5700 تبریز = 230000
Printable View
5700 تبریز = 230000
خوش به حالت تو اهواز که 250 میدن (بدون گارانتی):19:نقل قول:
سلام دوستان_
جان من شما از تابيك صفحه قبلم استفاده كنيد عاشقش مي شيد_
ضمنا بريد همتون برنامه opera mini رو دانلود كنيد_ من الان با همين برنامه اومدم تو اينترنت_
من الان تو اتوبون كرج_تهرانم.
چرا می گی خوش به حالت؟!!نقل قول:
بگو بد بخت شدیم.حالا دیگه بد جوری خز می شه...
قیمت ها تو این 2-3 روز خیلی اومده پایین.
به سایتی که بالا معرفی کردم بری سکته می کنی...
N82 = 430000
!!!!!!!!!!!
در 5700 امکان خواندن فایلهای Pdf و Office وجود داره؟اگه نداره یه برنامه برام معرفی کنید.
در ضمن من یه ساعت بزرگ رو واسه اسکرین سیور گوشیم گذاشتم مشکلی نداره و توی اسکرین سیور میاد و مشکل اینجاست که اسکرین سیور بعد از چند دقیقه ناپدید میشه و صفحه سیاه میشه
آره مشکلی نیست همین طوریه.واسه اینه که 5700 , Power Saver داره.نقل قول:
یعنی شارژ باطری رو حفظ می کنه و بعد از مدتی صفحه کلا سیاه می شه.
هیچ کاری نمی شه کرد.:5:
سلام
فقط (احتمالا) 6 روز تا روز خرید این گوشی مانده.دارم دیونه میشم.همش میشینم عکسشو نگاه می کنم.
میگم میشه یکی یه سایتی بده که توش برنامه های مفید مثل یاهو و اپرا و غیره برا این گوشی توش باشه؟
قابل توجه 5700 دار ها :
خود گوشی 4 تا Audio Theme از پیش نصب شده داره . شما می تونید به سایت زیر برید و از Audio Theme های متنوع دیگر که خود سایت نوکیا ارایه می کند استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه کسانی که این گوشی رو ندارن :
شما نمی توانید از این برنامه استفاده کنید . چرا که این مزیت فقط و فقط برای 5700 قرار داده شده و بس.
:18:دوستان من بالاخره با جت آیدیو تبدیلش کردم و توی گوشی انداختم با فرمت mp4 اول سرعتش 29 فریم بود که بعد از 10-15 ثانیه یه مکث میکرد و بعدش سرعت رو به 15 کشوندم واقعا خیلی خوب شده.
یه سوال داشتم من کیفیتش رو روی 320*240 گذاشتم اگه بیشترش کنم اتفاقی نمیفته؟یعنی میتونه بخونه و کیفیتش بیشتر میشه؟گوشی ظرفیتش رو داره ؟
یه سوال دیگه مثل اینکه رم یک گیگ جوابگو نیستش میخوام رم 2گیگ بگیرم اما مشکل اینجاست که من کلی پلی لیست و پوشه بندی و از این جور کارها کردم که کلی براش وقت صرف کردم اگه بکآپ از مموری کارت و گوشی بگیرم و مموری کارت جدید بندازم آیا میشه کاری کرد که تنظیمات گوشیم و پوشه بندی ها از بین نره؟
یه سوال دیگه هم داشتم برنامه ای وجود داره که فایل های پی دی اف و افیس رو بتونه به صورت عمودی نشون بده؟
در حالت عادی اصلا 5700 میتونه این فایلها رو نشون بده.
اون برنامه امنیتی که لینکش رو گذاشته بودین (توی این تاپیک بود یا یه تاپیک دیگه:41:)همشون باید رجیستر بشه یکی شون هم نصب نمیشه.خواهشا یه برنامه برام بذارید که بتونم روی آیکون مسنجینگ و روی سایر فایلهام پسورد بذارم.
--
در ضمن این برنامه ی کنترل تلویزیون یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
یعنی با موبایلمون کانال تلویزیون رو عوض میکنیم:18:
نقل قول:
برنامه ...Office suite & Quick Office توی همون G s m a r i a هست..برنامه PDF Reader هم توی i r t c i . o r g هست...