سعید جان این به نظرم خیلی خفن تر از اونه:31:نقل قول:
Printable View
سعید جان این به نظرم خیلی خفن تر از اونه:31:نقل قول:
6 ساعت گزشته و همچنان بوش به مشام میرسه....نقل قول:
ببخشيد اون عطر يا ادكلني كه بوي سرد و تازه صابونهاي تركيه اي رو داره ميدونيد؟خيلي خوشم مياد ولي نميدونم اسمش چيه؟
سلام,یکی از آشناها میخواد ی ادکلن بخره حدود 60 تومن با پخش بو و ماندگاری خوب,از بوی لالیک مشکی هم خیلی خوشش میاد,تو این مایه ها چی پیشنهاد می کنید؟ممنون
من یه ادکلن کالدیون سیتی مال ترکیه میشناختم که دقیقا همین بوی صابونی رو که میگی میده...این خودش ترکیه ایه حالا این که بوی صابون های ترکیه رو میده رو نمیدونمنقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
امروز یه چیز جالب فهمیدم اونم این که ادکلن Legend قهوه ای از شرکت امپر یه کپی کاملا دقیق ار silver scent بوگارته...میگید نه برید امتحان کنید...دقیق دقیق همون بو رو میده و حتی همون ماندگاری و پخش بو رو هم داره....پس نتیجه میگیریم سیلور سنت هم خز شد رفت پی کارش:31:نقل قول:
نقل قول:
سیلورسنت هم بعده لالیک خز بود ولی بحث سره قیمت هم هست.یه وقت آدم میره 20-30 میده و خزه و یه
وقت 70-80:31:خب زورش دو برابره:27:یه وقت میرید 180 تومن میدید آلور اسپرت بعدش زور اومدنش 6 برابره:27::46:
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
والا این صابونایی که میگی نمیدونم چجورن ولی یه بویی تو همه صابونا هست.بیشتر کارهایه کلاسیک یه تهنقل قول:
بویی از صابون توشون حس میشه.مثله فوتو از لاگرفیلد.یا آزارو آزارو یا دریک یا وان من شو.هر کدوم به نوعی.
امروز زدم رو پیراهنم رفتم MMS ایرانسل رو فعال کنم روشم شالگردنمو پوشیده بودم وقتی اومدم خونه شالمم بوو سیلور رو گرفته بود....!!!!
حیف که من از بوش خوشم نمیادنقل قول:
علی قبول داری وود خیلی خاصه ! و اگه کسی بگه بوی وود خزه باید اعدام بشه ؟ :31:
بچه ها این مونت بلنک لجند رو کسی تست کرده بوش و موندگاریش چقدر هست؟