خسته نباشی! :31: فکر کنم از اینا فقط dirt 1 بشه اون هم به سختی. اجرای هیچکدومش اون هم به طور "نسبتاً خوب" امکان نداره. یه سرچ ساده هم که بکنی و system requirements ِشون رو ببینی خودت درمیابی.نقل قول:
راستی مدل گرافیکمم geforce 6200 میباشد...
Printable View
خسته نباشی! :31: فکر کنم از اینا فقط dirt 1 بشه اون هم به سختی. اجرای هیچکدومش اون هم به طور "نسبتاً خوب" امکان نداره. یه سرچ ساده هم که بکنی و system requirements ِشون رو ببینی خودت درمیابی.نقل قول:
راستی مدل گرافیکمم geforce 6200 میباشد...
سلام به همگی می خام یه بازیهایی بهم معرفی کنید که در حد سیستمم باشه.سبک بازی هم سیاسی باشه,جنگی باشه,بازی هاییکه اونجا به عنوان سرباز نیروی آمریکا بازی کنی مثلا مث cod.البته حتما سیاسی باشه که خیلی حال میده.دوستان hitman رو معرفی کردند به عنوان بازی سیاسی به نظرتون چجور بازی است؟
ati 5750
ram 6 gig
core i7 920
جیگر،بلا،طلا شما هم خسته نباشی:31:نقل قول:
آخه نگفتی که گرافیکت 6200 هستش 8400 هم با رم 128 تولید شد،شما باید من رو در جریان میذاشتی
آره راست میگی فقط dirt 1 رو میتونی بازی کنی
اگه میخوای بازی کنی چرا گرافیکت رو ارتقا نمیدی؟؟؟
- نه dirt 1 رو ندارم. با توجه به مشخصاتی که تو اینترنت دیدم میگم.نقل قول:
- چون که الان دیگه AGP نیست:31: باید مادربوردو عوض کنم.
سلام اساتید!
1-یه بازی می خوام که توش بتونم یه شهر،کشور و دنیای دلخواه!بسازم. گرافیکش خوب باشه،یادگیریش سخت نباشه،جداب باشه،آنلاین نباشه
2- بازی خوب تو سبک call of چیه؟ sniper , battlefield رو بازی کردم، از alpha protcol از خیلی خوشم نمیاد...
یه مقدار عکس از محیط بازی Civilization 5 و کمی توضیح در مورد این بازی میخوام.
به تاپیک زیر مراجعه کنید همه چی هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433098
خیلی ببخشید که تاپیک تکراری می زنم آیا بازی ندارید که سیاسی باشه و جنگی یا یکی از این دوتا خیلی ممنون میشم.نقل قول:
سلامنقل قول:
1-cities xl خیلی به دردت میخوره تازه هم اومده میتونه سری های قیلیشم ببازی(!)
2-همه ی خوبا رو بازی کردی میتونی قبلی های همون سری هارو بازی کنی البته medal of honor رو هم امتحان کن شاید برات جالب باشه
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
سلامنقل قول:
medal of honor 2010 به دردت میخوره هیتمن هم خوبه ولی در اون حد سیاسی نیست،sniper رو هم امتحان کن جالبه
با سلام به همه دوستان
من دو تا بازی می خواستم.
اولیش یه بازیه فکری به نام life turn و دومی هم جدول کلمات متقاطع (raya jadval)
ممنون می شم برام بذارید
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
با سلام دوباره
من یه بازی مثل بازی azada (فکری) می خواستم.
ممنون