ولي من تاحالا اين اسلحه رو با اين قدرت نديدم . مطمئني درست ديدي ؟!؟!؟!!؟ يه بار چك كن .نقل قول:
ولی من وقتی تقویتش کردم شد 50 اگه خواستی سیوش رو برات میفرستم
Printable View
ولي من تاحالا اين اسلحه رو با اين قدرت نديدم . مطمئني درست ديدي ؟!؟!؟!!؟ يه بار چك كن .نقل قول:
ولی من وقتی تقویتش کردم شد 50 اگه خواستی سیوش رو برات میفرستم
نقل قول:
بالاي همون تپه وايسا (پايين نيا) حالا با رايفل(تفنگ دوربين دار) نشونه بگير و جعبه ها رو بزن.وقتي 3 تا جعبه رو زدي به آخر برو اونجا يه برجك (يا حالا هر چي كه اسمش هست) هست برو بالا و اهرم رو تكون بده.
تفنگ هم فقط handcanon مخصوصا اگه upgrade هاش رو بگيري هم خيلي سريع ميشه هم خيلي قوي.
قدرتش ميشه 99.
آقا سلام من یک کمک میحواستم یک جای بازی موندم
آقا اون مرحله ای هست که یک توپ بزرگ بتنی هست می زنی دیوار رو خراب میکنی بعد یک در پیدا میشه
بعد می ری داخل یک تونله که آخرش به یک در می رسه که قفل هست اونجا رو باید چی کار کنیم
اونجا فقط دو تا اتاق هست که یکیش اتاق کنفرانس یکیش هم مال نگهداری حیوانات هست
نمی دونم اونجا رو باید چی کار کنم خواهشان کمک کنید ممنون
اگه يه عكس ميزاشتي خيلي راحتتر مي شد كمك كرد.دقيقا نميدونم كجا رو ميگي اگه اونجايي باشه كه من فكر ميكنم تو يكي از اين اتاقها كه گفتي يه دكمه هست دكمه رو ميزني و برميگردي طرف دره و بازش ميكني.نقل قول:
توی همون اتاق کنفرانس یه دکمه قرمز هست ! اون میزنی (در نصفه میره بالا) بعد اشلی رو میفرستی اونطرف و در رو کامل برات باز میکنه !
یه مقدار جلوتر هم یه در هست که باید اشلی رو بذار کنار یکی از هرم ها و خودتم بری کنار اونیکی اهرم ! وقتی به چراغ قرمز وسطی رسید باید همزمان اهرم ها رو پایین بدین ! در باز میشه .
یه سایت file sharing بگین سیومو upload کنم خودتون ببینید . برای اطمینان 10 بار چکش کردمنقل قول:
اویل4 رو چند ساعته بردین آخر؟؟؟
من که اسپیشال 2 رو 5 ساعته تموم کردم!!!!
من تو 4 ساعت تموم كردم.نقل قول:
منم توي 5 ساعت و 24 دقيقه تموم كردم .
سلام
تو سومین نقشه ی بازی 1 کچل بزرگ هست که از تو دیوار میاد جلو آدم . یه کپسول هم هست که وقتی غوله میاد می شه بندازیش زمین. عکسش هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ضمنا من یه مقدار این تاپیکو گشتم ولی نتونستم راه حل رو پیدا کنم.اگه بگید این بازی کلا" چند تا نقشه داره هم ممنون می شم.)
نمی دونم چرا عکسش نیومد الآن دوباره می ذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين مرحله اخر راهرو يك اتاق هست كه اهرم power اسانسور رواونجا بايد بزني. بعد از زدن اهرم در اتاق بسته ميشه. يايد زود بري كليد درو بزني بعد از زدن كليد 1 دقيقه طول ميكشه باز بشه . تو اين مدت بايد تو اتاق با اون كپسول نيتروژن معطلش كني و از دستش در بري وقتي ام در باز شد تو راهرو و تو دو تا اتاق ديگه بازم كپسول نيتروژن هست و ميتوني معطلش كني تا آسانسور برسه (4 دقيقه بعد از زدن اهرم اسانسور مياد) بعدشم كه سريع با آسانسور فرار كن. اگه وضع تيرات خوب باشه و مگنومتو حسابي Upgrade كرده باشي ميتوني بكشيش در اونصورت يك crown jewel بهت ميده.نقل قول:
كل بازي 20 تا chapter داره (5 فصل 4 تايي) فكر كنم الان بايد chapter 4-1 باشي يعني 8 تا chapter ديگه مونده.
لطفا عکس ها رو کوچیک بزارید .
در مورد قول هم از همه قول ها سگ جون تر و مسخره تر !
يكي از سگ جونترين هاست ولي به پاي اوني كه شبيه عقربه نمي رسه.نقل قول:
باز اون خوبه ولی این دیگه خیلی سخته .نقل قول:
يكي از سگ جونترين هاست ولي به پاي اوني كه شبيه عقربه نمي رسه.
بابا این راحت تر از عقربه هست. اگه مگنومتو قوی کرده باشی راحت میشه کشتش اما اون 10 بار جلوت ظاهر میشه اخرشم باید کلی تیر حرومش کنی تا بمیره
آره خوب ولي بايد خيلي پول خرج كني تا مگنوم رو بهت بده .نقل قول:
بعدشم اون عقرب رو ميتوني با بشكه هايي كه اون كناره ها گذاشتند نابود كني .
سلام
من در بازی biohazard 4 به یک مشکلی برخوردم توی قسمتی که لیون ناگهان زیر پاش خالی میشه ودرون فاضلاب می افته هنگام عبور از داخل اون ناگهان یک پیغام روی صفحه ظا هر شده و از بازی خارج میشود.اینم آدرس پیغام:
C:\DOCUME~1\Admine\LOCALS~1\Temp\b112_appcompat.tx t
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
game.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
AppName: game.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر ممکن است کمک کنید و save این بازی در کدوم قسمت و با چه نامی روی کامپیوتر قرار میگیره چونکه میخوام دوباره بازی رو نصب کنم.........شاید مشکل حل بشه.
با تشکر
مطمئن نیستم ولی ... :13:نقل قول:
فکر کنم یکی از فایلهای بازی روی هارد کپی نشده ! از سیوت کپی (backup) بگیر و بعد بازی رو دوباره نصب کن ! اگر رایتر داری با اون نصب کن.
فایل سیو بازی هم همونجاست که بازی رو نصب کردی ! اگر درست یادم باشه اسمش savedata هست.
سلام به بچه های گل p30world، این هم برنامه ای که قولش رو داده بودم. برنامه ی مدیریت save های بازی Resident Evil 4 که البته بیشتر به درد کسایی می خوره که save بازن و خودشون حوصله ی آزاد کردن امتیازهای مخفی بازی رو ندارن. برنامه در محیط VB .NET نوشته شده و برای اجرا به بسته ی نرم افزاری Microsoft .NET Framework 2.0 نیاز داره. فکر می کنم دوستانی که از ویندوز VISTA استفاده می کنن، مشکلی ندارن چون این بسته از ابتدا روی سیستم عاملشون وجود داره. اما کاربران XP شاید نیاز داشته باشن که این بسته رو نصب کنن. این بسته ی نرم افزاری بطور رایگان در سایت شرکت مایکروسافت برای دانلود وجود داره.
Microsoft .NET Framework 2.0 - 22.4 MBytesتوجه: Package بالا فقط روی سیستم های x86 قابل نصبه یعنی XP و مثل اون و با VISTA ها که 64 بیتی اند راه نمی آد.کد:http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
اما خود Microsoft .NET Framework 2.0 برای نصب به بسته ی Microsoft Windows Installer 3.0 یا بالاتر نیاز داره که رایگان نیست اما از اینجا می تونین دانلود کنین. البته اکثر شما احتمالا این بسته رو نصب شده دارین و نیازی نیست که اون رو دانلود کنین.
Microsoft Windows Installer 3.1 - 2.47 MBytesباز هم توجه: Package بالا مثل بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 فقط روی سیستم های x86 قابل نصبه.کد:http://www.4shared.com/file/16784591/fc9912cb/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.html
مهم: کلا برای استفاده از برنامه توصیه می کنم که:
1- برنامه رو دانلود کنید که احتیاج به نصب هم نداره و فقط اون رو در شاخه ی بازی Resident Evil 4 (یعنی در شاخه ی فایل اجرایی خود بازی) کپی کنید.
2- اگر برنامه اجرا نشد، بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 رو دانلود و نصب کنید.
3- اگر خود Microsoft .NET Framework 2.0 هم نصب نشد، Microsoft Windows Installer 3.1 رو دانلود و نصب کنید.
* در کل بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 روی کامپیوترهای قدیمی (از 3 تا 4 سال به قبل) نصب نمیشه که فکر نمی کنم همچین سیستمی قدرت اجرای RE4 رو داشته باشه.
** این دو بسته یعنی Microsoft .NET Framework 2.0 و Microsoft Windows Installer 3.1 روی CDهای نرم افزاری جدید بصورت فراوان عرضه می شوند (چون بسته ی Microsoft .NET Framework داره کم کم به یک جز اجباری از Windows تبدیل میشه)
*** این توضیحات شما رو نگران نکنه، خیلی راحت می تونین از برنامه استفاده کنین.
اما خود برنامه:
Resident Evil 4 - Save Data Manager - 1.27 MBytesبرنامه در قالب فایل RAR هست و پسورد داره که پسوردش هست: maxeemo_forum.p30world.comکد:http://rapidshare.com/files/41635620/RE4SDM.rar
تصویری از محیط برنامه:
برنامه هنوز به طور کامل تست نشده، برای همین به هر مشکل احتمالی که برخورد کردین بصورت پیغام خصوصی و با جزئیات کامل من رو در جریان بذارین تا در اولین فرصت اقدام به رفعش بشه. در کل فراموش نکنید، قبل از سپردن هر save به دست این برنامه و مخصوصا save خودتون قبل از نصب برنامه، حتما از اون ها در یک جای مطمئن کپی پشتیبان بگیرین. این برنامه هیچ کاری با اینترنت نداره، در صورت تقاضا برای اتصال به اینترنت، با Firewall خودتون Blockاش کنید.
سلام به نظر من بهترین بازیه چون ازش خوشم می اید من الان دارم رو خط پر فشنال تمومش می کنم ولی خیلی سخت شده پایین ترین امار زمانیم5ساعت 25 دقیقه یاچند دقیقه این برو اون بر تمومش کردم هر چیشو که فکر کنی تموم کردم وقط رو خط پر فشنال موندم
:46:
من با پسره لئون اسکات کندی بازیرو تموم کردم الانم دارم با دختره ایدا وانگ بازی میکنم ولی یجاش موندم هر طرف می رم میمیره . تو قسمتی که توخونه بیتروز مندز هست اینجا که برم بیرون می میرم . کسی رفته بگه
نقل قول:
می تونی یکم بهتر بگی من هم متوجه بشم اون جا چه شکلی هست یکم بگو یادم بیاید تا بهت بگم
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان، دوستار اويل (بايوهازارد).
در جواب دوست خوبمون Harvest_Moon_Iman بايد بگم كه اگه در حال خارج شدن از خونه مندز هستي و يكي ميايد سرت رو ميبره، قبل از اينكه نفلت بكنه به هش امون نده البته زياد هم عجله نكن تا يه نمه بياد جلوتر و با اسلحه شاتگان سرشو نشونه بگير كه البته با يه دونه گلوگه نميميره همون جا وايسا تا باز بلند بشه بياد جلو چند بار بزنش تا ناكار بشه. به اميد اينكه توي pro تمون كني
دوباره سلام. من از اساتيد محترم يه سوال داشتم. ميخواستم بدونم مگه آلبرت وسكر توي اويل يك گور به گور نشد، توسط جناب غول آخر پس چه طور هنوز زنده تشريف دارن و با خانوم ايدا ونگ در ارتباط ميباشند؟
دوست عزیز این مورد در پست های قبلی همین تاپیک به طور مفصل توضیح دادم.نقل قول:
آقا من با پسره لئون اسکات کند تموم کردم و الانم با دختره ایدا ونگ توو قسمت آخر گیر کردم کلیده در آخر کسی اونجا هست کمک کنه
میشه یکمی بیشتر توضیح بدی کجایی ؟نقل قول:
آقا من با پسره لئون اسکات کند تموم کردم و الانم با دختره ایدا ونگ توو قسمت آخر گیر کردم کلیده در آخر کسی اونجا هست کمک کنه
از همه برای کمک به من تشکر میکنم
:46: [متشكرم
چون تاپيك قبلي خيلي شلوغ شده بود و بيشتر بحث راجع به ريليز شدن بازي بود تا خود بازي، اين تاپيك رو باز كردم كه اينجا دنبال بشه.
[/quote]
:27:ايشون هنوز كامل گور به گور نشده :40:نقل قول:
هیچوقت یادت نره که در سری بازی های Evil هیچ کس نمیمیره !نقل قول:
دوباره سلام. من از اساتيد محترم يه سوال داشتم. ميخواستم بدونم مگه آلبرت وسكر توي اويل يك گور به گور نشد، توسط جناب غول آخر پس چه طور هنوز زنده تشريف دارن و با خانوم ايدا ونگ در ارتباط ميباشند؟
به جان خودم در سری بعدی هم Krauser هستش .
و هیچوقت هم نمیشه !نقل قول:
ايشون هنوز كامل گور به گور نشده
با عرض سلام خدمت دوستاران بايوهازارد. در موضوعات قبلي كه ميخوندم دوست عزيزم Oracle_Eldorado نوشته بودن كه krauser رو بدون اسلحه killer نميشه كشت ولي از اونجايي كه خودم krauser هستم بايد خدمت عرض كنم كه من يه نقطه ضعف ديگه هم دارم ولي معمولاً مردم نقطه ضعف هاشون رو نميگن ولي من ميگم تا بتونيم بازي رو توي پروفشنال هم تموم كنيد. با چاقو امتحان كنيد حتما جواب ميده.
شوخی میکنی ؟:31:نقل قول:
کروزر ؟ اونم با چاقو ؟ مگه میشه ؟ شایدم بشه ولی فکر کنم 20-30 تایی اسپری لازم باشه :46:
ایشون درست گفته...نقل قول:
نقل قول:
بله، میشه چه جورم میشه ، مثل آلبالو میشه با چاقو کشتش هم با Ada و هم با Leon. اما نامردا تو بازی Ada the Spy چاقو ندادن به Ada واسه همین آخر بازی واسه من خیلی سخت میشه. چون فقط بلدم کراوزر رو با چاقو بکشم بدون یه دونه تیر. شما هم امتحان کن جواب میده.نقل قول:
دوستان عزیز سئوال من اینه که حداقل مشخصات سیستم و کارت گرافیک برای این بازی چیه ؟ چون کارت گرافیک من پایین هست و نمیتونم هر بازی رو نصب کنم و دیگه اینکه من Resident Evell 3 رو بازی کردم که به نظر من یکی از بهترین و قشنگترین بازیهاست آیا داستان evell 4 هم مثل evell 3 هست . با تشکر
نیازهای سیستم برای اجرای بازی Resident Evil 4 از نظر شرکت سازنده:نقل قول:
بازی Resident Evil 4 کلا با نسخه های قبلی متفاوته. این که دیگه در Raccon city نیستید و دیگه حتی Zombie هم در بازی وجود نداره و تکنیک روایت صحنه های بازی هم کلا متفاوته. مهمترین تفاوت ها اینا هستن. داستان بازی هم در یک "ناکجا آباد" در حوالی کشور اسپانیا رقم خورده.کد:http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395
واییییییی من دیروز دموی The Umbrella Chronicles رو دیدم الیبته برای wii . خیلی باحاله کف کردم. یعنی واسه PC هم میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که نیاد وگرنه من از حسودی می ترکم