مجید جون کارت خیلی با عالیه حرف نداره برای ما بی سواد ها . اگه میشه از چرخهای ساده تر استفاده کن. راستی میشه دوباره اون پراید رو بسازی.
مجید جون کارت خیلی با عالیه حرف نداره برای ما بی سواد ها . اگه میشه از چرخهای ساده تر استفاده کن. راستی میشه دوباره اون پراید رو بسازی.
راستی بهزاد اگه از وانت مزدا بیشتر و بزرگتر عکس بزاری میشه یه کاریش کرد.
اينم عكس هاي بيشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس بهتر از اين پيدا نشد ولي با مراجعه به سايت گوگول مي توانيد پيدا كنيد.
__________________________________________________ _____
آقا كسي ريو نداره؟
دو کابینه رو فکر نکنم ولی شاید یه کابین رو بتونم بسازم .
جناب دانوش خاننقل قول:
شما داری پات رو از گلیمت فراتر میذاری
ببین حاجی خودتم خوب میدونی که مشکلت چیز دیگه ای هست ...
و در ضمن اگه شما گرافیست و عاقل (حرفای خودت) بودی انقدر دانوش سیتی افتضاح نبود و جناب عاقل شما چطور دانوش سیتی رو که مثلا زحمت کشیدی پاش نمیفروشی
من گرافیستم و ادعا هم میکنم گرافیست حرفه ای هستم و همینجا میگم کارهای مجید جان کارهای خوبی و در حد خودش عالی .
من نه دشمن توام نه دوست مجید
توجه : وانت مزدا 80 در صد درست شده و فقط یه عکس از پشت وانت و چرخش به صورت واضح احتیاج دارم . اگه این ها را نداشته باشم وانت درست نخواهد شد
با سلام اگه ميشه يكي از دوستان مدل اصلي ماشين packer رو برام بزاره چون هر وقت تو بازي ميبينمش بازي خود به خود مياد بيرون
متشكرم
با سلام و خسته نباشید به همه کسانی که در این تاپیک زحمت میکشند:11:
اولا محمد رضا جان اون پک ماشینهای داغون خیلی جالبه اگه میشه برای دانلود بزارش:12:
دوما دوست عزیز مجید جان امیدوارم این رنویی که میسازی مثل اون پرایدت نشود:12:
ثانیا اقای امین گرامی یک سوال رو اینقدر تکرار نکن من نمی دانم اینجا مدیر ندارد به این مسائل رسیدگی کند ... بهتر بود قبل این که عضو این سایت میشدی قوانین را هم یک نگاه می انداختی:grrr:
يعني چي قفل داره؟؟؟؟نقل قول:
عزيز من چقدر تكرار مي كني !!!نقل قول:
سوال:چطوری میشود قفل فایلهای DFF را باز کرد؟
خواهش میکنم یکی جواب من را بدهد!!!!!
اين كار رو با zmodeler ميتوني انجام بدي. اين نرم افزار رو هم سرچ بكني پيدا ميشه .
بفرما:نقل قول:
با سلام اگه ميشه يكي از دوستان مدل اصلي ماشين packer رو برام بزاره چون هر وقت تو بازي ميبينمش بازي خود به خود مياد بيرون
متشكرم
کد:http://ifile.it/en6u1iv
من چند تا عكس پيدا مي كنم بعدش عكسا رو ميذارم.نقل قول:
توجه : وانت مزدا 80 در صد درست شده و فقط یه عکس از پشت وانت و چرخش به صورت واضح احتیاج دارم . اگه این ها را نداشته باشم وانت درست نخواهد شد
در ضمن آقا hshak2006 اين اتوبوس واحد رو لطفا بذار.