاد موجب سوختن قطعات نمیشه یا عمر مفیدشون کم بشه؟ با سپاس
حمید جان منظورتو از نتوورک نمیفهمم.
نمیدونم شاید گمش کرده هرچی بهش میگم اصلا یادش نمیاد که همچین چیزی داشته شماه هم که میگی تو بازار کراس هاش تک پیدا نمیشه
خوب یعنی کلا بلااستفاداس. اگه همینجوری وصل کنم کیفیت نداره یا احتمال سوختنش زیاد ؟؟
سلامنقل قول:
نت وورک یا شبکه یه سیستم نصب هست که در آن خبری از کراس اوور پسیو نیست. یعنی اسپیکرها به صورت مستقیم به آمپلیفایر مختض خودشون نصب میشن. در این حالت ابتدا باید پخش ما قابلیت نت وورک رو داشته باشه.مثل 9887 آلپاین یا p80 پایونیر و ...
قابلیت پل زدن که به لاتین Bridge ازش نام میبرند میاد دو کانال رو یک کانل میکنه یعنی توان دو کانال رو به نوعی جمع میکنه و لذا قدرت خروجی افزایش پیدا میکنه.اگر یه آمپ دو کانال رو در نظر بگیری ما روی هر کانال یک مثبت و یک منفی داریم که به اسپیکرمون متصل میشه.(حالت استریو) حالا اگر از یک کانال یه منفی و از کانال دیگر یه مثبت بگریم (حالت مونو) میشه که اغلب برای ساب استفاده میشه. البته تو آمپلیفایرهای چهار کانال هم برای دو تا ساب و هم برای یک جفت اسپیکر که نیاز به قدرت بالا داره هم این کار استفاده میشه.نقل قول:
بله میتونید این کار رو انجام بدید.فقط باید از روی آمپ کراس اوور روی های پس و فرکانس کات هم حدود 80 قرار بدید.
آلپاین SPG-69C3 مناسب هست تو رنج قیمت شما.نقل قول:
[QUOTE=chaharnazm;8549674]پس باید یه اسپیکر خوب نصب کنید.نقل قول:
آلپاین تایپ R مدل SPR-69 برای عقب مناسبه. یا اینکه صبر کنی گلیدن CO609 برداری.احتمالا تا خرداد میرسه بارشون.
در مورد هلیکس مدل E52c رو تا کنون شرکت وارد نکرده. ولی 42c چرا.هفته دیگه هم بار جدید هلیکس میرسه اگر سایر 13 بود که براتون میگیرم.
درود به همه و عرض ادب به آقا حمید.
حمید جان یکی از آشناها ی امپیلی jbl2023 چهار کانال داره و یک سال
کنوود 3010. میخاد بفروشه. به نظر شما چطور امپیلی و سالی هستند؟(در حد معمول)آگه ارزش داره خودم ازش بردارم. میگه اینارو بردار بعدا واسم ی ضبط فلش خور بگیر.(در حد 200.250)
امپ رو هر چی نت سرچ کردم پیدا نکردم 4 کانال هستش و 2300 وات. احتمالا مدلش رو اشتباه گفته.
[QUOTE=hamidR15;8550811]سلام
نت وورک یا شبکه یه سیستم نصب هست که در آن خبری از کراس اوور پسیو نیست. یعنی اسپیکرها به صورت مستقیم به آمپلیفایر مختض خودشون نصب میشن. در این حالت ابتدا باید پخش ما قابلیت نت وورک رو داشته باشه.مثل 9887 آلپاین یا p80 پایونیر و ...
قابلیت پل زدن که به لاتین Bridge ازش نام میبرند میاد دو کانال رو یک کانل میکنه یعنی توان دو کانال رو به نوعی جمع میکنه و لذا قدرت خروجی افزایش پیدا میکنه.اگر یه آمپ دو کانال رو در نظر بگیری ما روی هر کانال یک مثبت و یک منفی داریم که به اسپیکرمون متصل میشه.(حالت استریو) حالا اگر از یک کانال یه منفی و از کانال دیگر یه مثبت بگریم (حالت مونو) میشه که اغلب برای ساب استفاده میشه. البته تو آمپلیفایرهای چهار کانال هم برای دو تا ساب و هم برای یک جفت اسپیکر که نیاز به قدرت بالا داره هم این کار استفاده میشه.
بله میتونید این کار رو انجام بدید.فقط باید از روی آمپ کراس اوور روی های پس و فرکانس کات هم حدود 80 قرار بدید.
آلپاین SPG-69C3 مناسب هست تو رنج قیمت شما.
من آشنایی با صدای آلپاین ندارم. میتونم نشونی فروشگاه یا شرکتی که باهاش کار میکنی رو بپرسم و از نزدیک کالاهاشو ببینم؟نقل قول:
خودم تنها در حد نت با کارآدیو آشنایی دارم و بیشتر اطلاعاتم رو از
(سایت -----خلاف قوانین لینک فروشگاهی حذف گردید)
بدست آورده ام. نظر شما درباره این سایت چیه؟ میشه به اطلاعاتش اطمینان کرد؟
سلام ب اساتید سیستم باز!
من میخام یه سیستم خیلی معمولی وارزون ببندم. پولم هم خیلی کمه.ببخشید خلاصه!
کلا 500 تومن !
خیلی آماتورم و ب کمکتون نیاز دارم.
یکم تو نت گشتم از 2.3دوستام پرسیدم
ب این نتیجه رسیدم:
Pioneer DEH-X2750UI Car Audio حدود230تومن
Pioneer TS-A6995S Car Speaker حدود 180تومن
Pioneer GM-A3602 Car Amplifier حدود150تومن
چند تا سوال داشتم:
اولا ب قول معروف اینا با هم مچ هستن؟؟؟
دوما با توجه ب پول کمم واس هرکدوم از گزینه هام یعنی پخش باند و آمپلی گزینه بهتری وجود داره ؟؟؟
سوما کلا با این سیستم میشه صدای شفاف و واضح و باکیفیتی داشت؟؟؟
بازم تاکید میکنم فقط صدای شفاف و واضح و با تفکیک صدای بالا میخام. نه قدرت و ولوم بالا
یعنی نهایت کیفیت صدایی ک میشه با این بودجه کم گرفت...
مرسی ک راهنماییم میکنین.
منتظرم
سلام ..من تازه عضو این سایت شدم ..از مطالب دوستان تا اینجای کار کمال استفاده رو کردم ....امیدوارم مطالب و راهنمایی دوستان در ادامه نیز مثمر ثمر بخش باشد..یه سوال داشتم دوستان...یه باند 6965s دارم اگر یه آمپلی مثلا مدل mba-1100mpx که rms 60 داره میتونم نصب کنم rms باند هم 60 واته
سلام
دوستان باند گرد 16 اینچ که کیفیت خوبی داشته باشه و آمپ نخواد چی سراغ دارید ؟
برا درب وانت پیکان میخوام . بدون آمپ . قیمت هم بالا نباشه در حد 50 -60
kfc-1664 خوبه ؟
دوستان یه سوال
من پخش 2359G کنوود، آمپلی فایر 526 کنوود و کواک 690.5 هرتز دارم
ماشینمم تیباست
برای در جلو چه باندی بخرم مناسبه
حدود 100 تومن
ممنون
سلامنقل قول:
آمپش رو نمیدونم ولی سابش از نظر من اصلا خوب نیست.
[QUOTE=chaharnazm;8550981]سلامنقل قول:
لطفا از قرار دادن لینک های فروشگاهی جدا خودداری نمائید.
آلپاین یه برند شناخته شده در صنعت car Audio هست.تو خ شریعتی سر خ معلم یه نمایندگی داره.اون سایت هم از نظر قیمتی مناسب میفروشه ولی گاهی اوقات کالائی رو نداره ولی میزنه موجود.
دوست عزیز شما چگونه توقع دارید با این میزان هزینه اینهمه خواسته داشته باشید.نقل قول:
قطعات بالا جزو معمولی ترین قطعات هستند. یعنی فقط یه صدائی بهتر از فابریکهای ماشینتون دارید.ضمنا هزینه پک برق+سیم کشی اگر نداره و هزینه نصب رو هم باید در نظر بگیرید که از 70 شروع میشه
سلام دوست عزیز. خیلی خوش امید به جمع ما.:n16::n12:نظر لطفتون هست ممنون از توجه شما دوست عزیزم.نقل قول:
آمپتون استانداردهای لازم رو نداره.ممکنه در آینده حتی آسیب هم به درایورتون برسونه.ولی به طور کلی بهتره توان آمپلیفایر کمی بیشتر از اسپیکر باشه.البته تو این رده ها خیلی نیاز نیست.60 وات کافیه
سلامنقل قول:
بله خوبه.البته مدل جدیدش که 1665 هست آمده.65 تومن
1044 پایونیر میتونید نصب کنید65 تومننقل قول:
ممنون
آقا حمید این 1665 نسبت به 1664 حداکثر توانش بیشتر شده ! فقط همون پائین بودن توان rms کفایت میکنه ؟ البته 1665 30 واته اون یکی 35 وات :n01:
امپ بخواد دردسر میشه ! 1665 رو کمتر از 65 نمیشه جائی گیر آورد ؟
[QUOTE=hamidR15;8551886]سلام
آمپش رو نمیدونم ولی سابش از نظر من اصلا خوب نیست.
[QUOTE=chaharnazm;8550981]
خب اون ک درسته از ساب های رده پایین بازار هستش.ماشالا شما رو hi-end ها تاکید داری.من نسب به قیمتش گفتم اللحساب تا بعد عید ک پیشنهاد های شماره بگیرم ک از سری helixe بودش اینا دستم باشه. چون زیادم کار نکردن در حد سه چهار ماه. ضبطش سوخت اینارو از رو ماشین باز کرد.میخاستم ببینم چقد ارزش دارن. آمپش امپ خوبی به نظر میرسد 2400 وات پیکش هست چهار کانال با دوتا خروجی ساب. ایشالا امشب یا فردا میرم ازش بگیرم مدلش رو میگم بهتون تا نظر شمارا بدونم.
ممنون از زحمات و راهنماییت حمید جان.
دوست عزیز هر باندی یه نوع صدا میده 6995پایونیر بیس خوبی به شما میده ولی وضوح صداش زیاد جالب نیست برعکس 693اینفینیتی وهرتز690بیس کمتری دارن ولی شفافیت صدای بهتری مسبت به6995پایونیر داره.نقل قول:
انتخاب پخش وآمپ هم مناسب
سلام
1- آقا من مشخصات آمپلی Pioneer GM-A4604 نگاه میکردم نوشته تو حالت 4 اهم 4 تا 40 وات خروجی میده تو حالت بریج 2 تا 120 وات میده خوب خروجی هر کانال 40 واته که باهم ترکیب میشه مگ نباید بشه 2 تا 80 وات میخواستم بدونم چرا تو حالت بریج قوی تر میشه اگه 2 تا 120 وات بشه باند 6995ex کنوود رو میترکونه که؟
2- این مدل آمپ پایونیر ببندم بریج بکنم تو کیفیت صدا و بلندیش تاثیر مفی نمیزاره؟
3-این آمپلی رو JBL CS60.4 یکی از بچه ها داره دست دوم به قیمت 210 تومن به نظرت با این قیمت ارزش خرید داره؟ میتونه صدای این باند به صورت کامل در بیاره؟
Number of Channels 4/3/2 Maximum Power Output 480 W Continuous Power Output (2 Ω, ≤ 1% THD+N) 60W x 4 Continuous Power Output (4 Ω, ≤ 1% THD+N) 40W x 4 Continuous Power Output Bridged (4 Ω) 120W x 2 Frequency Response 10 Hz to 70 kHz Total Harmonic Distortion (4 Ω) < 0.05% (1 kHz) Signal-to-Noise Ratio (IHF-A Weighted, at 1 kHz) > 94 dB