یکی جواب منو بدههه ! این pope هنوز فعال نشده ؟
Printable View
یکی جواب منو بدههه ! این pope هنوز فعال نشده ؟
تاپیک منحرف شدنقل قول:
همه هم کارشناس
....
هنوز دوستان به سرویس جدید کوچ نکردن تا با این مشکل مواجه شن
ولی من ندید احتمال میدم مشکل از شما باشه
دوست عزیزنقل قول:
احتمالا مشکل از مودمت هست:n10:
مودمت رو عوض کن ببین درست میشه !!!!!!:n09:
دقیقا :n05:نقل قول:
توی این تاپیک گاهی اوقات از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو بحث میکنید:n02: و بحت اصلی که ADSL مخابرات مازندران هست رو ول میکنید:n15:
اگر کسی غیر از موضوع این تاپیک حرف داره توی پیغا خصوصی بگه:n09:
دوستان شما هم این مشکل رو داری؟ اینکه هر جند دقیقه یک بار انگار یه قطع و وصل کوچکی رخ می ده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا اینترنت آفلاین نرم افزار هست که توسط کارت ----- کار میکنه در ی مثال ساده مثلا ی شبکه مثله شاتل که کاریرانش با خرید اکانت با کارت ----- دانلود آنلاین میکنن رو ی فرکانس مثلا 10770 W3 و دانلود آفلاین اینه که شما با ی کارت ----- بر روی همین فرکانس با ی نرم افزار بنام اسکایNET همون فایلهایی که داره به صورت آنلاین دانلود میشه رو بگیرین البته نیاز نیست که آنلاین باشید و نیازی به اینترنت نداره میشه گفت دزدی فایلهای دیگران بهش اسم داد که الانم وضعیتش خرابه و فایل زیاد دانلود نمیشه و پدر هارد رو هم در میاره شما که دوست ندارین که تو این گرونی هاردتون مورد پیدا کنهنقل قول:
اونی که ممنوعه فقط زمانی هست که send رو با ماهواره انجام بدی اون ایترنت چمدانی هم فکر کنم قضیش یه چیز دیگستنقل قول:
نقل قول:دوستان از جوابتون متشکر ! تا قبل مخابرات شاتل داشتم که خوب بود و مودم وصل می شد !نقل قول:
بعدش که مخابرات گرفتم خودم تنظیم کردم بازم خوب بود !
از موقعی که سیستم مخابرات ارتقا پیدا کرد اون زمانPPPoEقطع بودو من از طریق bridge وصل می شدم !
الان هنوزم که هنوزه نمی تونمPPPoEرو فعال کنم و از طریق bridge وصل میشم !
چه طوری خوبش کنم ؟ مودمم D-Link
مدل 2730U هست !
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک ؟
یه سوراخ پشت مودمت هست یه سیخ بکن توش چند ثانه نگه دار تا مودم ریست بشه بعد دوباره از اول کانفیگش کن به احتمال زیاد خوب میشهنقل قول:
مودمت رو Reset کن و دوباره کانفیگ کننقل قول:
شاید یکی از تنظیماتش رو سیخ دادی!:n02:
من هم مودم D-Link دارم اما با PPPoE هم وصل میشم:n09: