نقل قول:
باشه برات رد می کنم.فقط بگو اوون موزیک gta san andreas را دانلود کردی؟؟
Printable View
نقل قول:
باشه برات رد می کنم.فقط بگو اوون موزیک gta san andreas را دانلود کردی؟؟
یه جونمردی پیدا شه این مرحله رو واسه ما رد کنه:41:
توی شهر سوم اون مرحله ای هست که با هواپیما از توی یه علامت بالای یه هواپیمای دیگه باید رد بشه.:27:
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=563080
برای افزایش سرعت جت بعد از رسیدن به ارتفاع لازم و جمع کردن چرخ ها دکمه ی Num8 رو نگه دار تا با سرعت 270km/h حرکت کنه.
برای رد کردن اون مرحله ارتفاع هواپیمای خودتو از هواپیمای دیگه بیشتر کن که وقتی رسیدی پشت اون هواپیما به پایین حرکت کنی و سرعتت بیشتر بشه.
نه بابا چرا کارو سخت کنه. وقتی هواپیما رو دیدی دور بزن و سرعتت رو کم کن تا هواپیما دیگه ازت رد شه بعد از پشت داخل دایره شو.نقل قول:
من این مرحله را یه مدت پیش برای یکی از دوستان رد کردم و لینکش را اینجا گذاشتم به چند صفحه عقب تر برو( نظرات دو ماه اخیر را بگرد) تا شاید پیداش کنی اگه پیداش نکردی بگو تا دوباره بذارمش...نقل قول:
چطوری تو این بازی پول بدست بیاریم
من هر مرحله ای که تموم می کنم فقط میزنه +respond
نقل قول:
به علاوه:نقل قول:
6. تاکسی روندن و کارهای دیگه مثل همین از قبیل آمبولانس و پلیس
7. یه جا هست تو شهر دوم که میری ماشین پارک میکنی بعد اگه درست و سریع انجام داده باشی پول میگیری.
اگه یادم اومد بازم میگم و اینکه رمز پول که با زندگی و لباس مخصوص همراهه hesoyam هست.
دوستان من در یک مرحله در شهر دوم که یک زن سوار ماشین میشه و در نقشه مربعهای قرمز میزنه وهرچی به اونا نزدیک میشم سفید میشه و بعد مربع بعدی هم همینطور تا چندتا که بگذره زن رو سوار ماشین می بینی که داره فرار میکنه خیلی دنبالش رفتم تا اونو کشتم ولی مرحله رد نشد .
اسم این مرحله Zeroing In هست. Zero دستگاهی ساخته که با امواج موبایل موقعیت فرد رو تشخیص میده.شما دارین این دستگاه رو امتحان میکنین.حالا جای سخت مرحله رو انجام دادین و فقط باید ماشین اون زن رو رو به گاراژ برگردونین.همین!!
البته اگر این کار رو هم کردین ولی مرحله رد نشد شاید به خاطر چیت هاست.وقتی از چیت استفاده می کنین بازی تو بعضی از cutscene ها گیر می کنه.ترینر بهتره
کسی می دونه این چیه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]