نقل قول:
من یه پروفایل تو XBox 360 Elite برای خودم در حالت Offline ساختم و کشور رو آمریکا انتخاب کردم
هنوز با کنسول آنلاین نشدم
الان هم با 4 تا بازی PES9 و Smack Down و Prince Of Persia و Gear Of War 2 بازی کردم که همشون هم نسخه کپی شده بودن !
دستگاه رو هم از آقا مجید تو بازی سنتر خریدم که کپی خور شده هست
میخوام ببینم من اگه الان آنلاین بشم با کنسول امکان بن شدنم هست ؟
متوجه میشن من تو آمریکا نیستم ؟
چیکار باید کرد که بن نشد و بشه از همه امکانات Live استفاده کرد ؟
نه مطمئن باش که با این کارهای که کردی بن نمیشی.. Offline هم ربطی به آنلاین نداره ..
اول باید بینی که فریموری های جدید رویه دستگاه شما هست یا نه.. چون شما دستگاه رو از آقا مجید جدیدآ گرفتین پس قطعاً فریموری 1.5 رویه دستگاه نصب هست و این باعث میشه که احتمال بن شدن شما خیلی پایین بیاد..
فقط شما برای اطمینان بیشتر سعی کن که دیسک ها رو چک کنی تا احیاناً مشکلی نداشته باشه..
برای چک دیسک ها به تاپیک زیر مراجعه کن..
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
دوستان من قصد دارم xbox 360 بخرم ... مدل مورد نظرمو پیدا کردم ولی دو تا سوال دارم لطفا نخندید
1. LCD مناسب برای xbox 360 دقیقا باید چه ویژگی ای داشته باشه ؟ در این مورد شما چه LCD ای رو پیشنهاد میکنید ؟ با فرض اینکه نمیخوام زیاد بزرگ باشه (از 19 اینچ کمتر نباشه از 24 اینچ هم بزرگتر نباشه ) ... حدود قیمتش رو هم اگر میشه بگید
2. بازی های رایتی ایکس باکس بدون هیچ مشکلی روی دستگاه اجرا میشن یا نه؟
انتخاب زیاد داری... به نظر من یک 32 بگیری خیلی بهتر هست من خودم یک 32 ایکس ویژن دارم که تا 1080I تصویر میده.. خیلیم ازش راضیم.. قیمتشم خیلی مناسبه..
lcd های سامسونگ هم برای گیم حرف ندارن.. این سه مدل هم هست که دیگه آخرشن.. قیمت هاشم دورو بر 1 تومن هست..
32A650
32A550
32A450
2- بله .. بدون هیچ مشکل.. البته اگر از دیسک های با کیفیت استفاده کنی..
نقل قول:
13 مارس تاریخ عرضه ی بازی resident evil 5 هست.که میشه 23 اسفند ماه.
در ایران فرق میکنه.2 تا 3 روز بعد.بحث تاریخ عرضه این بازی رو هم تموم کنید.ممنون.
موفق باشید.
اتفاقا تو ایران بازی ها با سرعت نور میان..البته نسخه های کپی.. کسانی هستند که هر بازی رو در عرض 4 ساعت دانلود میکنند..
مثلا همین بازی geow2 یک ماه قبل از عرضه بازی همه تا آخر برده بودنش..
نقل قول:
با سلام به همه بر و بچ
2- آیا Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned بعدا جدا برروی dvd مثل iv عرضه میشه چون حجمش میاد بالا باشه و نمیشه دانلود کرد.
اینجا یه نگاه کنید
کد:
http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-IV-Xbox-360/dp/B001QD5JAQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1233749497&sr= 8-1
3- هیچ راهی نیست که بدون اتصال به لایو تم 360 رو عوض کرد در ضمن داشبورد رو آپدیت کردم خیلی باحال شده
2- سر در نمیارم..
3- نه..