درواقع گوشی رو شناسایی نمیکنه وبه وسیله ینقل قول:
mass storage,pict bridge,media player نیز ارتباط برقرار نمیشه و بر روی گوشی این پیغام
رو میده:unable to activate x mode.memory card in use by another application
مطفا کمک کنید:31::11:
Printable View
درواقع گوشی رو شناسایی نمیکنه وبه وسیله ینقل قول:
mass storage,pict bridge,media player نیز ارتباط برقرار نمیشه و بر روی گوشی این پیغام
رو میده:unable to activate x mode.memory card in use by another application
مطفا کمک کنید:31::11:
تو همون app.man هم میتونی پاکشون کنی. مشکلی فکر نکنم باشه.نقل قول:
بله.......نقل قول:
من کی هستم که بخوام تایید کنم یا نکنم...نقل قول:
در مورد اینکه فرق دارن من چیزی نمیتونم بگم. اما از این مطمئن هستم که ساخت فنلاند نیستن چون الان مدتهاس که n73 تو فنلاند تولید نمیشه.
فونت گوشیت رو عوض کردی ؟نقل قول:
اي كساني كه با صداي گوشي خود حال ميكنيد دوران حكومت صداي ان73 به سر رسيد فقط ان800 با 4 برابر بلندي صداي ان73
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ozondj جان من هنوز (n73(me رو نخرریدم ولی این گوشی اینقدر قابلیت داره که با اومدن یه گوشی با صدای بهتر(در صورت درست بودن فرض مساله) دوران حکومت خودش یا صداش تموم نشه.همه n73 رو برای صداش که نمیخرن.تازه گفته میشه با تغییر در تنظیمات صدای n73 بیشترم میشه تا اونجا که من میدونم دوربین ان 800 VGa هست(اگر غیراز اینه بگو چون زیاد مطمئن نیستم.شاید کیفیت فیلمبرداریش باشه) و با این اوصاف n800 حالا حالاها باید خوابشو ببینه جای n73 رو بگیره. n800 بیشتر برای اینترنت و این حرفاست که تو ایران بصرفه نیست. به هرحال هر گوشی بازار و مشتری های خودشو داره.نقل قول:
این که گوشی نیست عزیز من...اصلا سیم کارت نمیخوره. لطفا بیشتر دقت کنید. به این میگن pc tabletنقل قول:
حالا هرچي كه هست صداش معركه است !
من قبل اینکه ان 73بخرم توی کف این بودم حدود 2 ماه پیش ولی تولید نشده و برای اینترنت بود و تا ارزون میشد بچه داشتم اون موقع.
اقا من n73معمولی دارم و اون رو اپگرید کردم وبه اینترنت ادیشن تغییر دادم اما ازش راضی نیستم:41:
ومیخوام اون رو به میوزیک ادیشن تغییر بدم اما زمانی که با برنامه ی nss کدو عوض میکنم ومیخوام
با برنامه ی nsu اپدیت کنم پیغامی میده مبنی بر اینکه هنوز ورزن جدیدی ارائه نشده:19:
لطفا راهنمایی کنیذ:11:
خواهشن مشکل منو حل کنین من یه n73 خریدم ولی برنامه هایی که پسونده sis دارن ساپورت نمیکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟خواهشن بگین
اون برنامه های sis که دانلود کردی Symibian60v3 هست یا نه ..........؟
و بعضی از برنامه ها احتیاج به ساین کردن داره و قبل از اینکه نصب کنی باید ساین بشه ........
مگه قيمتش چقدر بود؟ در موردش اطلاعات كامل داري؟نقل قول:
نقل قول:
بابا یه سری به اون تاپیکی که درست کردی بزن !!
شاید کسی چیزی خواسته باشه (اصلا منظورم خودم نیستااااا
اصلااااا:31:)
همون دانلود سنتر n73:blink:نقل قول:
اقا من n73معمولی دارم و اون رو اپگرید کردم وبه اینترنت ادیشن تغییر دادم اما ازش راضی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ومیخوام اون رو به میوزیک ادیشن تغییر بدم اما زمانی که با برنامه ی nss کدو عوض میکنم ومیخوام
با برنامه ی nsu اپدیت کنم پیغامی میده مبنی بر اینکه هنوز ورزن جدیدی ارائه نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنیذ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند وقت پیش یکی از بستگان N73 شو آورد گفت واسم برنامه بریز بعدش هر چی برنامه واسش گرفتیم که کرک شده بود نصب نمی کرد و می گفت Certificate Expire و نصب نمی کرد
این تنظیمات هم روش بود
online cerif chek----->off
software installation-----> all
خلاصه رفت و ماهم حسابی ضایع شدیم
می شه بگید مشکل از کجاست
از کجا میدونی تو ؟:46: مگه صداشو شنیدی ؟نقل قول:
باید ورژن اونیکه میخوای آپدیت کنی از ورژنی که روی گوشیته بالاتر باشه. مهم نیست میوزیک ادیشن باشه یا اینترنت ادیشن یا معمولی.... مثلا شما میوزیک ادیشن ورژن 3.07 رو گوشیت نصبه. دیگه نمیتونی به معمولی 3.06 آپدیت کنی.نقل قول:
اول ورژن گوشیت رو ببین بعد برو تو سایت نوکیا ببین آخرین ورژنی که اومده چنده...
نقل قول:
سلام
چند وقت پیش یکی از بستگان N73 شو آورد گفت واسم برنامه بریز بعدش هر چی برنامه واسش گرفتیم که کرک شده بود نصب نمی کرد و می گفت Certificate Expire و نصب نمی کرد
این تنظیمات هم روش بود
online cerif chek----->off
software installation-----> all
خلاصه رفت و ماهم حسابی ضایع شدیم
می شه بگید مشکل از کجاست
تاریخ گوشی باید تنظیم باشه.
خیلی ممنون:11::20:نقل قول:
اگر بدنبال گوشی اصلی N73 Music Edition هستید به این نکات توجه فرمایید:
در ابتدا از فروشنده بخواهید گوشی و جعبه را در اختیار شما قرار دهد. بعد از دریافت گوشی این موارد را بررسی کنید:
- لیبل روی جعبه را به دقت بررسی کنید که کنده و تعویض نشده باشد. لیبل اصلی دارای سه قسمت ویا دارای 3 برش می باشد که با حروف A,B,C تشکیل شده اند.
- حتما گوشی شما می بایستی NOKIA N73-1 باشد.
- در بین گوشی های موجود در بازار ایران فعلا بهترین گوشی آن است که در قسمت بالا سمت راست لیبل می بایستیEN-AR MUSIC EU-PLUG حک شده باشد. این بدین معنا است که این گوشی دارای زبان و حروف مندرج در شماره گیر به زبان انگلیسی و عربی است. این ورژن از گوشی اطمینان بیشتری دارد چرا که در منطقه خاور میانه توزیع شده است .
- حتما عبارت MADE IN FINLAND در قسمت راست پائین لیبل حک شده باشد.
- بعد از این بررسی ها حتما دقت نمایید که ردی از لیبل قبلی روی جعبه نباشد و لیبل صاف و یک دست چسبیده باشد.
ذکر این نکته ضروری است که از انجاییکه لیبل را ماشین می چسباند حالت صاف و یکدست بودن لیبل بسیار حائز اهمیت است.
حالا جعبه را باز کنید و به این نکات توجه کنید:
1.گوشی شما در یک نایلون قرار دارد که روی نایلون یک لیبل چسبیده شده است. روی لیبل شماره IMEI گوشی شما حک شده است. به بیانی دیگر شماره IMEI روی جعبه , روی لیبل نایلون گوشی , داخل برد گوشی و کد *#06# می بایستی یکی باشد.
معمولا کمتر دوستی پیدا می شود که به این نکته توجه داشته باشد اما دلیل بسیار محکمی هست که اصل بودن گوشی را به اثبات می رساند و آن این نکته است که گوشی به صورت پک وارد شده و بصورت فله از برخی مناطق غربی کشور قاچاق نشده است.
2.اصلا مهم نیست آیا بر روی کارت حافظه واژه NOKIA حک شده است یا خیر. فقط حافظه می بایستی در یک محفظه پلاستیکی قرار داشته باشد که روی آن یک شماره سریال با لیبل سفید رنگ حک شده باشد.
3.لوازم هدست اصلی باشد. با یک سرچ ساده از واژه N73 Music Editionدر قسمت IMAGE سایت google می توانید عکس هدست اصلی را ببینید ولی ذکر این نکته لازم است که هد ست اصلی حتما دو تکه است و دارای دگمه های کنترل می باشد.
4.قاب گوشی را باز کنید و لیبل را چک کنید. لیبل باید دارای چهار خانه های تیره و روشن باشد. یک دست باشد. MADE IN FINLAND داشته باشد و از همه مهمتر صاف یک دست یک تکه باشد و ردی از هیچ لیبل قبلی در روی برد جایی نداشته باشد.
بقیه لوازم را چک کنید که اصل و موجود باشند.
اگر تا بدین جا همه چیز مرتب و منظم است پس سیم کارت را در گوشی بیندازید باطری را نصب کنید درب گوشی را ببندید و گوشی را روشن کنید.
حتما می بایستی یک حالت خاص Start Up باشد یعنی بالا آمدن گوشی همراه با مکث باشد و بعد ساعت و تاریخ را از شما بخواهد.
اگر این حالت نبود مطمئن باشید که گوشی قبلا باز شده و تست شده است !!!!!
وقتی گوشی بالا آمد با کدهای ذیل اوضاع گوشی را چک کنید:
*#06# شماره IMEI را چک کنید.
*#0000# ورژن گوشی را چک کنید.
از همه اینها مهمتر *#92702689# را وارد کنید. این کد زمان کار کرد دستگاه را نشان می دهد. ارقام می بایستی 0000 باشد.
صدای گوشی را تست کنید و به حالت دورین بروید. انگشتتان رو روی لنز بگدارید می بایستی یک دست سیاهی باشد اگر نقاط سفید دیدید بدانید که LCD گوشی مشکل دارد. اگر یک دست سیاه بود پس LCD سالم است. یک عکس بگیرید تا از صحت دوربین مطمئن شوید.سپس چرخی در منوها بزنید و دگمه ها را چک کنید تا مطمئن شوید که همه اجزاء گوشی سالم است.
اگر همه چیز بر وفق مراد است گوشی را خاموش کنید وبلافاصله مبلغ را پرداخت کنید و از طرف من هم بگم که گوشی نو مبارکه . .
من خودم امروز این گوشی رو از خیابان اکباتان به قیمت 378000 با گارانتی متفرقه خریدم.
شما گوشیتو یه بررسی کن از نظر سرعت و کیفیت صدا و ای حرفا... بعد اگه راضی کنندست آدرس دقیقو لظف کن به ما هم بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی دوستان من با نمایندگی نیا تماس گرفتم گفتن n73 me به قیمت 425 هزار تومان. البته گفت الان نداریم یکشنبه زنگ بزن.به نظر شما بگیرم یا نه؟ نیا ایقدر معتبر هست که اگر هولوگرام مشکل داشت بازم گوشی رو بخرم؟
اگه فلش کنم به حالت اول برمیگرده:19:نقل قول:
سلام.
چجوری میشه یه عکس رو به عنوان wallpaper انتخاب کنم که عکس تمام صفحه نمایش رو پر کنه.من هر کاری میکنم عکسم فقط نصف صفحه نمایش رو پر میکنه و بقیه رو برای ساعت و ... خالی میذاره.
درست شد مرسی(دستت درد نکنه همشهری {شاهی})نقل قول:
این جوری نمیشه باید حتما به شکل Theme باشهنقل قول:
برنامه های تم سازی با حجم کم هستش که بشه با هاش این کار رو کرد تو بخش برنامه بگرد شاید باشه اگه نبود در خواستتو تو بخش مربوطه درخواست بده خودم برات می زارم
سلام
چطوری میتونم این قسمت منوها رو که در صفحه مشخص شده رو حذف کنم ؟
برو بهنقل قول:
Setting-->phone-->stnadby mode
رو خاموش کن
ویرایش شده
من یه گوشیه n73 دارم وتی کد امنیتیش عوض شده و12345 نیست چه جوری می تونم کدشو پیدا کنم
imei گوشیت رو بگو.نقل قول:
اگه یکم کیفیت صداش بهتر بود خیلی توپ میشد.
سریال نامبر گوشی (( 356260013738935 ))هست
سریال نامبر گوشی (( 356260013738935 ))هست
همونی که گفتم کد امنیتیش عوض شده ودیگه نمی تونم پیداش کنم
بچه ها برادر من یک گوشی N73 خریده و مشکل داره.
شارژ باتری این گوشی حدود 1 روز بیشتر نمیبره و در صورتی که گوشی در حالت Stand By هستش.
تا حالا 4 تا باتری نو از فروشنده گرفته ولی هیچ فرقی نکرده؛ حتی شارژرش رو هم عوض کرده ولی بازم نشده.
من از یک تعمیرکار پرسیدم گفت به احتمال زیاد مشکل از خود گوشیه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ گارانتی هم نداره.
برای منم همچین مشکلی پیش اومده بود ....ربطی به باتری نداره ...نقل قول:
IC شارژ گوشیت مشکل داره .....
منم قبلا یه N90 داشتم همین مشکل رو داشت IC شارژش رو عوض کردم درست شد........
با این lock code امتحان کن : 0315210213نقل قول:
نتیجه رو بهم بگو.
بچه ها یه سوال دارم.من موبایلم رو اینطوری به پی سی وصل می کنم.می شه بگید درسته یا نه!!
همینجوری این کابل usb رو بهش وصل می کنم.فایلهای مورد نیازم رو از طریق Mycomputer به داخل موبایل می ریزم (عین وقتی می خوای فایل داخل فلش مموری بریزی) وقتی هم که تموم شد همینطوری کابلو می کنم.(بدون اینکه safety remove یا همچین کارایی کنم چون چیزی توی این مایه ها نمی بینم)
می شه راهنماییم کنید که درسته یا نه
نه مشکلی نیست.نقل قول: