دوستان سلام
حالا از کجا معلوم که پسر بوده فروشنده؟نقل قول:
من اگه جا پسره بودم میرفتم دوستامم میوردم بخندیم!
Printable View
دوستان سلام
حالا از کجا معلوم که پسر بوده فروشنده؟نقل قول:
من اگه جا پسره بودم میرفتم دوستامم میوردم بخندیم!
سلام به همگی.
من این دو روز رو نبودم چقدر تیپک اومده بالا!!!! (میتعجبیییییم!!)
دیروز رفته بودم مسافرت. تو ماشین من و مامانم و خواهرم و بابام و داداشم بودیم. تو راه داداشم از این آهنگای Enrique و Jojo گذاشته بود. بعد خواهرم یه سیدی بهش داد که اکثرش ساسی مانکن بود!!! و آهنگهای: حالا برقص و بافی شاپ!!! هرکی گوش داده میدونه اینا چقدر ضاین!!! من و خواهرم هی خجالت میکشیدیم و بابام و داداشم هم هی خودشون رو میزدن به کوچه علی چپ!!! وقتی تو یه آهنگ ساسی مانکن اومد بگه: "جیگرتو خام خام بخورم" یهو بابام گفت: هند جگر خوار هم که هست!!!!
تو ماشین بودیم با سرعت هم داشت میرفت بعد من سرمو بیرون گرفته بودم و گفتم عجب بادی میاد اینجا!!!!
توضیح: ماشین در حرکت معلومه که بادم میاد!
علیک سلام . فروشنده کیه ؟:31: پستی که اینو نوشته بخون ببین چیو نقل قول کردهنقل قول:
اينا سوتيا من نيستا سوتياي دوستامه....
1) يك روز رفته بوديم كوه يكي از بچه ها يه حرفي زده باشه گفت كفشتو در بيار پياده برو ....بعد يكي ديگه از دوستام يه روز داشت از شوتش تو بازي ميگفت اومد بگه با پاي چپ شوت زدم گفا با پاي چفتم شوت زدم تو گل ...
يكي هم خودم چند روز پيش رفتم مغازه حليم بخرم گفتم آقا دو كيلو لحيم بده يه لحظه نگاه كردم ديدم يارو يه جوري نگاه ميكنه....
آبجی جونم سوتی هاتم با بقیه فرق میکنه (قربون صدقه هاشو سانسور میکنیییییییییییم اخه بچه هست اینجا )نقل قول:
رفته بودم تاپ بخرم با دوستم در به در دنبال تاپ دکلته میگشتم چیز خوب پیدا نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو یه مغازه دیدم روی رگال چند تا تاپ اویروزن کردن
خوشحال خوشحال به دوستم گفتم ساناز بدو بیا تاپ دکلته دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشنه شروع کرد به خندیدن تو دلم گفتم عجب ادم بیشعوریه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نگو تاپ هارو وارونه اویزون کرده بودن من فکر کردم دکلته هست بعد بندهایه دور گردنیشم فکر کرده بودم دور کمر بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای که چه ابرویی ازم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم در مورد بندهاش به ساناز توضیح میدادم که باید دور کمر ببندیم که فروشنده طاقت نیاورد گفت خانوم تاپو وارونه گرفتین دستتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه تو اون مغازه پا نمیزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوتی تایپی
اومدم بنویسم در ملا عام نوشتم ملع عام!!!
تازه فکرم میکردم درست نوشتم، دوستم نقل قول کرد گفت ملا نه ملع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خلاصه اینکه کلی ضایع شدم!
سر کلاس نقاشی هم درو بسته بودیم داشتیم حرف میزدیم در مورد بی اف و اینا که یهو نیگا کردیم دیدیم صدامون داره تا اون سر خیابونم میره (یعنی اینکه استادم ...)
ماشاالله یه پا سوتیست شدم واسه خودم
مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستی :دینقل قول:
دروغ میگه
آبجی شما اینا رو بخون سوتیست میشی از نوع پروفشنالش
بابا خوشگل :دی عکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم :دینقل قول:
بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...نقل قول:
عجب پسر بی عرضه ای :دینقل قول:
بله من میام برای ثبت نام، اجازه بدین بابامو تیغ بزنم:31:نقل قول: