سلام
به نظرم از این سیستمها ( منظورم اونایی هست که در رده home theater دسته بندی میشن ) نباید انتظار پایین اوردن شیشه رو داشت
این سیستمها اصولا برای تفکیک صدا ساخته میشن
من خودم این تجربه رو داشتم ( در مورد جامو 606 و انکیو 608 ) -- ( سایر برندها رو نمی دونم )
یکی از دوستان که به تازگی یه سینمای خانگی-- اجباری / هدیه ای ( از اینایی که به اسم هدیه به زور به مردم میچپونن ) خریده بود از ماکس صدای سینمای خودش راضی نبود اومد خونه تا با صدای سیستم خونه من مقایسه کنه
وقتی بحث تفکیک صدا پیش اومد ( و ازمایش شد ) گفت : مثل سیستم منه یه کمی بهتر
برای شنیدن ماکس صدا رفتیم روی کانال pmc ( با توجه به محدودیتهای موجود ) ( ساعت 12 شب و همسایه ها ) چند ثانیه ای ولوم رو تا ماکس بالا بردم
صدا به حدود 2/3 کل که رسید صدا distort میشد وحشتناک ) ( جیغ میکشید )
( البته سیستم ساب نداره ) ( برای همین موضوع هم که شده ساب سفارش دادم تا یکی دو روز دیگه دستم میرسه )
این دوستمون با لبخندی حاکی از رضایت از خرید خودش خونه رو ترک کرد
عصر فرداش زنگ زدم به فروشنده ( فروشگاه اکوستیک ) ( گفتم شاید اشکال از تنظیمات من هست )
ایشون جواب دادن : خیر سیستمهای پیشرفته تر از این هم نزدیک به ماکس صدا .صدا نویز میفته
البته 2 موضوع رو عرض کنم:
1. این سیستمها در پخش صداهای با کیفیتر بهتر عمل می کنند
مثلا شما اگه یه فایل صوتی تصویری mp3 / mpeg رو بشنوید ممکنه زیاد با حالت معمول ( مثل شنیدن از اسپیکرهای کامپیوتر ) تفاوتی احساس نکنید و موقع بالا بردن صدا هم خیلی زودتر صدا نویز میفته
اما وقتی یه کنسرت با فرمت صوتی dts رو میشنوید تفاوت کاملا احساس میشه و هنگام بالا بردن ولوم هم تا نزدیکی ماکس صدا کیفیت حفظ میشه
2. فرکانس فایل های صوتی شنیده شده هم در پایین اوردن شیشه خونه موثره !!
من چند فایل صوتی mp3 با فرکانس های نا متعارف ( که معمولا قابل شنیدن برای انسان نیستند و برای تست ساب ها استفاده میشن ) رو گوش کردم
صدا در ولوم متوسط ( طوری که حتی نزدیکترین افراد رو به بلند گوها اذیت نمی کرد ) باعث لرزش شدید شیشه ها لوستر و ایینه میشد ( بدون وجود ساب )