چرا حالا انقد حرص میخورین
مگه سوالا تو کل کشور یکسان نبود؟
خب اگه درسی خیلی سخت یا سخت بوده باشه برای همه ی بچه ها سخت بوده
پس بازم حقتون رو میگیرین و جای نگرانی نیست
Printable View
چرا حالا انقد حرص میخورین
مگه سوالا تو کل کشور یکسان نبود؟
خب اگه درسی خیلی سخت یا سخت بوده باشه برای همه ی بچه ها سخت بوده
پس بازم حقتون رو میگیرین و جای نگرانی نیست
نمی خوام توهین کنم واسه شوخی میگم فقط این سوال از یه تجربی بر میاد پرسیدنش!!!!:31::31::31:نقل قول:
منم امروز دادم.......... نظراتم درباره ی درسا کانلا شبیه به Peji2010 بود... زبان فقط متن آخر سخت بود ولی کلوز راحتی داشت... فیزیک خیلی سخت بود... تقریبا می شه گفت شبیه جامع 2 کانون بود فکر کنم... تستای 2 فصل اول تحلیلی سخت بود... دیفرانسیل هم بدک نبود از 24 تا 15-16 تا شو زدم... به نظر شما بررسی کنم آزمونمو؟؟؟؟
می ترسم خیلی... خدا کنه زیر 6 هزار بشم.........
500 نفر بالای 70درصد میزنن. دلیل میشه 200 هزار نفر دیگه رو نادیده بگیرن؟ اینقدر سخت:18:نقل قول:
اما نتایج که میاد می فهمید که رتبه های زیر 500 همشون اون درسیو که شما میگید سخت بودو بالای 70زدن و شاخ در میارید
تو ادبیات جنایت کرده بودن. چند تا سوال اول رو که خوندم هی رنگم سفید تر میشد.
ریاضی خیلی سخت نبود اما من سر تصاعد و لگاریتم خیلییییییییییی موندم و به من بگین خنگ، اما آخرش هم حل نشد.
در نتیجه کلی ریاضیم موند.. فیزیک وحشتناک دادم. در حد چند تا دونه!
دلم برای شیمی ـم خیلی میسوزه. آسون بود - البته حقیقتش مسئله چند تا زدم اما حد اقل راه حلاشون آسون بودن، اگه بخاطر شوک فیزیک 10 دقیقه روبروم رو نگاه نمیکردم بهتر میزدم.
بچه ها.. واقعن ممکنه سال دیگه آدم بهتر بده؟
ممکنه؟
آقا من حاضرم جای کنکور 90 همه کنکور های 85و 86 و 87 و88 رو با هم میدادم !
کنکور 89 در مقایسه با 90 مثل طفل نو پا مقابل کریس رونالدو بود :31:
همین فکر کنم بگه کنکور 90 چی بود .
نمیدونم دوقلوین یا نه ،ولی خییییییییییییییییییییییلی نازه:11::11::11:نقل قول:
سوال های معمولی حق ماست(خیلی شبیه شعار شد:46:)
چرا فقط میگید شرایط یکسانه. وقتی سخت میاد با 35 سوال شیمی که نمیشه همه دانسته ها رو سنجید.
اصلآ فایده نداره من برم خودمو بکشم:27: از دست طراحان محترم:22:!
خب من برم زیاد اینجا سر صدا به پا کردم بقیش به عهده شم:31:
حرف شما درسته اما برای سوالاتی که خیلی سخت هستن من کنکور امروزو که ندادم اما مطمئنم سوالاتی وجود دارن که سطحشون از سخت یکم پایین تره و شما جواب میدی اون که سطحش از شما پایینتره نمی تونه اونو جواب میده و اینجاست که رتبه شما بهتر از اون طرف میشهنقل قول:
همین سوالی که میگی تا وسط رفتی گیر افتادی کسی هم هست که اون سوالو حل کرد و فرق اون طرف با شما توی همین سطح سوالا مشخص میشه و به همین ترتیب
وقتی که حرف از رتبه بندی و سوالات یکسانه واقعاَ حرف از آسونی و سختی سوالات صحبت بیهوده ای هست
این ویژگی اصلی کنکور هست چون کنکور برخلاف امتحان نهایی فقط سنجش اطلاعات علمی داوطلب نیست و وقتی میگن مدیریت آزمون و نمی دونم هنر آزمون دادن منظور همیناستنقل قول:
تازه تو این موردی که گفتی هنوز بدترش هم هست وقتی که شمایی که یکم بلدی جواب اشتباه میدی و نمره منفی میگیری و از اون نفر دیگه پایین تر میشی!