EPG برای ما قبلا می گرفت اما چند روزی هست که به روز نمیشه.
خ رضوی
Printable View
EPG برای ما قبلا می گرفت اما چند روزی هست که به روز نمیشه.
خ رضوی
داداش من ناحیه چهارنقل قول:
پرواز :10:
با ماهواره نمیگیرم ها با آنتن هوایی .:27:
کسی از شبکه های جدید صدا و سیما برای بسته جدید 8تاییش خبر داره؟؟؟
کاش مثل ای فیلم یه کانال مخصوص موسیقی هم راه اندازی کنن
در آبنده شبکه پویا نمایی راه اندازی میشه که هدف شما رو تامین می کنهنقل قول:
نه بابا منظورم همون دیجیتاله بزن جستجوی دستی فرکانس رو 586 که میشه کانال 35 بزن آنتن رو جهتش رو عوض کن ببین می گیره یا نه اما فکر نکنم بگیره تو منطقه شما
داداش اگه همچین کانالی بزارن:39:نقل قول:
آخه تو ایران چه آهنگایی .....؟:27:
سلام
وقتی تلویزیون قبلا در مورد گیرنده دیجیتال میگفت فکر کنم میگفت کابل آنتن رو نباید تا، یا گرد کرد.
میخواستم بدونم کسی تا یا گره زده و بتونه دستگاه گیرندش کانال ها رو بیاره؟
گرفتنش میگیره ولی افت سیگنال داره و باعث پرش و فریز شدن تصویر میشهنقل قول:
این شبکه که شما فرمودین مخصوص انیمیشن هستش...من منظورم یه شبکه مخصوص موسیقی هستنقل قول:
اره عسیسم میشه...مثلا همین آلبومهای مجاز:31::8:که خودشون مجوز تکثیرشو میدن بعد یه مدتی پخش کنن توی این شبکه یا میتونن موسیقی محلی تو بعضی ساعاتش پخش کنننقل قول:
فکر کنم استقبال خوبی هم بشه ازش
سلامنقل قول:
فکر نکنم تاثیرش اونقدر باشه که اصلا تصویر نیاد. احتملا اگه گره زدگی یا تا خوردگی داشته باشه، یه کم نویز ایجاد میکنه و یا کیفیت کمی پایین میاد(البته اگه گره خیلی محکم نباشه!)
در مورد سیم آنتن من فکر میکنم اول طول سیم و یک تکه بودنش اهمیت داره، چون هر چه طول سیم بیشتر باشه نویز بیشتری از محیط میگیره و سیگنال هم افت پیدا میکنه. پس هر چه میتونید سیم رو کوتاهتر بگیرید. در ضمن کیفیت سیم هم خیلی اهمیت داره(سیم مسی باشه)
موافقمنقل قول:
اره عسیسم میشه...مثلا همین آلبومهای مجاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خودشون مجوز تکثیرشو میدن بعد یه مدتی پخش کنن توی این شبکه یا میتونن موسیقی محلی تو بعضی ساعاتش پخش کنن
فکر کنم استقبال خوبی هم بشه ازش
بهترین آهنگهای ایرانی، داخل ایران تولید و منتشر میشن و خیلی هم طرفدار دارن، این در حالی هست که همه ی آهنگ هاشون صوتی هستن و تصویر ندارن. فکر کنید یه آهنگ از محسن چاووشی یا رامین بیباک رو با یه کلیپ تصویری پخش کنند. بعد ببینید چه استقبالی میشه از اون.