برای هر گیگ اضافه دقیقا باید چند بدیم؟
Printable View
برای هر گیگ اضافه دقیقا باید چند بدیم؟
سرعت آسیاتک تو تهران و شهرستان ها فرقی می کنه؟(128 و 256 نا محدودش)
سرعتشون همون 16 و32 هست؟ یا نه بیشتر می بندن؟
نقل قول:
46800 ريال...........:31:
نقل قول:
کلا سیاست آسیاتک به این شکل به نامحدود ها سرعت واقعی مثلا 128:15 به 256:30-40 میده ولی اگه محدود بخرین برای این که حجمتون زودتر از موقع معین تموم بشه و مجبور بشید باز حجم بخرید سرعت خیلی بالا میده:46:
سلام دوستان خسته نباشید.
بنده می خواستم اینترنت 512 Kb از آسیاتک بگیرم(شهر قم)
می خواستم ببینم کیفیتش چطوره این شرکت؟
ممنون
زرشك:2:
از ساعت 12 شب چراغ لينك مودم خاموش شده روشن بشوهم نيست چيكار كنم
سرعت دانلود شبانه همون سرعت سرویستون خواهد بود برای 512 سرعت دانلود شما 50 تا 60 کیلو بایت خواهد بود ولی روزانه بالای 200 کیلو بایت .نقل قول:
اگر میخواید با ترافیک 5 گیگ بگیرید پیشنهاد میکنم که سرویس 2 مگ رو تهیه کنید اختلافش 10 هزار تومان میشه ولی سرعت دانلود شبانتون با سرعت روزانه یکی میشه من شبا بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود دارم .
در هفته ممکنه 1 یا 2 شب بازی داشته باشه ولی در کل با توجه به محدودیتی که مرکز مخابرات ما داره برای من بهترین گزینه آسیا تکه . در کل راضیم از سرویسش شما هم یه تحقیقی بکن بین شرکتهایی که در مرکز مخابراتتون سرویس میدن اونوقت انتخاب کن .
سلام . من می خوام سرویس ۲مگ آسیاتک بگیرم با محدودیت ۱۰ یا ۲۰ گیگ . خواستم نظرتون رو راجع به کیفیت سرویسشون بدونم . نمی خوام شبا دانلود کنم ولی خیلی وقتا پیش میاد که صبح از ساعت ۵ شروع می کنم به کار کردن با نت و واقعا مهمه که قطع نباشه و درست کار کنه ! سرعتش شبا و در طول روز در بدترین حالت چقدره ؟ کلا قابل اعتماد هست که بدونم ۹۹٪ مواقع کارم رو حتی با سرعت ۱۰ هم که شده را میندازه ؟
سلام ممنون.نقل قول:
لیست تعرفه های این شرکت در سایتش هست ولی کامل نیست. نمایندگی ها هم یه مقدار قیمتشون با شرکت اصلی فرق می کنه. شما لیست کامل تعرفه ها و یا حداقل قیمت تعرفه های 2 Mb و 512 Kb رو دارین؟
راستی شما از کدوم نمایندگی گرفتین؟ 285(شهرک قدس) پشتیبانی میشه؟
پی نوشت:
قیمت 2 مگابیت رو زده 38900 ماهیانه. مال شما هم همینه؟
سلام.دوست عزیز من 512 آسیاتک دارم منطقه 15 خرداد هستم(778).سرعت دانلود روز و شبم 110 هست بدون بالا پایینی اضافی.
فکر نکنم شهرک فدس رو ساپورت کنه.چون 280 پردیسان رو داره ولی شهرک قدس رو نزده
من رفتم مخابرات گفتن دليل خاموش شدن چراغ لينك مودم نويز بالا روي خطه بايد از سيم توكوچه مستقيم بدم به مودم
حالا يه سوال از چه نوع سيمي وصله بزنم به سيم تو كوچه كمك كنيد لطفا:42: