يكي جواب بده لطفانقل قول:
Printable View
يكي جواب بده لطفانقل قول:
دوستان عزیز اگر کسی هست از سرویس های نامحدود استفاده می کنه بگه چه سقف دانلودی برای نامحدود در نظر گرفتند ...
تو صفحه حسابتون بدهکاری ندارید؟حتی اگه 10 تومن بدهکار باشید هم فعال نمیشه.حواستون باشه کارت شارژ مالیات کسر میکنه.نقل قول:
اینها هم با این حساب کردنشون ....نمی تونستن یک help و یک واحد بالای ان اعداد بزارن که کاربر بیچاره بفهمه چی نوشتن....:13:نقل قول:
البته فکر کنم شما هم فهمیدی با این حساب من الان بیشتر از محاسبات حجم دارم که باز منطقی نیست
512 سه ماهه ...البته اگر 1مگ هم با پیشنهاد تشویقی مناسب می دادن شاید می گرفتم...(حالا چیزی دارن؟)
زنگ بزن 707 بگو تا مشکل رو حل کنن ( برای منم این مشکل پیش امده بود)نقل قول:
من الان این 105 رو گرفتم bm632 رو هم دیدم (از جلو و یک سمت بقل ) از لحاظ انداز 105 بزرگتر حدود 2 3 سانت هست ولی امکان نصب دیواری داره ( رو bm632 ان سمت رو من چیزی ندیدم ) در عوض bm632 رو دیدم یک جا باسه نصب یک انتن خارجی داره(نمی دونم بدرد کسی می خوره یا نه)از لحاظ ظاهر همانطور که تو سایت ایرانسل هم می بینی 105 ظاهر چارگوش با لبه های تیز داره ولی632 زاویه های ملایم داره منوشون رو ندیدم ببینم چه قدر امکانات داره ولی این 105 ضعفی که داره help اش فقط بخش هایی که کاربر های مبتدی می رن رو شامل میشه و بقیه بخش هارو باید خودت اصطلاحات رو معنی و کشف کنی چی هست.....یکم قلق گیری داره برای امسال من که فضول هستن....گرچه بزرگترین ضعفشون نداشتن پشتیبانی شبکه n است که داره فراگیر میشه ....بهتر بود بجای 105 یک مدلی که اینو پشتیبانی می کرد می اوردن.نقل قول:
حالا بچه ها مشکلشون با این چی هست که انقدر بهش گیر می دن(بررسی کنم )؟
راستی یک سوال دیگر؟شما bm632 داشتی درسته؟دماسنج داره مودمت؟ چند درجه ماکسیموم می رسه؟
به 707 زنگ بزن مسئله رو بگو که چک کنن.:46:نقل قول:
مدل 632 دماسنج نداره.پشتش یه قسمت برای نصب آنتن داره که قبلا ً صحبت شد گویا آنتنی براش نیست!!!گویا یکی از دوستان دنبالش بوده و حتی از خود ایرانسلم نتونسته پیدا کنه.:13:نقل قول:
دوست عزیز با 707 تماس بگیر و بگو که با کارت شارژ کردی و شماره سریال کارتهای شارژ رو براشون بخون و کارت شارژاتو هم نگه دار و هیچ موقع دور ننداز. چون من یکبار با کارت شارژ کردم ، تو سیستمشون ثبت نشده بود و چون اصل کارت شارژو نداشتم ازم قبول نکردن. خلاصه پولش از جیبم رفت.نقل قول:
سلام . دوستان من نتونستم کاریی کنم که مودم آنتن بده. اگه بخوام پول پس بگیرم و مودم هم تحویل بدم باید چه کارکنم؟؟
اصلا 1 مگ و 2 مگ تو طرح هاشون نمیذارننقل قول:
در مورد آنتن هم من خیلی دنبالش بودم و به ایرانسل هم زنگ زدم ولی خودشون هم ندارن با این حال یه کاری کردم که جواب داد , یه سیم ماهواره زدم بهش (البته اون سرش به دیش وصل نبود و ول بود)
از 2 آنتن رسید به 4 تا
دوستان وایمکس ایرانسل رو میشه بری ایرانسل پس بگیره پولشو بده ؟ :31:
یا مثلا" میشه واگذار کرد به کسی دیگه ؟ (عین سیم کارت)
یه سال 512 4گیگ از شرکت برامون دادن مونده سرم :31: آخه خودم ADSL دارم . بدیش اینه استفاده هم نکنی می پره :13:
یا مثلا" از پولی که توی حسابم هست میشه برای ماههای بعد طرح های تعرفه دیگه ای که خواستم بخرم ؟ 128 ؟ 256 ؟ 1مگ ؟
چه قدر بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....چی میشه خوب بزار؟اگر باسه 1 مگ 2 مگ هم از این طرح ها بزارن می تونه کلی مشتری جذب کنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک زنگ بزنم چند تا پیشنهاد بهشون بدم شاید در اینده یک تاثیری بکند ( در جهت مثبت البته و گرنه دست نزنن بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مودم خارجی یا داخلی؟نقل قول:
زنگ بزن 707 بگو قضیه رو تا راهنمایی کنن باسه جمع اوری.
پ ن:
جدیدا اینطوری شده یا کارشناس نصب امده بود هم همینجوری بوده ولی توجه نکرده؟اگر مورد دوم بود این مورد رو هم به 707 بگو.(البته دقت کن چی می گی چون کارشناس ها موقع نصب سینگالی که می گیری رو ثبت می کنن -اگر سیگنال داری ولی سرعت نداری داستان به کل فرق می کنه.)