وحید این QT جریانش چیه؟؟نقل قول:
من که مثل پسر خوب برنامه ها رو ساین می کردم و بعد استفاده می کردم چه تفاوتی برام کرده؟؟
Printable View
وحید این QT جریانش چیه؟؟نقل قول:
من که مثل پسر خوب برنامه ها رو ساین می کردم و بعد استفاده می کردم چه تفاوتی برام کرده؟؟
اقا حل شد خیلی ممنون من تاریخ گوشیو خیلی عقب کشیده بودم برده بودم 2006 اون وقت ویواز نبود که :31: خیلی ممنون :10:
یکسری از از نامه ها تحت این QT نوشته و اجرا میشن که قبلا این QT رو ویواز نصب نمیشد و برنامه های تحت QT هم رو ویاز اجرا نمیشدن که ولی الان مییششششنننننقل قول:
وحید این QT جریانش چیه؟؟
پس یک کم سرت خلوت شد برو تو کار تست و معرفی به ما داداش!!نقل قول:
ما کلا منتظریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه جورایی آرزومون به حقیقت پیوست کاشکی چیز دیگه ای از خدا خواسته بودیم!نقل قول:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
حالا کاشکی دوستان یه زحمتی بکشند و ویوازروید رو هم برن تو کارش!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این برنامه میتونید مستقیم فایلی که از بلوتوس میگیرید رو تو مموری ذخیره کنید
[PHP]http://www.4shared.com/file/5XGuTxSV/BTReceiverV101_signed.html[/PHP]
با این برنامه میتونید مستقیم فایلی که از بلوتوس میگیرید رو تو مموری ذخیره کنید
[PHP]http://www.4shared.com/file/5XGuTxSV/BTReceiverV101_signed.html[/PHP]
اقا یه دنیا ممنون . ارور من هم به خاطر زمان بود ممممممممممممممممممممممممم مممنووووووووووووووووووووو نننننننننننننننن
می شه توضیح بدین این نرم افزار تحت پایتونه یا کیو تی یا این که قدیم هم می شد این نرم افزار رو نصب کرد؟؟نقل قول:
سلام
اندروید رو که کلا بی خیال شید!
با هفتاد مگی که ویواز داره هرگز نمیشه سیستم عامل اندروید روش نصب کرد.
چون در این صورت حداقل به 150 مگ رم داخلی نیاز داره که ویواز نداره!!