سلامنقل قول:
ظاهرا فشار اب بالاست،حالا باید چکار کنم؟
Printable View
سلامنقل قول:
ظاهرا فشار اب بالاست،حالا باید چکار کنم؟
سلام .نقل قول:
وقتی باتری ماشین ضعیف هست و شما ماشین رو روشن میکنین تا باتری شارژ بشه , اگر چراغها رو روشن کنین باتری دیرتر شارژ میشه یعنی ماشین باید مدتِ بیشتری درجا کار کنه .
برداشتن سر منفی آسانتر هست و همون خواسته رو برآورده میکنه ( قطع کردنِ برق ماشین ) .
در تمام کاتالوگهای ماشینها , برای تعمیر سیستمهای برقی نوشته شده سیم منفی رو بردارین .
قطب مثبتِ باتری در ماشین استاندارد یه درپوش قرمز رنگِ پلاستیکی هم داره که بر اثر زیاد برداشتن میشکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قطب منفی درپوش نداره . هر وقت خواستین برق ماشین رو قطع کنین سیم منفی رو بردارین .
سلامنقل قول:
بیشتر توضیح بدین تا عیب یابی روی مسیر درست پیش بره
1- وقتی ماشین سرده و مقدار آب روی minimum هست , بعدش که ماشین گرم میشه تمام منبع انبساط پر از آب رادیاتور میشه و بعدش میزنه بیرون ؟
2- اگر بله , آیا اگر آب اضافه نکنین بعدش به مرور زمان هی آب میریزه از منبع انبساط یا فقط یک بار اینجوری میشه و بعدش مقدار آب ثابت میشه ؟
3- آمپر حرارت روی نرمال هست ؟
4- از چه وقت ماشین اینجوری شده ؟
5- آیا تعمیری چیزی انجام دادین روی موتور یا رادیاتور و سیستم خنک کننده ؟
6- آیا شیلنگِ بالائیِ رادیاتور هم سفت میشه ؟ پف میکنه ؟
با سلامنقل قول:
جواب سوال اول شما ،بله و اگر اب اضافه نکنم به مرور اب قمقمه خالی میشه
امپر اب نرماله ودر این چند وقت از 8 خونه فقط تا 3 خونه بالا میاد
حدود یک ماه شاید یک ماه ونیم باشه که اینجوری شده
اصلا تو این دوساله کوچکترین تعمیری نشده ،فقط یک سال پیش فیلر گیری کردم
شلنگ بالای رادیات پف نمیکنه اما نسبت به زمانی که ماشین سرده شلنگ سفت تر میشه
امیدوارم درست جواب داده باشم
[QUOTE=MOHAMMAD_ASEMOONI;8110987]سلام
منیفولد هوا وقتی از یه جائی قاچاقی هوا بکشه دور موتور بالا پائین میشه
باید تمام قسمتهای منیفولد هوا و شیلنگهائی که بهش وصله چک بشه
ممکنه منیفولد ترک داشبورد باشه یا پیچهای اون شل باشه یا یک شیلنگ درست وصل نیست یا سوراخ شده .
استپر هم از شل باشه ممکنه همینطوری بشه
به سنسور مپ هم شک دارم .
درضمن اینکه وقتی گاز میدین ماشینتون چطوری خاموش میشه خیلی مهمه در عیب یابی
آیا یکدفعه خاموش میشه انگار که برق قطع بشه ؟
یا با لرزش و اینا همراهه ؟
از اگزوز دود سیاه نمیده موقع خاموش شدن ؟
اگر دودی نداره اگزوز موقع خاموش شدن , آیا بوی بنزین نسوخته میده ؟
بنده به کار سنسور مپ شک دارم
باید با اهم متر در سه حالتِ دور آرام و گاز مستمر و گاز لحظه ایِ زیاد چک بشه و ولتاژ خروجیش رو ببینید
ولتاژ خروجیش در دور آرام باید بین یک تا 1.5 باشه
در گاز مستمر حدود 2
و در تخته گاز آنی هم بره روی 5 ولت
درضمن نگفتین یکدفعه اینجوری شد یا تدریجاً ؟
یا بعد از قطعه عوض کردن یا سرویس و تعمیر یا شستشو یا تصادف ؟
باید با ولتمتر سنسور دریچه ی گاز هم ولتاژش چک بشه با سوئیچ باز
اگر وقتی با دست دریچه ی گاز رو میگردونین ولتاژش تدریجاً بالا نمیره و پرشی بالا میره پس خرابه .
همه ی این تستها کار ساده ای هست اما باید یک اهم متر داشته باشین و بدونین چطور سنسور ها رو چک کنین .
در ضمن نگفتین اگر آروم آروم تا آخر گاز بدین خاموش میشه یا اینکه یکدفعه تا آخر گاز بدین ؟
برای چک کردن ولتاژ سنسور ها باید اینطوری سیمهای اهم متر بهش وصل بشه
به نظرم مکانیک ها حوصله ی چک کردن نداشتند یا دیدند ارزش وقت گذاشتن و چک کردن نداره چون بیشتر مکانیک ها مشتریها رو بر اساس اینکه کارش چقدر وقت گیر هست و چقدر میشه ازش پول گرفت انتخاب میکنند .
نقل قول:
سلام تست انجام دادم
ولتاژش درست بود
یکیش 5 ولت بود
یکی دیگش با چرخوندن اهرم گاز آروم آروم تا 5 ولت میرفت
اما بعضی وقتا ک اهرم گاز رو تا ته میچرخوندم ولتاژ 0 میشد و وقتی اهرم گازو ب عقب برمیگردوندم دوباره ولتاژش میومد
ب نظرتون سنسور دریچه گاز خرابه؟
[QUOTE=h4sss4n;8134277]سلامنقل قول:
اگر فقط در آخِرِ آخِر صفر میشه و در جاهای دیگه پرش یا افت نداره پس سالمه چون شما هیچوقت با تخته گاز کامل رانندگی نمیکنید
اما اگه در وسطها هم افت و پرش داره یا سیم اهم متر درست وصل نیست و قطع و وصل میشه یا سنسور خرابه
برینگ ته میلنگ عوض کن
سلامنقل قول:
یعنی اگه با موتور سرد تا علامت min آب بریزین توی منبع انبساط و ماشین رو روشن کنین تا در جا گرم بشه , کم کم سطح آب توی منبع میاد بالا و از شیلنگ منبع انبساط میریزه بیرون ؟
اگر بله , چند دقیقه طول میکشه تا آب بریزه بیرون ؟
شیلنگ آب خیلی سفت تر از حالتش با موتور سرد میشه موقعی که آب سرریز میشه ؟
با سلام..من با ماشینم (پژو 405) تصادف کردم که منجر به انحراف ناچیز شاسی شد البته جلوبندی ساز فرمودند که رام ماشینم سالمه..با کلی هزینه تعمیر شد..اما بعد از یه مدت فرمان ماشینم شروع به کشیدن کرد..وقتی فرمان رو رها میکنم علی رغم شیب تند جاده سمت چپ میکشه..به چند تا جلوبندی ساز و صافکار نشون دادمش همشون میگن فاصله لاستیکها با رکاب توی دوتا لاستیک جلوییم یکی نیست و در یه طرف یه فاصله به اندازه یه انگشت بیشتره..حالا دو نوع نظر میدن که نظراشون با هم متتفاوته..بعضیشون میگن از رام ماشینمه بعضی دیگه میگن از شاسی هستش و رام سالمه..کسایی که میگن از رامه اعتقاد داره که جلوبندی پژو روی رام سواره نه شاسی و با کج بودن 2 یا 3 سانتی متریه شاسی یا حتی خیلی بیشتر از این هم فرمون نمیکشه..حالا من موندمو این همه نظر که هیچکدوم هم حاضر به تعمیر با ضمانت نیستن..راستی فراموش نشه من لاستیکها رو جابه جا کردم و میزان فرمان زدم باد لاستیکهارو هم چک کردم اما باز درست نشد..ممنون میشم راهنماییم بکنین..واقعا کلافم کرده
سلامنقل قول:
دو چرخ جلو با هم موازی هست ؟
آیا با تراز اندازه ی زاویه ی کمک ها رو اندازه گرفتین تا مطمئن بشین هر دو عمود بر زمین هست یا نه ؟