عه چه جالب... مودم های همراه بهتره .. مبارکتون باشه امیدوارم قطعی نداشته باشهنقل قول:
Printable View
عه چه جالب... مودم های همراه بهتره .. مبارکتون باشه امیدوارم قطعی نداشته باشهنقل قول:
ممنون. اره مودم همراه کاربردی تره خیلی جاها میگیره. فکر نمیکنم ایرانسل حالا حالاها تی دی خوبی ارایه بده. حداقل توی منطقه ما. الانم که فقط داره میفروشه و پهنای باند کم آورده.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
اره اگر تنوع بسته های کوتاه مدتشو زیاد کنه خوب میشه مثلا یکماهه هاش گرونه یا سه ماهه
البته من سه ماهه 62 تومن میگیرم 20 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه
اگرم حجم اضافه بخوام برای دانلود بسته 2 تومنی نامحدود میگیرم واسه سیم کارت دیگه ام با اون دانلود میکنم
شما مودم ثابتتون رو توی طرح تعویض با وایمکس عوض کرده بودین؟؟ الان که با مودم همراه واستون تعویض کردن هزینه ای نگرفتن؟؟ و اینکه منطقه تون کجاس که ضعیفِنقل قول:
منم برا دانلود همون بسته 2 تومنی رو میزنم ولی فعلا که 15 گیگ هوده مودم تموم شد موندم بسته بگیرم یا مودمو بفروشم!نقل قول:
فعلا از همراه اول استفاده میکنم چون ایرانسل اینترنت 3G ش تو منطقمون خرابه ولی 4G و TD-LTE ش عالیه!!!!!!!!!!!
مودمت چیه داداش؟نقل قول:
این بروز رسانی تغییر مثبتی در کانکشن و سرعت ایجاد کرده؟
بله. نه هزینه ای نگرفتن. دزاشیب هستم.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
آهان جالبه تریجی قطع بعد فورجی و تی دی درسته خخخخنقل قول:
پست قبل نوشته بودم .مودم b5142
اره کلا مودم کاراییش خیلی بهتر شده
ایرانسل...............نقل قول:
یک بار از ساعت ۲ تا ۶ بامداد روشن نگه دارید تا نسخه جدید به طور خودکار روی مودم شما نصب شود.