ضبط صوتي پايونير كه Usb و بلوتوس داشته باشه و كيفيت پخشش عالي باشه من قيمت دارم حدود 230 تا 300 چه مدلي خوبه؟؟؟ ميخوام بدونم مدلش چيه اينجا قيمتش چنده از بانه ببينم به صرفه هست بيارم.
ممنون
ضبط صوتي پايونير كه Usb و بلوتوس داشته باشه و كيفيت پخشش عالي باشه من قيمت دارم حدود 230 تا 300 چه مدلي خوبه؟؟؟ ميخوام بدونم مدلش چيه اينجا قيمتش چنده از بانه ببينم به صرفه هست بيارم.
ممنون
سلام حسين جاننقل قول:
من از طراحي مدارات امپهاي الپاين خصوصا سري PDX با اون طراحي جمع جورش و كارائي و بازدهي بالاش خيلي خوشم مياد. البته تو ريويوهائي كه از امپهاي جديد پايونير هم خوندم خيلي پيشرفت كرده اليته تو كلاس PRS و FDمثل آمپ GM9500F
دوست عزيز من عرض كردم شما سيستمتون رو بر اساس روشي كه گفتم قبلا تنظيم بفرمائيد. شما عكس ديفالت گرفتيد؟تعجب ميكنم چرا دوستان گوش نميكنن!!!؟؟:18:نقل قول:
اين پتانسيومتر هم براي ساب ووفر هست و روي يه فركانس خاص dB رو به مقدار X بالا ميبره. اصلا هم چيزه خوبي نيست.
بفرمائيد اينجا رو مطالعه نمائيد و سيستمتون رو تنظيم نمائيد:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5738552#post5738552
سلام حاج رضاي گل،خوبي برادر؟كريسمس شما هم مبارك باشه:40:نقل قول:
رضا جان اينجا تماس بگير راهنمائيت ميكنن ،بگو دوست من هستي(حميد جبلي)
88848033
رضا جان يه سوال هم خارج از بحث دارم ازت،شما در مورد PS3 و ارتباطات خروجي صداي 5.1 كانال اون با امپلي فاير خونگي اطلاعات داري؟
سلام دوستان
من هر چي تو نت سرچ ميكنم اصلا كنوود 718 اك واسه فروش پيدا نميشه تو سايتهاي خارجي.........
ولي چرا اينقدر تو ايران زياده؟؟؟ نكنه تقلبي هستند؟؟؟
تصمیم به آپگرید ! :10:
با تشکر از راهنمایی همه دوستان:20:!بعد از اینهمه متوجه شدم که هدیونیتم فقط 1rca داره :31::31::31: و تصمیم گرفتم یه دستی به سر و روی سیستم بکشم و با بودجه 400.000 ت میخوام آپگریدش کنم.
موجودی :
یه آمپ 2x110rms cadenceدوکانال که بریجش تا 350rms روی 2 اهم داره - میخوام برای ساب استفادش کنم
یه آمپ دوکانال 2x60rms mafco که پیشاپیش برای استیج جلو در نظر گرفتمش
یه جفت کواکسیال jbl953 جهت استیج عقب
یه جفت کواکسیال fxs634 cadnece 2x50rms جهت استیج جلو
خرید :
یه هدیونیت خوب و باکیفیت دارای 3rca :10: نظر خودم روی 5250 هست
یه آمپ مناسب دوکانال جهت استیج عقب که بتونه 2x100 وات روی 4 اهم بده , یا 4 کانال با قیمت مناسب که بشه بریجش کرد
یه ساب 12 اینچی خوب که اگه باکس بشه خوبه اگه هم روی mdf طاقچه باشه هم راضیم . نظر خودم ud124hfi cadenceهست به قیمت 140 .
خوب به سلامتینقل قول:
در مورد پخش باید بهتون بگم بهترین پخش موجود با قیمت مناسب 7016 کنووده علی اقا تازه(cyber) پخش 7150
خودشن عوض کرده اینو 180 خرید کرده خواستی به ایشون pm بده
نمی دونم شما چه گیری دادید به این کدنس
اگه تا اون قیمت میخواید هزینه کنید یه ساب تایپ اس الپاین بخرید
حالا با انتخاب این دوتا 150+180=330
با توجه به بودجه 400 تومنی یعنی میمونه 70 برای امپ 4 کاناله:18:
حالا یا باید بودجتو افزایش بدید یا یه ساب ارزوتر بخری
کدومش؟
گیر ندادم همشهری! مرسی کم الله خیرا!!!نقل قول:
پس میرم دنبال 7016 که میفرماین 180 ت .
نظرت راجع به آمپ Kenwood KAC-M645 به قیمت 100ت چیه؟ واسه استیج عقبم خوبه؟
130W x2 at Bridged 4ohms
اگه اصفهانی تا میتونی هیچیو از اصفهان نخر من که یه فروشنده که یکم بارش باشه ندیدم تا حالانقل قول:
تازه قیمتا تو اصفهان گرون تره خواستی بخری حتما به علی اقای گل پ.خ بده تا شماره مغازرو بت بده
پول پستشم 5 تومنه که میشه 185 با خیال راحت این پخشو بخر:46:
نکنه میری پیش این مغازهه بعد 4 راه حکیم نظامی که همش میگی کدنس
این امپ خیلی ضعیفه 4 تا 40 وات میده
راستی مگه شما چندتا امپ میخوای ببندی ؟؟(تا حالا که شده 3تا:31:)
به نظرم اگه شما یه امپ مونو واسه ساب و یه امپ 4 کاناله خوب بخری خیلی بهتره
راستی اگه نمیخوای تا 150 واسه ساب هزینه کنی 3012 کنوودگزینه خیلی خوبیه
منم میخواستم همینو بخرم که یه 1250 اینفینیتی پیدا کردم
فقط سعی کن عجله نکنی اول خوب تحقیق کن بعد بخر اصلا به حرف این فرو شنده ها گوش نده که هیچی حالیشون نیست
موفق باشی
یه سوال
تمامی آمپهای 4 کانالی که من دیدم قدرت خروجی هر 4 کانالشون برابره . حالا اگه یکی بخواد واسه استیج عقب و جلو که عموماً قدرت نابرابری دارن استفاده کنند تکلیف چیه؟
مثلاً استیج جلوی ماشین من 2x50 هست و استیج عقب 2x110 .
با این اوصاف یه آمپ 4 کانال چطوری این مجموعه رو درایو میکنه؟؟؟
و آیا خرید 2 تا آمپ دو کانال که هرکدوم قدرت متناظر با استیج ها داشته باشن صحیحه؟؟؟
با شرایطی که شما داری باید از یه همچین امپی استفاده کنی سونی GTR4A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امپ روی 4 اهم 2تا 60 وات و 2 تا 125 وات میده
اگه اهل دست دومم هستی علی اقا همین امپو میخواد بفروشه
از دوستان يكي نيست من رو راهنمايي كنه؟؟؟نقل قول: